Explore Coaching! Contractarea coachingului profesionist | 12 mai 2023

In cadrul Saptamanii Internationale a Coaching-ului (8-14 mai), impreuna cu ICF Romania, vom deschide si noi larg portile catre cei dornici sa experimenteze unul dintre cele mai eficiente instrumente de leadership si crestere personala, profesionala, relationala: coaching-ul ICF, la cele mai inalte standarde de profesionalism.

Pe 12 mai, intre orele 11:30-13:00, ICF invita membrii HR Club sa participe la un workshop ce ne va ajuta sa intelegem cateva conditii preliminare ale contractarii coachingului profesionist pentru a creste calitatea relatiei cu coachul pe care il veti selecta pentru voi sau pentru colegii din organizatii si pentru a facilita astfel cresterea impactului coachingului ca proces de dezvoltare de leadership si dezvoltare personala in beneficiul clientului de coaching dar si al echipei sale si a organizatiei in ansamblu.

Fie ca esti beneficiar al coachingului sau coordonezi procesele de sprijin ale celor ce beneficiaza de coaching in organizatia ta ca manager sau specialist in resurse umane, ai urmat sau esti cursant al unei scoli de coaching, leader sau iti doresti sa devii, poti creste semnificativ impactul procesului de coaching intelegand cum se face o contractare profesionista.

Beneficii:

  • Intelegerea punctelor cheie in contractarea unui proces de coaching;
  • Intelegerea diferitelor roluri in contractarea coachingului in organizatii;
  • Intelegerea aspectelor etice in contractarea coachingului profesionist – Asteptarile organizatiei de la participantul in procesul de coaching si de la coach;
  • Intelegerea felului in care se pot sustine in organizatie procesele de dezvoltare prin coaching;
  • Intelegerea felului in care organizatiile pot responsabiliza pe cei care beneficiaza de dezvoltare prin coaching si pot creste impactul acestuia si recuperarea investitiei.

Workshopul este sustinut de Madi Radulescu, MCC, si Andreea Nate, PCC. descopera mai multe informatii despre speakeri, precum si conditiile de participare, in meniul alaturat.

Evenimentul este adresat exclusiv membrilor HR Club.

Workshopul va avea loc online, vineri, 12 mai, intre orele 11:30-13:00.

Pentru participare vom folosi platforma Zoom, iar link-ul de conectare va fi trimis pe e-mail celor inscrisi.

Speakers

Madi
Radulescu
MCC, Presedinte al
ICF Romania

Reprezint ICF Romania in calitate de presedinte in mandatul 2023 - 2024. Sunt coach, MCC cu peste 30 ani in industria de dezvoltare manageriala si de leadership din Romania si cu peste 13 ani de experienta in coachingul executiv si de echipa. Incepand cu 2021 sunt voluntar ICF si alaturi de echipa de voluntari si de Boardul ICF Romani promovam standardele ICF Global si codul de etica pentru a intari credibilitatea si vizibilitate a profesiei de coach.

Andreea
Nate
PCC,
ICF Romania

Sunt Leadership Coach si HR Business Partner cu o experienta de peste 9 ani in HR, cu focus pe cultura organizationala si dezvoltarea oamenilor. Acum trei ani am decis sa devin coach profesionist, datorita pasiunii mele pentru dezvoltare și crestere. Astfel, m-am alaturat echipei de voluntari ICF Romania inca din 2021, iar in calitate de Director Dezoltare Regionala, ne dorim sa ajutam oamenii si mediul de business sa descopere, exploreze si experimenteze coaching-ul profesionist la cele mai inalte standarde de calitate.

Cred cu tarie in procesul de “lifelong learning”, iar in calitate de coach, imi sustin clientii in calatoria lor de transformare, ajutandu-i sa-si maximizeze potentialul si sa faca pasi catre actiunile lor.

In 2022 am fost inclusa in topul Forbes 30 sub 30 Romania.

Inscrieri

Evenimentul este adresat exclusiv membrilor HR Club. Participarea este gratuita pentru toti membrii HR Club.

Pentru a-ti confirma participarea, asteptam mailul tau pana miercuri10 mai, la adresa de e-mail: anca.toma[at]hr-club.ro.

Te rugam sa mentionezi:

Numele

Prenumele

Functia

Compania

Adresa de e-mail

Parteneri anuali

Jobs

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali