Conferinta Best Marketing se apropie. Care sunt cele mai puternice strategii adoptate de brandurile autohtone in 2017?

Revista Biz organizeaza conferinta Best Marketing, evenimentul unde directorii de marketing si specialistii in acest domeniu dezbat cele mai puternice strategii de marketing ale anului. Best Marketing are loc pe 24 mai la ARCUB Bucuresti.
In contextul transformarilor rapide prin care trece industria de marketing si comunicare, nu mai este suficient ca profesionistii din domeniu doar sa cunoasca cele mai noi tendinte, trebuie sa fie si cu un pas inaintea lor. Temele de discutie vor aborda subiecte precum promovarea brandurilor autohtone si strategiile pe care acestea le adopta, integrarea noilor tehnologii in planul de marketing si social selling.

Best Marketing este conferinta unde cei mai buni specialisti in marketing si comunicare pun in perspectiva tendintele si identifica problemele cu care se confrunta industria.
Printre invitatii la eveniment se numara: Tiberiu Mercurian, Director de Marketing, Alpha Bank, Paul Markovits, Vicepresedinte de Marketing, URBB; Roxana Magopet, Marketing & PR Manager, FAN Courier; Andrei Chirila, Chief Marketing Officer, Fashion Days; Georgiana Dragomir, Managing Director, Grapefruit; Cosmin Nastasa, Managing Director, Edge; Victor Stroe, Associate Director & Head of Strategy, Leo Burnett Bucharest; Liviu Taloi, Senior Consultant, ECOMpedia; Dan Virtopeanu, Managing Partner, Breeze Mobile, Craita Coman, Creative Director & Partner, Dr. AD; Raluca Kisescu, Brand Marketing Strategist, Trainer & Coach; Ioana Manea, Certified Creativity Trainer, Captain Brainstorm, Diana Papuc, Art Director. 

Evenimentul este dedicat oamenilor de marketing si comunicare din companii si managerilor care doresc sa fie la curent cu opiniile consumatorilor, specialistilor din agentii de publicitate, media si digital. 
De-a lungul celor cinci editii BestMarketing a devenit o extraordinara platforma de invatare si schimb de experienta pentru profesionistii din industrie.
Mai multe detalii despre program si speakeri regasiti pe site-ul evenimentului Best Marketing. Pentru detalii si acreditari de presa, va rugam sa ne contactati pe adresa de email lelia.petrescu@revistabiz.ro.


***

Despre Biz
Biz este brandul care reuneste o puternica comunitate de oameni de afaceri, atat online, cat si offline. Redactia s-a impus prin realizarea unor importante studii si topuri in parteneriat cu agentii de research, pe cele mai importante domenii de activitate din Romania: Top 50 companii performante, Anuarul Directorilor de Marketing, Top 20 companii IT pentru care merita sa lucrezi, Topul Agentiilor de PR din Romania, Brand Ro sau BizTech.

Biz este unic laureat Red Dot din Romania. In premiera absoluta pentru Romania, Brandient si Biz au castigat legendarul premiu Red Dot Design Award, cea mai prestigioasa competitie internationala de design, pentru coperta editiei BizSingapore
Jurnalistii revistei au lansat puternice campanii de constientizare a valorilor romanesti (Sustinem inovatia, Sunt un taran) sau proiecte unice in lume precum Biz Marketing Xchange, provocarea prin care cei mai importanti directori de marketing din Romania isi schimba, pentru o zi, compania in care lucreaza. O alta inovatie este Biz World, editii ale revistei realizate integral peste hotarele tarii, in Bruxelles, Londra, SUA, Germania, Singapore si Austria.
Biz este un brand unic in mass-media de afaceri din Romania. De 15 ani organizeaza puternice evenimente de afaceri in 9 orase din tara si 8 capitale din lume, de pe 3 continente.
www.revistabiz.ro 

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali