HR Power Days - Scoala de noiembrie pentru HRi | 24-25 noiembrie 2021

Pe 24 si 25 noiembrie am pregatit pentru tine si echipa ta HR Power Days sau Scoala de Noiembrie pentru HRi - 2 zile de invatare, in care vom aprofunda 4 competente de HR (dintre cele mai cautate si greu de gasit pe piata).

Bazandu-ne pe rezultatele chestionarului “Ce competente de HR cauta organizatia ta si nu prea gaseste?”, care a rulat in comunitatea HR Club luna trecuta, am ales temele cele mai relevante pentru voi in aceasta perioada.
 
Ca si in sesiunile “Power Hours“, care probabil iti sunt familiare din anii trecuti, colegi cu expertiza in HR vor impartasi participantilor din experienta lor, ajutandu-i sa isi structureze si sa isi imbogateasca cunostintele. Alocam fiecarei competente cate o sesiune de aproximativ 2h in care vom imbina atat experienta speakerilor in implementarea proiectelor in companie, cat, mai ales, informatii referitoare la metodologia prin care poate fi abordata tema respectiva
 
Ce teme v-am pregatit?
  • Employer Branding from zero to hero cu Georgiana Alecu, Learning & Development Manager, Lidl Discount
  • EMMA - calatoria catre democratizarea invatarii cu Paula Covrig, Head of Learning Experience, BCR
  • Disrupting Performance Management & Comp&Ben cu Ioana Sanduleasa, VP of People, FLOWX.AI
  • Cum si de unde incepem digitalizarea in HR? alaturi de Carmen Dumitrache, HR Director & Georgiana Dumitrescu, Project Manager, Telekom Romania

Revenim curand cu mai multe informatii despre sesiunile programate si agenda celor 2 zile de invatare.

Pentru a-ti confirma participarea la una sau mai multe dintre sesiunile anuntate, trimite-ne un e-mail la adresa anca.toma [at] hr.club.ro.

Te asteptam cu drag de invatare!

Agenda

miercuri, 24 noiembrie
10:30 - 12:00 Employer Branding from zero to hero cu Georgiana Alecu, Learning & Development Manager, Lidl Discount
14:00 - 16:00 EMMA – calatoria catre democratizarea invatarii cu Paula Covrig, Head of Learning Experience, BCR
Joi, 25 noiembrie
09:30 - 11:00 Disrupting Performance Management & Comp&Ben cu Ioana Sanduleasa, VP of People, FLOWX.AI
15:30 - 17:00 Cum si de unde incepem digitalizarea in HR? alaturi de Carmen Dumitrache, HR Director & Georgiana Dumitrescu, Project Manager, Telekom Romania

Detalii sesiuni

Employer Branding from zero to hero cu Georgiana Alecu, Learning & Development Manager, Lidl Discount

Miercuri, 24 noiembrie, 10:30-12:00

Discutam despre creativitate in recrutare si employer branding atingand urmatoarele subiecte:
·    Rolul HR-ului in construirea unei campanii de EB de succes
·    Cum ne atragem talentele pentru rolurile de astazi si de maine
·    Cum stabilim, urmarim si evaluam obiectivele campaniei
·    De la idee creativa la implementare (studiu de caz/abordari concrete)
EMMA – calatoria catre democratizarea invatarii cu Paula Covrig, Head of Learning Experience, BCR

Miercuri, 24 noiembrie, 14:00-16:00

Povestea calatoriei catre EMMA – platforma de learning din BCR. Vom trece in revista contextul in care a luat nastere ideea de a avea un LMS, cum s-a derulat implementarea solutiei, ce s-a obtinut ca urmare a noii platforme, experienta curenta cu EMMA, provocari si reusite, beneficii pentru colegii nostri din BCR, precum si ganduri de viitor si ce isi propun sa faca in continuare.

Disrupting Performance Management & Comp&Ben cu Ioana Sanduleasa, VP of People, FLOWX.AI

Joi, 25 noiembrie, 09:30-11:00

In ultimii ani au iesit in lume cateva povesti de succes despre businessuri pornite din Romania. Ecosistemul de business din Romania este inca in faza foarte timpurie, dar da semne de viteza si exista o asteptare ca de aici vor iesi si alte companii-unicorn. In contextul acesta, care sunt provocarile in business si cum sunt ele sustinute din zona de People operations? Ce inseamna recrutare, program de comp&ben, retentie si transformarea rolurilor in piata muncii? Avem nevoie de o punte intre expertize diferite, ca sa raspundem unei realitati si mai complexe azi.

Cum si de unde incepem digitalizarea in HR? alaturi de Carmen Dumitrache, HR Director & Georgiana Dumitrescu, Project Manager, Telekom Romania

Joi, 25 noiembrie, 15:30-17:00

 

Agile work si digitalizare?!...Amandoua? Da, se poate. Dar la fel de bine poti Agile work fara Digitalizare sau Digitalizare fara Agile work sau... poti decide ca nu e inca momentul pentru niciuna...
Din experienta unei echipe de HR care a experimentat, a reusit, a regandit aceste drumuri, cateva idei aplicate si lectii invatate pe parcurs.
Vom discuta despre experienta de a incepe o calatorie spre mentalitatea agila cu pasi marunti care raspund nevoilor si contextului, apoi despre imbinarea treptata a agilitatii si digitalizarii, precum si cateva pareri despre ce inseamna managementul acestor schimbari, atat pentru organizatie si echipa cat si la nivel de individ – impartasite de Georgiana, Roxana si Carmen din echipa Telekom.

Partenerii Evenimentului

Parteneri anuali
Partner on Legal Matters

Inscrieri

Tarifele de mai jos reprezinta costul participarii la o singura sesiune dintre cele 4 anuntate.

Membru GOLD
Premium
Gratuit
Membru SILVER
Asociat
25 Euro + TVA
Membru BRONZE
Baza
25 Euro + TVA
Non-membru
50 Euro + TVA

Parteneri anuali

Jobs

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Evenimente

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali