Intalnire HR Partner: Solutii si idei despre cum poti eficientiza procesele de HR

Miercuri, 23 noiembrie 2016, va avea loc o noua Intalnire HR Partner - v-am pregatit 3 prezentari din care veti afla cum anume puteti simplifica procedurile din cadrul departamentului de resurse umane. Pe scurt ce trei invitati ai nostri va vor vorbi despre beneficiile medicale extrasalariale, efecientizarea proceselor de HR si administrarea relatiei de munca. 

In prima parte a sesiunii, Florentina Scarlat (Signal Iduna) va explica diferentele dintre cele doua categorii de beneficii medicale extra-salariale: asigurari de sanatate si abonamente la clinici private si diferente dintre tratamentul fiscal aplicat fiecarei categorii in parte. 

Dupa o scurta pauza de cafea si networking, Aurelian Chitez (Romanian Software) ne va explica cum sa eficientizam procesele de resurse umane din departamentul de HR.

In cadrul ultimei sesiuni, sustinuta de Ecaterina Burlacu (PeliFilip), vom afla care sunt aspectele punctuale de administrare a relatiei de munca

 
Conditii de participare
 
Participarea la eveniment este gratuita pentru practicienii de resurse umane (specialisti, manageri si directori de resurse umane) in limita celor 40 de locuri disponibile. Pentru consultanti sau reprezentanti ai companiilor ce furnizeaza servicii de resurse umane sunt disponibile 5 locuri.
 
Inscrierile se accepta in ordinea primirii confirmarilor de participare.
 
Pentru a va inscrie la acest eveniment, va rugam sa ne scrieti la adresa roxana.mares@hr-club.ro pana luni, 21 noiembrie 2016, mentionand prenumele, numele, functia, compania si adresa de e-mail.
 
HR Club isi rezerva dreptul de a selecta participantii si de a inchide inscrierile in momentul in care se completeaza toate locurile.
 
Cand si unde?

Evenimentul va avea loc, miercuri, 23 noiembrie 2016, intre orele 8.30 - 13.00, la sediul HR Club din Culmea Veche nr. 2, et. 1, sector 3, Bucuresti. Vezi harta aici.

 

Agenda

08.30 - 09.00
Welcome coffee break
09.00 - 10.00
Florentina Scarlat - Regional Sales Manager, Signal Iduna
10.00 - 10.30
Coffee break & Networking
10.30 - 11.30
Aurelian Chitez - Senior Account Manager, Romanian Software
11.30 - 12.00
Coffee break & Networking
12.00 - 13.30
Sesiunea 3: Adevar sau Provocare. Studiu de caz interactiv despre raspundere, organizarea muncii, discriminare si procedura juridica aplicabila in relatii de munca

Speakers

Florentina
Scarlat
Regional Sales Manager
Signal Iduna

Florentina Scarlat conduce o echipa de 7 oameni care realizeaza promovarea si vanzarea asigurarilor medicale de grup pentru companii.
Absolventa a Facultatii de Marketing, Florentina are o experienta de peste 15 ani in domeniul vanzarilor, negocierii si managementului echipelor. A lucrat in industrii variate, de la cercetari de piata, telecomunicatii si pana la asigurari, construind si dezvoltand mereu echipe de oameni, portofolii de clienti si metode de abordare si mentinere a acestora.  Proiectele pe care le-a coordonat au prespupus atat abordari operationale si logistice, cat si interrelationarea continua cu oamenii din propria echipa sau de la furnizori ori clienti.  Ii sunt specifice identificarea cauzelor unei probleme sau situatii, concentrarea in a le solutiona eficient si talentul de a vedea oportunitatile acolo unde altii vad doar piedici. Perseverenta sa si modul de conducere a proiectelor a dus de cele mai multe ori la finalizarea cu succes a unora ce pareau pierdute sau fara solutii.

Aurelian
Chitez
Senior Account Manager
Romanian Software

Aurelian Chitez este Senior Account Manager in cadrul companiei Romanian Software, avand o experienta de peste 5 ani in marketing si promovarea de solutii software dedicate practicii de resurse umane. 

Aurelian a absolvit un program de Master in Comunicare si Relatii Internationale si este alaturi de Romanian Software de 7 ani, timp in care a oferit solutii flexibile, adaptate nevoilor specifice ale companiilor partenere din toate sectoarele de activitate.

Ecaterina Maria
Burlacu
Avocat Senior
Pelifilip

Ecaterina Maria Burlacu este din 2013 avocat senior la PeliFilip. Ariile de expertiza ale ei includ in principal asistarea clientilor in probleme specifice dreptului muncii, fuziunilor & achizitiilor si tranzactiilor imobiliare, avand insa si componente de drept societar si aspecte de compliance & regulatory.

Cele mai importante proiecte includ asistarea unuia din principalii producatori internationali de automobile in restructurarea si reconfigurarea integrala a structurii organizationale si negocierea contractelor colective de munca la nivel de companie si ramura, dar si asistarea Bancii Transilvania in preluarea VolksBank Romania, cea mai mare tranzactie a anului 2014 in Romania.

Partenerii Evenimentului

Eveniment organizat impreuna cu

Locatie

Parteneri anuali

Jobs

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Accace Outsourcing
Timisoara
Accace Outsourcing
Bucuresti

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Accace Outsourcing
Timisoara
Accace Outsourcing
Bucuresti

Parteneri Anuali