Deloitte EMEA 360° Boardroom Survey

Consiliile de administratie sunt mai optimiste in ceea ce priveste cresterea si competitivitatea in regiune pe termen mediu si scurt, comparativ cu perioade recente, arata prima editie a raportului Deloitte “EMEA 360 Boardroom Survey: Agenda priorities across the region”.

Sondajul prezinta punctele de vedere a 271 directori non-executivi din 20 de tari din Europa, Orientul Mijlociu si Africa(EMEA), inclusiv Romania, furnizand o perspectiva asupra problemelor cu care se confrunta consiliile de administratie din regiune. Studiul se concentreaza, in special, asupra a sase aspecte ale guvernantei corporative: strategie si risc, inovatie, securitate cibernetica, remuneratia executivilor seniori, succesiunea si talentele, performanta si evaluarea membrilor consiliilor de administratie.

Raportul poate fi downloadat de aici. 

 

Image: 
An: 
2017

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Bombardier Transportation
Lactalis Romania
Lactalis Romania
Lactalis Romania

Parteneri Anuali