EDUCATIA 4.0 - Revolutia transformarii noastre ca societate. De unde incepem?

Revista CARIERE organizeaza un eveniment special despre educatia viitorului in era disruptiva a inteligentei artificiale si a transformarilor radicale, EDUCATIA 4.0 - Revolutia transformarii noastre ca societate. De unde incepem?, in data de 20 septembrie 2018, Bucuresti.

Companiile trebuie sa sustina formarea educatiei. Specialistii nu pot fi formati de un sistem de invatamant anacronic. Companiile trebuie sa se deschida, sa ofere cunostintele lor profesorilor pentru ca acestia sa fie adaptati la noile cerinte ale angajatorilor.

Traim intr-o perioada incarcata de schimbari „a patra revolutie industriala“ sau mai simplu „industria 4.0“. Aceasta a patra revolutie industriala este fundamental diferita de predecesoarele sale. Este o revolutie a retelelor, platformelor, oamenilor si tehnologiei digitale.

Audienta va fi formata din peste 100 de participanti: Middle Manageri, Top Manageri, Factori de decizie din diverse companii, Lideri de opinie, Antreprenori.

In cadrul conferintei vom aborda teme cum ar fi:

 • Revolutia in educatie; Erou, lider, model de viata, model de educatie;
 • THE MAGIC SWITCH. Cum pot schimba metodele de coaching dezvoltarea copiilor;
 • Ofensiva companiilor la criza de talente;
 • Cei patru piloni ai educatiei moderne: parintele, educatorul, elevul, angajatorul. Fiecare are nevoie de mentalitati de lider. Copiii geniali ai Romaniei, marginalizati?! Viitor pentru copiii supradotati!;
 • Viitorul educatiei inseamna educatie vocationala, educatie antreprenoriala, educatie financiara, educatie digitala;
 • Invatarea in era digitala - oamenii stiu, dar nu fac!

Printre speakeri se numara: Key Note Speaker Daniel David, Prof. Univ. Dr., Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca; Oana Moraru, Consultant educational; Oana Botolan, Managing Partner, Cteam Human Capital; Dan Berteanu, Managing Partner Equatorial; Anca Moldoveanu, Founder Family Hub; Smarandita Schnel, Director Divizie HR BPO, Telekom Romania; Cristian Hatu, Presedinte si membru fondator al Centrului de Evaluare si Analize Educationale (CEAE), Iulian TRANDAFIR, CEO Farmexpert si altii.

Moderatorul evenimentului: Daniela Palade Teodorescu, Redactor-Sef Revista CARIERE.

Mai multe detalii legate de participare si inscrieri puteti afla de pe site-ul evenimentului  https://www.cariereonline.ro/events/educatia-40-revolutia-transformarii-noastre-ca-societate-de-unde-incepem.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, o puteti contacta pe Laura Gheboianu, telefon: 0726 768 079 sau pe email la evenimente@cariereonline.ro.  

 

 

Evenimente

Bucharest
 • Management
 • Coffee Talks
 • Learning & Development
 • Legislatie
 • Seminarii HR Club

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

UNIQA Asigurari
Bucuresti
Stein & Partner
Bucuresti
Secom
Bucuresti

Parteneri Anuali