CSR Growing Responsible 2023: patru sesiuni dinamice dedicate celor mai importante provocari de sustenabilitate ale momentului

Anul 2023 vine cu noi provocari in domeniul CSR, atat pentru companii cat si pentru simplii cetateni. Intr-un context marcat tot mai mult de schimbarile climatice si de provocari economice si sociale, preocuparea pentru mediu si pentru societate e firesc sa ajunga in prim-plan. Ca urmare, wall-street.ro reuneste, in conferinta „CSR Growing Responsible”, editia 2023, patru dintre mai importante dezbateri din acest domeniu esential si pentru Romania.

Cea de-a saptea editie a conferintei ”CSR Growing Responsible” aduce in fata publicului pe 9 mai, incepand de la ora 10:00, la hotel Sheraton, patru mari teme: sistemul garantie-returnare, deseurile de echipamente electrice si electronice, risipa alimentara si inovarea si colaborarea in sustenabilitate. AICI va puteti inscrie.

Aducem impreuna, in cele 4 sesiuni de discutii, reprezentanti ai statului si ai mediului privat, fie ca vorbim de companii multinationale sau de mici antreprenori. Vom vorbi pe larg despre aceste teme fierbinti ale momentului, care in Romania au fost - poate pentru prea mult timp - trecute intr-un plan secundar.

Incercam astfel sa schitam coordonatele unei lumi unde companiile sunt tot mai responsabile si mai transparente, unei lumi unde risipa e de domeniul trecutului iar deseurile devine resurse in contextul unei economii sustenabile.

Incepem, alaturi de Carrefour Romania, cu o sesiune despre sistemul garantie-returnare, care ar putea aduce o adevarata revolutie in privinta ambalajelor. Vorbim impreuna cu Environ despre provocarea deseurilor de echipamente electrice si electronice, atat la nivelul mediului, cat si al societatii, si despre modul in care ele pot deveni o solutie in loc sa fie o problema. Apoi, alaturi de Raiffeisen Bank, discutam despre inovarea si colaborarea in sustenabilitate. Iar Mastercard ne va aduce o sesiune dedicata solutiilor pentru una dintre cele mai vizibile probleme, atat pentru mediu, cat si pentru societate: risipa alimentara.

Partenerii ”CSR Growing Responsible” 2023 sunt Vastint, Raiffeisen Bank, Environ, Carrefour si Mastercard. La categoria mobility partner regasim compania Autonom, iar la supported by, IMOD flowers.

 

 

 

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali