Intalnire HR Partner || Employee Experience: momente care conteaza || 21 noiembrie 2019, Bucuresti

 
Stim ca piata muncii nu duce lipsa de provocari si instrumente care sa eficientizeze procesele din companii. 
Stim ca atentia este selectiva si ca, pentru a putea avea parte de ea, ideea sau tool-ul adus pe scena trebuie sa fie relevant si util.
Stim ca experienta este cea care face diferenta, oamenii sunt cei care dau viata solutiilor software, oamenii sunt inima companiilor. 
Te invitam ca, impreuna, sa alegem sa ne tratam angajatii printr-o abordare holistica, atat individual, cat si la nivel macro, intr-un mod transparent, utilizand instrumente care sa faciliteze si sa optimizeze procesele de resurse umane.
 
Vino la o noua Intalnire HR Partner, pe 21 noiembrie, la Bucuresti, pentru a aborda noi aspecte legate de Employee Experience.

 

​Despre ce vom discuta?

 • Trendurile strategice pentru managementul resurselor umane: employee experience si solutii profesionale de HR
 • O schimbare de abordare. De la HCM la HXM cu Irina Tache, HCM Solution Sales Specialist - SAP Romania
 • Strategia companiei dvs. de "people engagement" functioneaza? Trecerea de la EVP la EX cu Harry Meintassis, Country Managing Partner, Romania - Korn Ferry
 • Overview Solutie SAP SuccessFactors si demo procese: Managementul Recrutarii si Evaluarea Performantelor cu Adelina Martinas, SAP SuccessFactors Consultant - NTT Data Romania

 

Cand? Joi, 21 noiembrie, incepand cu ora 9:00.

Participarea la eveniment este gratuita pentru practicienii de resurse umane (specialisti, manageri si directori de resurse umane) in limita celor 40 de locuri disponibile. Locurile pentru consultanti sau reprezentanti ai companiilor ce furnizeaza servicii de resurse umane sunt limitate la 5 si sunt rezervate exclusiv membrilor HR Club (1 reprezentant per organizatie).

Agenda evenimentului:

 • 9:00 - 9:30 Welcome coffee
 • 9:30 - 9:40 Key notes - Trendurile strategice pentru managementul resurselor umane: employee experience si solutii profesionale de HR
 • 9:40 - 10:00 O schimbare de abordare. De la HCM la HXM
  • Irina Tache - HCM Solution Sales Specialist - SAP Romania
 • 10:00 - 10:45 Strategia companiei dvs. de "people engagement" functioneaza? Trecerea de la EVP la EX
  • Harry Meintassis - Country Managing Partner, Romania - Korn Ferry
 • 10:45 - 11:00 Coffee break & networking
 • 11:00 - 12:00 Overview Solutie SAP SuccessFactors si demo procese: Managementul Recrutarii si Evaluarea Performantelor
  • Adelina Martinas - SAP SuccessFactors Consultant - NTT Data Romania
 • 12:00 - 12:15 Coffee break & networking
 • 12:15 - 13:00 Key points + Q&A 

​Eveniment organizat impreuna cu 

 

Detalii sesiuni

Key notes - Trendurile strategice pentru managementul resurselor umane: employee experience si solutii profesionale de HR

Tehnologia in managementul resurselor umane nu mai este un diferentiator, este baza noii piramide a nevoilor. Simtiti ca solutiile in care investiti nu livreaza eficienta la nivelul asteptarilor dvs.?
Diferentiatorul in alegerea specialistilor HR cu care sa dezvoltati in mod real echipa de resurse umane, precum si coordonarea in mod eficient a nevoilor angajatilor dumneavoastra, este reprezentat de experienta practica si know-how.

O schimbare de abordare. De la HCM la HXM cu Irina Tache, HCM Solution Sales Specialist - SAP Romania

Viitorul resurselor umane este reprezentat de experientele pe care oamenii le au la locul de munca. De ce avem nevoie de o schimbare in gestionarea HCM? Pentru ca experientele angajatilor conteaza. Modalitatile traditionale de lucru trebuie reinventate. Astazi, vorbim de livrarea unor experiente exceptionale catre angajati sau, asa cum le numim noi, "momente care conteaza".

Strategia companiei dvs. de "people engagement" functioneaza? Trecerea de la EVP la EX cu Harry Meintassis, Country Managing Partner, Romania - Korn Ferry

Prezentarea va pune accentul pe principalele tendinte si cele mai bune practici in elaborarea unei strategii holistice in jurul EX. Ne vom concentra pe 3 teme:
1. Care sunt tendintele zonei de "employee engagement" astazi? Ce determina trecerea de la sondajele traditionale EVP sau survey-ul pentru angajati catre un program cuprinzator de EX (Employee Experience)?
2. Cum construiti cel mai bun program de EX care sa duca la rezultate de business exceptionale?
3. De ce instrumente avem nevoie pentru a conduce un EX imbunatatit? Cum puteti optimiza analizele de business? Cum ar trebui sa arate strategia de "ascultare" a angajatilor dvs. intr-un mediu de lucru agil si digital?

Overview Solutie SAP SuccessFactors si demo procese: Managementul Recrutarii si Evaluarea Performantelor cu Adelina Martinas, SAP SuccessFactors Consultant - NTT Data Romania

Provocarile departamentului de HR & Talent Management - lipsa fortei de munca, schimbul repetitiv de job-uri, ideea de implicare cat mai activa, masurarea performantei si transparenta, oferirea de experiente, engagement-ul provenit atat din partea angajatilor cat si din partea angajatorilor sunt doar cateva dintre aspectele pe care specialistii din domeniul resurselor umane le mentioneaza atunci cand sunt intrebati unde intampina provocari.
Pornim de la prezentare generala a solutiei SAP SuccessFactors si beneficiile digitalizarii departamentului resurse umane, iar, in cadrul sesiunii Demo, ne indreptam atentia aplicat asupra proceselor de Recrutarea, Managementul Obiectivelor si Evaluarea Performantelor.

Speakers

Irina
Tache
HCM Solution Sales Specialist,
SAP Romania

Reprezentanta a generatiei Milenialilor si a succesului intr-o organizatie a carei cultura se bazeaza pe merit si respect, Irina este pasionata de domeniul resurselor umane si de modul in care tehnologia contribuie la dezvoltarea acestuia. Avand o experienta bogata in proiecte de HR, Irina contribuie astazi, din pozitia de Sales Specialist SAP SuccessFactors, la succesul clientilor SAP din Romania prin maximizarea performantei capitalului uman, cu beneficii atat pentru angajati cat si pentru angajatori.

Harry
Meintassis
Country Managing Partner, Romania,
Korn Ferry

Harry este Senior Partner in Korn Ferry si General Manager Korn Ferry Romania, iar experienta sa acopera Strategy Implementation, Organizational & Leadership Development, Coaching si Change Management. A condus proiecte de HR si integrare organizationala in multe sectoare precum Energy, TELCO, Finance, Life Science sau Consumer. Harry lucreaza cu CEOs si echipe executive pentru gestionarea shimbarii si transformarii organizationale. Totodata, el activeaza ca si coach pentru CEOs, leaderi seniori si echipe de conducere pentru ca acestia sa isi poata pune in practica strategiile cu succes.

Adelina
Martinas
SAP SuccessFactors Consultant,
NTT Data Romania

Cu o experienta de +5 ani in implementari SuccessFactors, Adelina a fost implicata in proiecte de implementare si suport pentru clienti din Romania, Europa si Middle East. Principalele procese de expertiza sunt din suita de Talent Manangement - actiunile de recrutare, onboarding, setarea obiectivelor, derularea procesului de evaluare si compensare. Adelina aplica intotdeauna valoarea Clients First si urmareste sa eficientizeze procesele clientului prin solutia SuccessFactors.

Locatie

Parteneri anuali

Jobs

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali