De 8 Martie, inspira cu Up Cadou!

8 Martie este despre feminitate si puterea femeilor. Despre rolul femeii in redesenarea unei lumi echitabile, tolerante, asezate cu fata spre progres si umanitate. Este si ziua cand femeile se gandesc mai mult la ele si ocazia perfecta pentru ca cei din jurul lor sa le arate pretuirea.
 
Cu ajutorul tichetului Up Cadou, Up Romania sustine toti angajatorii care vor sa-si recompenseze colegele prin oferirea celui mai inspirat cadou. Up cadou este modern, memorabil si simplu de folosit.
 
Cu Up Cadou, angajatele recompensate isi pot alege cadoul dorit in cadrul unei retele nationale de 55.000 de magazine din domenii si branduri diverse. In functie de preferinte, doamnele isi pot achizitiona bijuterii, cosmetice, articole vestimentare si incaltaminte, carti, jucarii, obiecte de mobilier, decoratiuni, electronice si electrocasnice, servicii de turism.
Printre magazinele partenere se numara: MaxMara, Meli Melo, Nike, Nissa, Otter, Parfois, Sensi Blu, Yves Rocher, Carturesti, C&A, Benvenuti, Koton, Cellini, Diverta, Marionnaud, Jolidon, MaxiToys.   
 
Iar vestea buna nu se opreste aici. Up Cadou nu este doar garantia unui cadou inspirat, ci si o solutie cu avantaje fiscale deloc de neglijat. Tichetele Up Cadou sunt neimpozabile daca suma alocata pentru fiecare persoana nu depaseste 150 de lei. De asemenea, acestea sunt scutite de contributiile salariale si patronale obligatorii si, pentru ca intra in categoria cheltuielilor sociale, acestea pot fi deductibile la calculul impozitului pe profit, pana la 5% din fondul de salarii.
 
Tichetele Up Cadou sunt personalizate cu numele angajatei, iar angajatorul are optiunea ca acestea sa fie imprimate cu logo-ul companiei si un mesaj special. De asemenea, acestea pot veni in plicuri elegante, care contin si un ghid cu cele mai importante branduri unde pot fi cheltuite tichetele. Comanda tichetelor se poate face online, livrarea este rapida, cu asigurare si beneficii pentru distributie.
 
Intra pe www.upromania.ro si comanda acum tichete cadou.
Mai multe detalii AICI
 

 

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Lactalis Romania
Lactalis Romania
Lactalis Romania

Parteneri Anuali