Intalnire HR Partner || Inteligenta Artificiala & Digitalizare in HR || 2 octombrie 2019, Bucuresti

In calitate de profesionisti in domeniul resurselor umane de astazi, traim intr-o perioada incredibila, in care vedem cele mai noi inovatii tehnologice infiltrandu-se si remodeland industria. Putem sa ne digitalizam procesele, sa folosim instrumente automate pentru a ne optimiza munca, iar Inteligenta Artificiala (AI) ne bate la usa pentru a ridica profesia de HR la un nivel complet nou. 
 
Daca vrei sa fii la curent cu cele mai noi solutii tehnologice pentru optimizarea proceselor de HR, te invitam sa participi la o noua Intalnire HR Partner pe 2 octombrie, la Bucuresti, unde vom discuta* despre:
 • Revolutia digitala in HR cu Kata Illes, CEO & Co-fondator si Barbara Kordas, Director Expansiune Internationala - Indivizo 
 • CIEL Salarii - Informatii si statistici despre angajati cu un singur click cu Bogdan Gradinaru, Product Development Manager - CIEL Romania
 • Noua dinamica a echipelor conectate: O cultura potrivita cresterii, modelata de tehnologie cu Bogdan Ionita, Product Manager - Mirro 

 

Cand? Miercuri, 2 octombrie, incepand cu ora 9:00.

Participarea la eveniment este gratuita pentru practicienii de resurse umane (specialisti, manageri si directori de resurse umane) in limita celor 40 de locuri disponibile. Locurile pentru consultanti sau reprezentanti ai companiilor ce furnizeaza servicii de resurse umane sunt limitate la 5 si sunt rezervate exclusiv membrilor HR Club (1 reprezentant per organizatie).

Agenda evenimentului:

 • 9:00 - 9:30 Welcome coffee
 • 9:30 - 10:30  Revolutia digitala in HR
 • Kata Illes - CEO & Co-fondator - Indivizo 
 • Barbara Kordas - Director Expansiune Internationala - Indivizo
 • 10:30 - 10:45 Coffee break & networking
 • 10:45 - 11:45  CIEL Salarii - Informatii si statistici despre angajati cu un singur click
 • Bogdan Gradinaru - Product Development Manager - CIEL Romania
 • 11:45 - 12:00 Coffee break & networking
 • 12:00 - 13:00  Noua dinamica a echipelor conectate: O cultura potrivita cresterii, modelata de tehnologie
 • Bogdan Ionita - Product Manager - Mirro

 

​Eveniment organizat impreuna cu 

           

 

Citeste mai multe aici >>>

Detalii sesiuni

 • Revolutia digitala in HR cu Kata Illes, CEO & Co-fondator si Barbara Kordas, Director Expansiune Internationala - Indivizo

Indiferent daca revolutia digitala in HR ni se pare interesanta sau infricosatoare, ea este aici si este de neoprit. Ca unul dintre pionierii resurselor umane digitale, Indivizo iti va impartasi cat este de usor si simplu sa introduci digitalizarea si automatizarea in procesul de angajare, pentru a imbunatati brandingul de angajator, pentru a creste eficienta recrutarii si, cel mai important, pentru a gasi mai repede cele mai bune talente. In cadrul workshopului* vei beneficia de o prezentare interactiva despre interviul video automatizat, evaluare gamificata si multe altele solutii de la Indivizo.

* Sesiunea se va desfasura in limba engleza.

 • CIEL Salarii - Informatii si statistici despre angajati cu un singur click cu 

  Bogdan Gradinaru, Product Development Manager - CIEL Romania

Redu la zero erorile din activitatile de salarizare si, mai ales, din raportarile catre autoritatile statului. O singura greseala te poate costa foarte scump!
Vino sa afli cat de mult te ajuta un soft de salarizare dedicat, matur, eficient si performant si cum automatizarile pot sa fie devina cele mai bune prietene ale afacerii tale!

 • Noua dinamica a echipelor conectate: O cultura potrivita cresterii, modelata de tehnologie cu Bogdan Ionita, Product Manager - Mirro

Care este diferenta dintre asteptarile membrilor echipelor si ale companiei in ceea ce priveste managementul performantei? Astazi, oamenii din companii sunt preocupati de dezvoltarea continua, de gasirea unui scop in activitatea de zi cu zi, managerul este perceput ca un coach, iar nevoia de conexiune cu echipa depaseste pragul impus de fluxurile de lucru. Cu toate acestea, in multe companii, evaluarea performantei a ramas un proces care se intampla dupa vechile reguli.

Digitalizarea aplicata in mod smart in cadrul organizatiilor, in ceea ce priveste experienta echipelor si cresterea performantei, ne permite sa facem un pas in exterior si sa vedem imaginea de ansamblu. Cum pornim strategia de management al performantei de la perspectiva angajatului? Digitalizarea a tradus pentru noi in aplicatii usor de folosit si prietenoase, tendinte care au pornit din mijlocul echipelor si care stau la baza modului in care acestea s-au transformat. Cum ne adaptam la noua dinamica? 

Speakers

Kata
Illes
CEO & Co-founder
Indivizo

Kata s-a indragostit de dezvoltarea organizationala si de HR in urma cu mai mult de 20 de ani si este inca pasionata de acestea. Avand o viziune asupra resurselor umane ca detinatoare a unei pozitii strategice, ea este pasionata de crearea unor instrumente inovatoare, care sa ajute la luarea deciziilor intr-un mod obiectiv, bazat pe date, care sa aiba un impact real chiar si la nivelul de C-management in cadrul companiilor. Pe langa calificarea in domeniul Managementului Resurselor Umane, Kata este formator, mediator si trainer certificat, care vorbeste fluent engleza, romana la un nivel mediu si maghiara nativ. In calitate de CEO al companiei Indivizo, Kata se concentreaza pe relatiile internationale si pe strategia generala.

Barbara
Kordas
Director Expansiune Internationala
Indivizo

Barbara are peste 15 ani de experienta in dezvoltarea afacerilor internationale, in mare parte din sectorul de Consultanta in HR & Management. In ultimii 10 ani, a avut responsabilitati la nivel regional, concentrandu-se pe Europa si Asia de Est. Detine diploma de Doctor in Business Management emisa de Universitatea Oxford Brookes si o diploma de comunicatii a IAA, precum si diverse certificari in domeniul resurselor umane. Vorbeste engleza fluent, germana si japoneza la un nivel mediu si spaniola la nivel incepator, in timp ce limba maghiara este limba sa materna. La Indivizo, ea asigura managementul partenerilor si clientilor internationali.

Bogdan
Gradinaru
Product Development Manager
CIEL Romania

Absolvent al Facultatii de Informatica, Bogdan are o experienta de 10 ani in domenii precum dezvoltarea produselor software, vanzari, managementul echipelor si suport tehnic. A lucrat in companii de dezvoltare software dedicate atat mediului privat, cat si celui public. Cu o experienta profesionala in zona managementului, a construit echipe si sisteme care sa perfectioneze si sa eficientizeze atat procese de business interne, cat si externe pentru clientii companiilor in care a activat, punand mereu accent pe valoarea adaugata pe care acestea o genereaza. In prezent, Bogdan este coordonatorul diviziei tehnice din cadrul CIEL Romania, care include echipele de analiza de business, programare, testare si suport tehnic.

Bogdan
Ionita
Product Manager
Mirro

Ca Product Manager al Mirro, Bogdan a fost implicat in toate fazele de construire de produs, de la validarea nevoilor pana la lansarea primei versiuni in 2019. Bogdan adera la principiile de Lean Product Development si la valorile Agile, luand feedback continuu de la utilizatorii Mirro si avand in focus dezvoltarea experientei utilizatorilor vs. replicarea status-quo-ului. Cu o viziune outside-the-box, Bogdan integreaza oportunitatile de digitalizare intr-o solutie software care imbunatateste experienta membrilor echipei si creste eficienta in business.

Locatie

Parteneri anuali

Jobs

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali