De sarbatori, ofera cadouri memorabile cu tichetele Up Cadou

1 Decembrie, Mos Nicolae, Craciun – oricare ar fi ocazia, iti poti lua prin surprindere angajatii oferindu-le exact cadoul pe care si-l doresc. Tichetele Up Cadou te ajuta ca surpriza sa fie cu adevarat memorabila, pentru ca acestea inseamna orice isi doresc angajatii, de la bijuterii, cosmetice, articole vestimentare si incaltaminte, carti, jucarii, obiecte de mobilier, decoratiuni, electronice si electrocasnice, pana la servicii de turism. Prin reteaua Up Romania, tichetele Up Cadou pot fi utilizate in peste 55.000 de magazine din toata tara. Vezi aici unde ai putea sa le folosesti.

Alternativa practica la cadourile de sarbatori, tichetele cadou ofera avantaje fiscale* de fiecare data cand sunt oferite cu ocazii precum Ziua Nationala, Mos Nicolae sau ziua companiei. Este suficient sa fie mentionate intr-o decizie interna sau contractul colectiv de munca si sunt deductibile fiscal si scutite de contributii sociale pana la 5% din fondul de salarii, indiferent de valoarea acordata per angajat. Pentru toate aceste avantaje, tichetele cadou sunt solutia prin care companiile pot bonusa angajatii, facand economii de pana la 37% din bugetul alocat.

Pentru Craciun, tichetele Up Cadou pot fi oferite atat angajatilor, cat si copiilor minori ai acestora. Pana la valoarea de 150 de lei per beneficiar, valorile oferite in tichete cadou sunt scutite de contributii sociale si impozit pe venit.

Tichetele Up Cadou sunt o varianta simpla, moderna si eficienta de a oferi un cadou, mai ales ca acestea pot fi imprimate cu logo-ul companiei sau un mesaj personalizat.

Comandand tichetele Up Cadou, aduci mai multa bucurie! Iarna aceasta, pentru fiecare companie care comanda tichetele Up Cadou, Up Romania directioneaza banii catre Asociatia „O Masa Calda”, pentru a sustine pranzul unor persoane defavorizate din Adjud, Bistrita, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Satu-Mare si Zalau.

Afla mai multe despre campania Up de sarbatori si cum poti sa faci un bine de 2 ori! www.upromania.ro

*Legea nr. 193/2006, Codul Fiscal conform legii nr. 227/2015

 

 

Evenimente

Bucuresti
  • Leadership
  • Management
  • Performanta
  • Conferinta Nationala HR Club

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Romanian Software
Bucuresti
UNIQA Asigurari
Bucuresti
Stein & Partner
Bucuresti

Parteneri Anuali