Ofera-le cel mai productiv beneficiu angajatilor: mai mult timp pentru citit, cu AudioTribe

Un om are nevoie, in medie, de 10 ore pentru a citi o carte. Un timp greu de gasit in rutina aglomerat de zi cu zi. Insa daca am calcula orele petrecute intre semafoare? Sau cele pierdute in hypermarketuri? Orele alocate gatitului sau cele pe care le investim la sala, sau in iesirile la alergat?

 AudioTribe este prima platforma romaneasca de audiobooks, numarand peste 10.000 de audiobooks in romana si in engleza. Cu un simplu play, toate orele ascultatorilor nostri petrecute in trafic sau facand diverse activitati se transforma in idei: o tehnica noua de negociere, niste inspiratie pentru planul de brand, o noua perspectiva asupra leadership-ului sau moduri eficiente de a gestiona timpul si taskurile.

Si, totusi, ce le place oamenilor productivi la AudioTribe? Cateva dintre motive sunt mai jos, altele pot fi descoperite cu un prim audiobook gratuit, urmand pasii de pe www.audiotribe.ro.

1.       Pot alege din cel mai extins catalog de dezvoltare personala si bestellere literare.

Un studiu arata ca, in pietele dezvoltate, media consumului de audiobooks e de 8.1 carti pe an. Asadar, daca asculti un audiobook pe luna, vrei sa-l poti alege din cea mai extinsa colectie. De obicei, ascultatorii incep cu bestsellerele care domina topurile prestigioase de carte la nivel international si care se gasesc doar la AudioTribe – Atomic Habits, Incepe cu de ce, Tata bogat, tata sarac, 12 reguli de viata. Un antidot la haosul din jurul nostru, Sapiens, Dune, Urzeala tronurilor sau Acolo unde canta racii.

2.       Isi prioritizeaza procesul de invatare in cariera si isi folosesc timpul productiv.

Timpul e valoros si merita investit acolo unde conteaza – in familie, in dezvoltarea profesionala si personala si in relaxare. Traficul de la ora 18.00, coada de la supermarket si curatenia nu se incadreaza niciunde. Sigur, ele sunt necesare, dar timpul petrecut acolo e deseori optimizat de ascultatori cu audiobooks. Tot pentru a se simti productivi, unii utilizatori inlocuiesc scroll-ul pe social media din pauza de masa sau dintre sedinte cu un scurt capitol audio.

3.       Asculta usor, offline, oriunde si oricand.

Multi dintre ascultatorii AudioTribe sunt obisnuiti sa calatoreasca mult – in delegatii, city breaks sau vacante. Odata descarcat audiobook-ul, acesta poate fi ascultat de oriunde si oricand. Nu e nevoie de semnal, nu consuma date mobile si nu are nevoie de spatiu in bagaj. Eficienta e cheia in orice.

4.       O pauza pentru ochi, o mica bucurie pentru urechi.

Daca inainte petreceam prea mult timp in fata ecranelor, odata cu pandemia, ochii nostri devin din ce in ce mai obositi de la supra-expunerea la lumina albastra. Clipim mai putin atunci cand ne concentram la ecrane si chiar si atunci cand citim cateva ore la rand. Cu audiobooks, citesti cu urechile. Iar mult din timpul de ascultare e inregistrat seara, semn ca ascultatorii dau la schimb adormitul la seriale pe o varianta mai sanatoasa – fara ecrane, in pozitii comode si cu vocile unor actori precum Oana Pellea, Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu sau Marius Manole in casti.

5.       Isi pot forma noi obiceiuri sanatoase - 6 minute de lectura pe zi reduc stresul cu 68%.

In bestsellerul audio Atomic Habits, lectia de baza e ca obiceiurile mici, dar consistente, sunt cheia schimbarii. Un simplu play in aplicatie te aduce mai aproape de a citi cate o carte pe luna, lucru care nu se intampla pentru multi dintre ascultatori inainte de AudioTribe, din lipsa de timp. Un studiu al Universitatii Sussex arata ca 6 minute de lectura pe zi ar fi suficiente sa reduca stresul cu 68% - deci ne bucuram daca timpii constanti de ascultare in aplicatie inseamna mii de oameni mai linistiti.  

AudioTribe ofera pachete corporate pentru angajatorii care valorifica productivitatea si care cred intr-o invatare continua, cu pasi mici in fiecare zi. AudioTribe aduce titluri noi in fiecare saptamana si motive pentru a continua lectura pana ce ea devine un obicei – recomandari din partea companiei, colectii personalizate si audiobooks care sa educe si sa ghideze potentialul oricui.

O prima luna gratuita, de test, este disponibila pentru oricine la crearea contului pe www.audiotribe.ro. Pachetele corporate pot fi personalizate pentru nevoile oricarei companii cu un simplu mail la corporate@audiotribe.ro

 

 

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali