Scoala de vara HR Club Next Generation, Editia VII

HR Club Next Generation este un proiect extrem de drag comunitatii noastre, proiect prin care HR Club sprijina tinerii studenti si masteranzi dornici sa isi dezvolte cariera in domeniul resurselor umane.

Ne mandrim ca in cele 7 editii anterioare ale scolii de vara peste 120 de studenti au avut ocazia sa sa se intalneasca cu tutorii nostri, membri HR Club - consultanti, traineri si practicieni din marile companii romanesti si multinationale - si sa se familiarizeze cu domeniul resurselor umane printr-o serie de seminarii, training-uri, vizite de companie si sesiuni de lucru in echipa.

 

In perioada 8-19 iulie 2013, HR Club a organizat pentru al saptelea an consecutiv scoala de vara HR Club Next Generation.

Pentru cine?
16 studenti in an terminal sau masteranzi, dornici sa isi dezvolte cariera in domeniul resurselor umane.

Ce?
Doua saptamanii de seminarii, traininguri, vizite de companie si lucru in echipa ce vor familiariza participantii cu domeniul resurselor umane si le vor arata reala complexitate a acestuia, ajutandu-i in acelasi timp sa isi contureze o imagine mult mai clara a propriului viitor profesional.

Cum?
Succesul scolii de vara HR Club Next Generation 2013 se sprijina pe participarea ca tutori a unor nume cu rezonanta din domeniul resurselor umane, consultanti, traineri si practicieni din marile companii romanesti si multinationale. Specialistii in RU le vor impartasi participantilor din experienta lor, prezentand studii de caz si exemple de bune practici din organizatiile din care provin, punand accent pe creativitate si lucru in echipa.
 


Editia a VII-a a scolii de vara HR Club Next Generation s-a incheiat!


Cei 16 de participanti la cea de-a saptea editie a scolii de vara HR Club Next Generation au fost selectati dintr-un total de peste 70 de candidati in urma unui process format din doua etape: transmiterea aplicatiei formate din CV si un eseu si participarea la un interviu sustinut la sediul HR Club sau telefonic. Acestia sunt:

Adrian Teodorescu Florina Rusen
Alexandra Ciobanu Ionut Corlau
Andreea Surdu Laura Stoia-Djeska
Andreea Toma Mirona Grecu
Carmen Grigorean Miruna Slivneanu
Claudia Ion Silvia Pantalache
Corina Basangeac Stefana Sahanagiu
Florina Dinca Victorita Lungu

Au urmat doua saptamani pline, care le-au dat celor 16 de studenti ocazia de a participa la o serie de activitati si sesiuni de dezvoltare personala si profesionala:

 • Am fost in vizita de companie, la Uzina Dacia, din Mioveni.
 • Ne-am imbunatatit eficienta personala participand la training-ul oferit de Trend Consult Grup.
 • Ne-am descoperit punctele forte si slabe cu ajutorul instrumetului SDI (Strength, Deployment, Inventory) si cu sprijinul Achieve Global.
 • I-am cunoscut pe alumnii scolii de vara HR Club Next Generation, care ne-au povestit despre ei si despre pasiunea lor pentru resurse umane.
 • Si bineinteles am invatat de la tutorii HR Club ce inseamna resursele umane: recrutare si selectie, instruire si dezvoltare profesionala, compensatii si beneficii, legislatie si relatii industriale, managementul performantei, dezvoltare organizationala si strategie de resurse umane.

In paralel, impartiti in 4 echipe, cei 16 de participanti au lucrat pentru a rezolva un studiu de caz ce a constat in identificarea provocarilor cu care se confrunta o companie de IT prin preluarea altei companii si conceperea unor solutii viabile pentru reorganizare si business development. Rezolvarea studiului de caz a presupus o buna cunoastere a unor notiuni precum change managment, dezvoltare organizationala, compensatii si beneficii. Mai mult, au fost testate aptitudini precum viziune de ansamblu, capacitate de sinteza, spirit de echipa si abilitati de prezentare..

Dupa doua saptamani de lucru sustinut pe marginea studiul de caz, cele patru echipe au prezentat solutiile lor in fata unui juriu format din 8 profesionisti de resurse umane, membri HR Club, care le-au oferit feedback realist referitor la modul de abordare a unei situatii concrete de resurse umane si la performanta lor in cadrul echipelor.

Membrii echipei clasate pe primul loc au primit drept premiu o invitatie la conferinta anuala HR Club - HR Change Champion din data de 23 octombrie 2013.

Agenda

8 iulie 2013
Festivitate de deschidere
Dana Cavaleru - Director Executiv, HR Club
Teambuilding - Marius Decuseara-Brandenburg - Country Manager, Trend Consult Romania
9 iulie 2013
Modul Recrutare si selectie
Monica Vrabiescu - Managing Director, Hill International Romania
Diana Popescu - Recruitment Coordinator, Coca-Cola HBC Romania
Daniel Tanase - HR Business Partner, Zentiva
Dan Berteanu - Partner, Achieve Global
10 iulie 2013
Modul Formare si dezvoltare
Marius Decuseara-Brandenburg - Country Manager, Trend Consult Romania
Liviu Bogdan - Sef Departament Invatamant, ArcelorMittal Galati
Mihaela Popescu - Manager Dezvoltare Organizationala, ArcelorMittal Galati
Nineta Monica Ceaus - Manager Training, Romtelecom
11 iulie 2013
Modul Legislatia muncii si relatii industriale
Camelia Slivneanu - HR Manager, Aerotravel
Adela Jansen - Director Executiv Resurse Umane, BRD - Groupe Societe Generale
12 iulie 2013
Vizita de companie - Uzina Dacia
15 iulie 201
Modul Compensatii si beneficii
Oana Datki - SEE Managing Partner, Consulteam Romania - partener Mercer si TACK International
Andrei Rosu - Management & Strategy Consultant, Unicredit Leasing Corporation IFN
Ruxandra Gheorghe - Compensation & Benefits Manager, BCR Erste Group
16 iulie 2013
Modul Managementul performantei
Liviu Grigorescu - Senior Consultant, Hay Group
Csaba Gergely - Director Resurse Umane, Provident Financial
Amalia Baciu - HR Blue Collars Coordinator,TenarisSilcotub
17 iulie 2013
Modul Dezvoltare organizationala
Veronica Brejan - Senior Manager Talent, Capability and Culture, Vodafone Romania
Delia Sofonea - HR Business Partner, Vodafone
Janina Radulescu - Oranisational Development Coordinator, Coca-Cola HBC Romania
Iuliana Stan - Director General, Human Synergistics Romania
18 iulie 2013
Strategie de resurse umane
Nicoleta Dumitru -Senior Consultant, Human Resource Services, PricewaterhouseCoopers
Andreea Voinea - HR Executive Director, BCR, Esrte Bank Group
18 iulie 2013
Festivitatea de incheiere

Speakers

Adela
Jansen

Director Executiv Resurse Umane, BRD - Groupe Societe Generale

Adela Jansen este Director Executiv Resurse Umane al Grupului BRD- Groupe Societe Generale, unul dintre cei mai mari angajatori din sistemul bancar romanesc, cu cca  9.000 de angajati. Adela s-a alaturat echipei BRD din octombrie 2003 si are experienta in management in diverse domenii de activitate, printre care: resurse umane, vanzari, marketing, comunicare, business development si logistica. 

In perioada 2003-2008, ea a ocupat  timp de 5 ani pozitia de Secretar General al BRD – Groupe Société Générale, coordonand relatia cu actionariatul companiei, cadrul normativ intern, divizia de comunicare interna si externa, CSR, cea de calitate, administrarea investitiilor  pe termen lung ale bancii, strategia de asigurari din cadrul BRD  si nu numai. In 2008, odata cu preluarea departamentului de Resurse Umane, Adela a coordonat tranzitia de la perioada de dezvoltare la noul context economic, aliniind toate politicile si procesele la  noua strategie de business a companiei, folosindu-se de experienta anterioara din diferite industrii: servicii, telecomunicatii, logistica, hotelarie si banking.

Este membra a  Boardului HR Club, a Asociatiei Romane a Profesionistilor in Relatii Publice, a European Professional Women Network, Board of Advisors AIESEC si Romanian Business Leaders. Se implica activ, atat pe plan personal cat si pe plan profesional,  in  proiecte de CSR si de educatie a studentilor si orientare in cariera, deruland proiecte de mentoring si consiliere. Adela absolvit Facultatea de Automatica si Calculatoare din Bucuresti, un program EMBA si numeroase cursuri de specialitate, in tara si in strainatate, fiind si mediator  autorizat.

Amalia
Baciu

HR Blue Collars Coordinator, TenarisSilcotub

M-am alaturat companiei TenarisSilcotub in 2009 ca junior in cadrul Programului Global Trainee, unde ca proaspat absolvent am avut minunata oportunitate de a invata lucrand cu specialisti din diverse activitati si proiecte de resurse umane. Am inceput cu recrutarea si gestionare programelor pentru juniori: Roberto Rocca Educational Programm si Internship, pe urma  am trecut pe partea de gestionare a proceselor de dezvoltare, evaluare, talent management si employee satisfaction.
Acum sunt responsabila de recrutare, dezvoltare, organizare si compensatii pentru personalul muncitor unde incercam sa implementam procese si proiecte noi pe dezvoltare, employee satisfaction, compensatii si beneficii. Provocarea job-ului meu consta in a intelege nevoile personalului muncitor si a aduce practicile bune din experientele anterioare si a le transpune/regandi pentru aceasta categorie de angajati.

Andreea
Voinea

HR Executive Director, BCR, Erste Bank Group

In pozitia de Director Executiv de Resurse Umane al BCR, de numele Andreei Voinea se leaga doua dintre cele mai mari transformari de resurse umane din economia romaneasca, fiind mandatata de grupul Erste, actionar al BCR si OMV, actionar al Petrom, sa conduca procesele de integrare HR post-privatizare ale celor doua companii. Cu o vasta experienta internationala, Andreea a lucrat pentru companii din Londra, New York si Bruxelles, detinand pozitii precum Head of Reward, Group Central Functions la Barclays Plc London; senior consultant pentru Towers Perrin in Londra, New York si Bruxelles; precum si pozitia de director asociat in divizia de Global Equities pentru Deutsche Bank Securities New York. Andreea a absolvit Facultarea de Relatii Economice Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti si programul de MBA al Universitatii Tulane, A. B. Freeman School of Business din Statele Unite. In prezent, Andreea face parte din Board-ul HR Club si este membru fondator al Romanian Education Trust si Romanian Business Club din UK.

Andrei
Rosu

Management & Strategy Consultant, Unicredit Leasing Corporation IFN

Manager de proiecte / atlet de anduranta – ultra maraton si ultra triatlon / sustinator de proiecte sociale / percutionist amator / vorbitor public / blogger inspirational / detinator de recorduri nationale si mondiale / membru al cluburilor internationale de maraton “7 Continente” si “Grand Slam” / organizator de evenimente sportive.

In ianuarie 2010, Andrei Rosu a decis sa faca o serie de schimbari in viata sa si sa devina un model pentru baietelul sau, atunci in varsta de un an, si sa alerge primul sau maraton. Fara a avea istoric ca sportiv, a reusit sa termine cu succes Maratonul Polului Nord (aprilie 2010), in ciuda conditiilor meteo extreme (-40 de grade). El a devenit primul roman care termina un astfel de maraton si, totodata, cel mai tanar roman care a atins pana in prezent Polul Nord geografic.  Dupa aceasta performanta, Andrei Rosu a alergat 7 maratoane pe 7 continente, in mai putin de un an (iulie 2010 – iunie 2011), devenind al 50-lea om de pe planeta care intra in clubul “Grand Slam”, al alergatorilor care au terminat un maraton atat la Polul Nord cat si pe cele 7 continente.

Pe parcursul cursei de 100 de kilometri din Antarctica (decembrie 2010), lui Andrei Rosu i-a venit ideea alergarii a 7 ultramaratoane pe cele 7 continente. Efortul sau, materializat in peste 10.000 de kilometri parcursi la antrenamente si in competitii oficiale, a fost recunoscut de catre Cartea Recordurilor si Academia Recordurilor Mondiale in martie 2012.

Camelia
Slivneanu

HR Manager, Aerotravel

Camelia are  o experienta de peste 20 ani obtinuta in diverse companii nationale si multinationale,  iar  ultimii  15 ani au fost dedicati resurselor  umane. Membru activ in HR Club din 2004, Camelia si-a dezvoltat competente in zona de legislatia muncii si training. Fire dinamica si persoana de actiune, pentru Camelia lucrul in zona de resurse umane reprezinta aventura si provocare.

Csaba
Gergely

Director Resurse Umane, Provident Financial

Csaba este Directorul de Resurse Umane al Provident Financial, companie britanica ce activeaza in sectorul financiar-bancar din Romania. Inainte de aceasta pozitie, Csaba a condus echipa de consultanta in resurse umane din PricewaterhouseCoopers Romania pentru trei linii de business: PayWell, Saratoga si consultanta in recompense totale si management in resurse umane. Anterior acestei experiente, Csaba a condus departamentul de HR al Coca-Cola HBC Romania, companie in cadrul careia, pe parcursul a 12 ani, a ocupat mai multe functii de conducere in vanzari si resurse umane, atat la nivel national, cat si la nivel de grup. Expertiza lui Csaba in domeniul Resurselor Umane include managementul performantei, balance scorecard, managementul schimbarii, dezvoltarea eficientei fortei de vanzari, dezvoltarea oamenilor, cultura organizationala si managementul resurselor umane in general. Csaba a absolvit Universitatea Politehnica din Cluj si a participat la numeroase sesiuni de dezvoltare in cadrul unor universitati prestigioase precum IMD sau INSEAD. Csaba a detinut pozitia de Presedinte HR Club pe parcursul a doua mandate, intre 2008-2011 si este frecvent invitat sa tina prelegeri in conferinte de Resurse Umane locale si din strainatate.

Dan
Berteanu

Partner, Achieve Global

Dan s-a alaturat echipei in 2000, ca trainer si consultant, ocupand postul de General Manager in 2005.

De-a lungul timpului Dan s-a confruntat cu provocarile construirii si dezvoltarii organizatiilor din 3 industrii diferite: FMCG, produse chimice pentru intretinere industriala, servicii de training si consultanta. Aceasta experienta o foloseste atunci cand este implicat in implementarea solutiilor de training si consultanta pentru clienti AchieveGlobal in: vanzari, leadership, coaching, precum si in workshopurile de analiza a rezultatelor de diagnoza organizationala si eficienta a echipelor.

Pana in 2002, a participat in mod direct la dezvoltarea si formarea profesionala a sute de oameni. Din 2002 pana azi, prin intermediul seminariilor de la AchieveGlobal s-au mai adaugat cateva mii.

Dan este consultant expert Human Synergistics si a parcurs modulul de certificare in Executive Coaching cu Sir John Whitmore si ROI Methodology cu Jack si Patti Philips. In 1995, a absolvit Universitatea Politehnica din Bucuresti, facultatea de Automatica si Calculatoare.

Daniel
Tanase

HR Business Partner, Zentiva

Sunt licentiat al Facultatii de Chimie din Universitatea Bucuresti cu specializarea Fizica si Chimie. Din anul 1999 am debutat in activitatea profesionala ca si Asistent in cadrul departamentului de Relatii cu Clientii al MobilRom (actual Orange) iar din anul 2002 am facut pasul catre vanzari. Vanzarile mi-au asigurat accesul catre domeniul resurselor umane in anul 2005. Din mai 2011 sunt angajat al ZENTIVA, avand functia de HR Business Partner in cadrul departamentului departamentului Resurse Umane

Diana
Popescu

Recruitment Coordinator, Coca-Cola HBC Romania

Delia
Sofonea

HR Business Partner, Vodafone Romania

Delia Sofonea - HR Business Partner pentru departamentul Enterprise in Vodafone Romania, Delia si-a inceput cariera in Vodafone in anul 2003. In echipa de Resurse Umane a fost responsabila de dezvoltare, de managementul performantei si de talent management. In 2011 s-a mutat de pe pozitia de Manager Recrutare si Talent pe rolul actual pentru a fi si mai aproape de business. Detine un master in Comunicare Manageriala si Resurse Umane si o certificare in HR Management si Performance Management a Colegiului Seneca.

Iuliana
Stan

Director General, Human Synergistics Romania

Janina
Radulescu

Oranisational Development Coordinator, Coca-Cola HBC Romania

Liviu
Bogdan

Sef Departament Invatamant, ArcelorMittal Galati

Liviu
Grigorescu

Senior Consultant, Hay Group

Marius
Decuseara-Brandenburg

Country Manager, Trend Consult Romania

Marius si-a inceput cariera in vanzari in anul 1995 in cadrul departamentului de marketing si vanzari al Reuters Romania.  Inainte de a se alatura grupului Trend Consult in anul 2007, el a ocupat pozitia de Head of Risk Solutions, Reuters Southeast Europe. In aceasta pozitie, el a format si a coordonat echipe de consultanti care sustineau activitatea de vanzare si implementare a solutiilor Reuters pentru Front-Back Office & Risk Management la nivel regional. Marius detine certificari internationale pentru consultanta in vanzari de la Huthwaite International Ltd. (SPIN® Selling Skills  si Account Strategies for Major Sales), precum si certificari Eagle’s Flight pentru programe de invatare experientiala. Alaturi de echipa Trend Consult, Marius a dezvoltat si implementat programe de crestere a performantei in vanzari pentru diferiti clienti ai companiei.

Mihaela
Popescu

Manager Dezvoltare Organizationala, ArcelorMittal Galati

Monica
Vrabiescu

Managing Director, Hill International

Incepand cu 1993 -> Coordonarea intregii activitati a HILL International Romania:
- initierea si dezvoltarea strategiilor de recrutare si selectie pentru organizatii multinationale si locale;
- organizarea si conducerea proiectelor locale si internationale de executive search;
- coordonarea proiectelor de management audit, evaluare individuala, de grup si de dezvoltare personala / organizationala;
- coordonarea unor studii referitoare la caracteristicile pietei fortei de munca locale si regionale;
- acordarea de consultanta, asistenta, consiliere in probleme de management al resurselor umane;
- organizarea si participarea cu prelegeri la seminarii si conferinte legate de Managementul Resurselor Umane.

Realizari:

 • Dezvoltarea si mentinerea companiei HILL International pe parcursul celor 20 de ani in topul firmelor de executive search din Romania.
 • Selectarea, alcatuirea si dezvoltarea unor echipe de profesionişti care aduc valoare companiilor multinationale si mediului de afaceri din Romania;
 • Coordonarea celor mai mari proiecte de Management Audit derulate in Romania pentru companii locale si multinationale aflate in faze de pre- si post-fuziune si /sau achizitie;
 • Initierea si organizarea pentru prima data in Romania a unor serii de Conferinte pe diferite teme ale Managementului Resurselor Umane, cu rol de informare si schimb de opinii intre lideri si profesionişti de resurse umane, intre angajatori, furnizori de servicii si candidati , vizand aspectele specifice ale pietei fortei de munca din Romania;
 • Alcatuirea si prezentarea primului “Cod de Etica si Deontologie Profesionala” al profesioniştilor in Resursele Umane din Romania.
Nicoleta
Dumitru

Senior Consultant, Human Resource Services, PricewaterhouseCoopers

Nicoleta are o experienta de 6 ani in domeniul consultantei in resurse umane. Ariile sale de expertiza vizeaza studiile salariale si de analiza a eficientei capitalului uman, designul sistemelor de remunerare, eficientizarea si transformarea functiunii de Resurse Umane.
 
Experienta in proiectarea si implementarea politicilor si sistemelor de recompensare, in masurarea si analiza indicatorilor de eficienta a capitalului uman si a structurilor organizationale a fost dobandita prin proiecte locale si international cu organizatii din diverse sectoare de activitate. De asemenea, Nicoleta a coordonat ultimele trei editii ale studiilor anuale de resurse umane derulate de PwC.
 
Licentiata in psihologie organizationala, Nicoleta este acreditata ca Practician International in domeniul remunerarii de catre asociatia World@Work.

Nicoleta detine de asemenea, o acreditare internationala pentru utilizarea metodologiei Saratoga privind analiza eficientei capitalului uman si a functiunii de Resurse Rmane.
 
Nicoleta s-a alaturat echipei PwC in 2005. 

Nineta
Monica Ceaus

Manager Training, Romtelecom

Nineta (sau Noni cum ii spun prietenii) este  Trainer Senior, acreditata CNFPA si cocheteaza cu sesiuni de coaching.

Experienta de trainer a inceput-o acum 14 ani, in organizatii non guvernamentale, facand parte apoi, timp de 7 ani, din echipa CODECS ca Training Manager, fiind responsabila de pregatirea si supervizarea trainerilor certificati, cat si a ofertelor trimise clientilor companiei.

In 2005 a participat, printre primele grupe, la programul de formare Fundamentals of Coaching sub îndrumarea lui Alain Cardon; este certificata in instrumente de diagnoza organizationala Human Synergistics, iar in 2010 a absolvit programul de MBA Open University, UK.

Absolventa a Facultatii de Psihologie si Pedagogie, Universitatea Bucuresti, in prezent este Training Manager Romtelecom.

Nineta si-a castigat reputatia de a fi un interlocutor ideal pentru cei sceptici care cauta raspunsuri entuziaste si in acelasi timp pragmatic.

Are cateva pasiuni, dar pe primul loc se afla fetita ei, Ana Sophia.

Experienta de trainer:

 • 15 ani de practica
 • peste 8.000 de ore de training livrate (echivalent cu 1.200 zile training)
 • peste 5.000 de participanti din companii nationale si multinationale
 • peste 100 de viitori traineri formati prin programul de Train the Trainers
Oana
Datki

SEE Managing Partner, Consulteam Romania - partener Mercer si TACK International

Oana are o experienta de peste 10 ani in conceperea, personalizarea si implementarea programelor de compensatii si beneficii pentru companii mari si medii din diferite arii de activitate. De peste 4 ani coordoneaza organizarea de studii salariale, evaluari de posturi si proiecte de job grading pentru mai mult de 200 de companii multinationale si locale. Biroul din Romania coordoneaza Bulgaria, Serbia, Croatia, Bosnia, Muntenegru si Republica Moldova.

Ruxandra
Gheorghe

Compensation & Benefits Manager, BCR Erste Group

Veronica
Brejan

Senior Manager Talent, Capability and Culture, Vodafone Romania

Veronica a absolvit facultatea de drept, urmand apoi cursurile unui program de master in comunicare de afaceri in cadrul ASE. Pe durata studiilor a ocupat diverse pozitii administrative, iar in anul doi la master si-a dat seama ce cariera isi doreste – resurse umane. In ultimii zece ani, a avut ocazia sa intalneasca oameni din domeniul HR de la care a invatat foarte multe lucruri. A coordonat activitatea de training si recrutare pentru Alstom Power. A continuat cu Cargill, unde a coordonat zonele: learning & development, recrutare, employee engagement, talent management si performace management. In 2009, Veronica s-a alaturat KPMG pentru a infiinta impreuna cu alti colegi departamentul People & Change (consultanta HR pentru clienti KPMG).

Din 2011, Veronica a venit la Vodafone. In primul an, a fost Senior HR Business Partner pentru divizia Technology, avand ocazia sa implementeze proiecte de schimbare de structura organizational, dar si de imbunatatire a culturii din departamentele de IT si Network. Incepand cu anul trecut, a preluat echipele: learning & development, recrutare, comunicare interna, talent management, performance management si cultura organizationala.

Testimoniale

Corina Pirva

"In cele 2 saptamani mi-am dat seama ca HR-ul este cu mult mai mult decat ceea ce stiam sau decat ceea ce facusem in timpul celor doi ani de voluntariat; finalizez aceasta scoala cu planuri de a schimba multe in jurul meu dar si in ceea ce ma priveste. Am invatat multe de la tutori dar si din interactiunea cu colegi de la alte organizatii studentesti sau cu alte experiete. Imi pare rau ca s-a terminat."

Mihai Gherghe

"Prin aceasta scoala de vara, HR Club a reusit sa creeze in doua saptamani o adevarata cultura. Totul vine de la sine atunci cand aduci impreuna 20 de tineri care au aceleasi valori si aceleasi idealuri. Ce ii leaga pe toti ? Pasiunea pentru resurse umane! Cand acestor tineri li se alatura peste 20 de profesionisti din HR, dispusi sa le impartaseasca din cunostintele si experienta lor, astfel incat tinerii sa isi formeze o viziune de ansamblu si cat se poate de obiectiva despre ceea ce reprezinta acest domeniu, pasiunea creste si mai mult. HR Club Next Generation a reprezentat pentru toti o experienta de viata extraordinara!"

Ioana Ciocoiu

"Zilele petrecute in cadrul scolii de vara au fost realmente pline - pline de informatii pretioase, de oameni-model, de colegi cu care m-am inteles de minune, de interactiune si avant pentru a incepe lucruri noi. Cu siguranta este o oportunitate pe care nu o voi uita, deoarece mi-a deschis ochii cu privire la multe aspecte - la cum e tot sistemul de HR in mediul corporatist, la ariile cu care ma identific, la cata munca va trebui sa depun pentru a fi buna in ceea ce imi doresc sa fac, la multe posturi din viata de angajat si nu numai."

Ciprian Arhire

"Pe intregul parcurs al scolii de vara HR Club Next Generation am simtit ca s-a investit in mine, m-am simtit ca o parte importanta dintr-un proces de valorificare la maximum a domeniului resurselor umane. Am invatat foarte multe de la vorbitori si de la colegi, iar agenda a fost o reala provocare, plasandu-ne deseori in zone de disconfort unde invatarea este maxima."

Ana Bugalete

"Pot spune acum ca asteptarile mi-au fost indeplinite si chiar depasite datorita devotamentului de care au dat dovada tutorii si datorita pasiunii impartasite a colegilor. Cea mai mare realizare personala o reprezinta o definire mai clara a viitorului meu in domeniul resurselor umane, si anume partea de dezvoltare si design organizational, arie care in momentul de fata s-a transformat in pasiune."

Parteneri anuali

Jobs

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Evenimente

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali