Cum sa-ti setezi obiective realiste pentru retentia angajatilor

Ne bucuram de fiecare data cand aflam despre o initiativa care usureaza munca echipelor de HR si aduce valoare managementului si angajatilor. Un astfel de instrument este Calculatorul de Retentie, lansat de SanoPass, liderul pietei de medtech din Romania.

Realizat din dorinta de a ajuta angajatorii sa aiba o viziune de ansamblu asupra initiativelor de employer branding si retentie din zona lor de activitate, Calculatorul de Retentie analizeaza situatia actuala a angajatorului, luand in calcul industria in care activeaza si beneficiile pe care le ofera sau pe care ia in calcul sa le introduca in pachetul salarial. Rezultatul oferit reprezinta un reper pentru orice profesionist HR care vrea sa-si regandeasca strategiile de recrutare si retentie.

Calculatul de Retentie SanoPass este gratuit si extrem de simplu de utilizat. Este necesar doar sa completezi cateva date, necesare pentru a obtine un context clar pentru strategia viitoare de motivare si fidelizare a angajatilor. Analiza personalizata pe care o primesti de la SanoPass te ajuta sa afli:

  • Ce economii face compania ta cand ofera beneficiile extrasalariale potrivite;
  • Cu cat se poate reduce fluctuatia personalului in functie de beneficiile adoptate;
  • Cum se raporteaza beneficiile pe care le oferi la media industriei si la cea nationala;
  • Care e diferenta de buget alocat pentru beneficii versus o crestere salariala normala;
  • Cum se pozitioneaza compania ta in peisajul angajatorilor din Romania.

 

Ia masuri pentru cresterea retentiei

In motivarea personalului poti opta pentru un pachet de beneficii extrasalariale personalizat, pentru ca fiecare angajat sa isi poata indeplini nevoile individuale. Cele mai de impact beneficii sunt desigur abonamentele medicale, insa si cele de fitness cresc in popularitate.

Prin abonamentele medicale personalizate SanoPass, angajatii tai pot avea acces la cel mai modern serviciu medical din Romania care include: peste 900 de clinici, gama completa de investigatii si specializari medicale, telemedicina si diagnosticare prin AI. In plus, incurajand angajatii sa-si prioritizeze sanatatea, le arati ca munca si implicarea lor este apreciata, iar un angajator care pretuieste bunastarea fizica si mentala a angajatilor va fi cu siguranta apreciat in piata muncii.

Principalul avantaj al calculatorului SanoPass consta tocmai in acest aspect: iti va permite sa intelegi cum te aliniezi la cerintele din piata, sa iti motivezi cu adevarat angajatii si sa construiesti o echipa solida.

Descopera calculatorul SanoPass.

 

 

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Premier Restaurants Romania
Pendl & Piswanger | InterSearch Romania
Turda

Parteneri Anuali