De ce pontajul electronic trebuie sa devina o rutina

Cele doua luni de stare de urgenta ne-au aratat ca romanii au o capacitate extraordinara de adaptare.

Noi, la Creasoft, auzim din ce in ce mai des lideri din companii care spun ca performanta angajatilor a crescut surprinzator de mult in raport cu asteptarile. S-ar putea  ca aceasta crestere de productivitate sa fie o consecinta a avantului generat de amploarea fenomenului muncii de acasa. Sa nu uitam totusi ca, de la o zi la alta, 500.000 de angajati si-au mutat "fortat" birourile, temporar, acasa, intr-un exercitiu pentru care nicio companie nu a avut un scenariu pregatit.

Si angajatii, si angajatorii romani au aratat ca se pot adapta la situatii noi, neprevazute. Si unii au reusit acest lucru fara sa afecteze sanatatea financiara a companiei. Din contra, au marcat performante sporite.

Dincolo de adaptarea la noua viata, angajatii au invatat sa foloseasca si aplicatii de care doar au auzit si pe care nu le-au luat niciodata "in serios" in viata corporatista de zi cu zi de la birou. Printre aceste aplicatii se afla si cele de pontaj electronic atat de pe PC cat si de pe mobil, cu ajutorul carora ei indeplinesc o obligatie legala, dar mai ales morala, fata de angajator. Si in conditii in care nu exista niciun fel de contact care le-ar putea pune in pericol statea de sanatate.

Din discutiile pe care le avem cu clientii, majoritatea au decis sa mentina posibilitatea angajatilor de a lucra de acasa pana in vara, iar unii chiar pana in toamna. Epidemia de Covid-19 a transformat munca de acasa dintr-un beneficiu "nice to have" in noua normalitate. Iar pentru angajatori provocarea a fost colosala. Si inca este, pentru ca nu putem estima deocamdata impactul crizei asupra business-ului.

Pentru angajati, WFH a devenit noul "logo" al companiei. Iar din noua normalitate face parte si folosirea zilnica a solutiei de pontaj electronic CREASOFT.

 

 

 

Evenimente

  • Leadership
  • Management
  • Performanta
  • Gala Premiilor de Excelenta HR Club
  • Afaceri
  • Leadership
  • Management
  • Performanta
  • Master Class

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Telekom
Bucuresti
A&D Pharma
Bucuresti

Parteneri Anuali