EVENIMENT EY. Generatiile Urbane – Cat ne costa increderea angajatilor?

Afla noile tendinte din HR la un eveniment marca EY, care va avea loc in data de 12 iulie, incepand cu ora 09:00 in sala Regina Maria, Hotel Athenee Palace Hilton Bucuresti
 
Care sunt factorii care influenteaza increderea la locul de munca? Care sunt asteptarile pe care le au salariatii in 2017? Cum se poate mentine echilibrul viata privata – viata profesionala? Datele rezultate din studiul "Generatiile Urbane: Cat ne costa increderea angajatilor?" vor fi interpretate de specialisti in resurse umane si in sociologie.
 
Andreea Mihnea, HR Director EY Romania: “Pentru ca piata muncii este in continua schimbare iar noi, oamenii de HR, suntem cei chemati sa intelegem si sa gasim modul potrivit de a valoriza aceste modificari in organizatiile noastre, este esential sa privim realitatea in fata, cu date concrete. Va invit sa discutam impreuna despre aceste date si despre rezultatele celei de a doua editii a studiului Generatiile urbane, aceasta editie fiind concentrata pe componenta de Incredere intre actorii din piata muncii.”
 
Acest eveniment este dedicat atat managerilor de resurse umane, cat si directorilor executivi si operationali care doresc sa afle ultimele tendinte in domeniu. Inscrierile au loc in limita locurilor disponibile. Aici poti vedea testimonialele primei editii.
Pagina web dedicata evenimentului, unde gasiti agenda, detalii despre speakeri si inscrieri, se poate accesa aici: http://conferinta.eyromania.ro/urbangen/ .
 

Evenimente

Bucuresti
  • Leadership
  • Management
  • Performanta
  • Gala Premiilor de Excelenta HR Club
Bucuresti
  • Afaceri
  • Leadership
  • Management
  • Performanta
  • Conferinta

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

A&D Pharma
Bucuresti
UNIQA Asigurari
Bucuresti

Parteneri Anuali