Descopera pachetele corporate World Class si antreneaza-te cu cei mai buni!

World Class Romania, lider in industria locala de fitness, pune la dispozitia companiilor cele mai bune pachete corporate si ofera acces la 31 de centre de fitness din Bucuresti si din tara. Pentru noi este esential sa iti oferim facilitati la cele mai inalte standarde: cele mai bune servicii si centre de fitness, programe de antrenament atractive si dinamice, cei mai buni traineri si echipamente de ultima generatie, toate menite sa ofere experiente de fitness la cel mai inalt nivel.
Partenerii corporate World Class se pot bucura de gama vasta de optiuni atat in ceea ce priveste planurile tarifare, cat si modalitatile de plata.
La World Class, antrenamentele sunt create pentru ca tu si colegii tai sa adoptati un stil de viata sanatos si sa obtineti cele mai bune rezultate. 
*Pentru mai multe detalii, acceseaza: corporate.worldclass.ro

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali