Seminar de Bune Practici in Formare si Dezvoltare || Cluj-Napoca || 17 aprilie

 

Cum arata agenda ta pentru dimineata zilei de miercuri, 17 aprilie? 

 
La HR Club Cluj-Napoca este dedicata invatarii si impartasirii de bune practici, asta pentru ca avem un nou Seminar de Bune Practici in Formare si Dezvoltare . Vom avea alaturi de noi reprezentantii a 2 dintre proiectele castigatoare in acest an la Gala Premiilor de Excelenta in Resurse Umane si vom afla mai in detaliu povestile implementarii lor.
 
Evenimentul va avea loc la sediul FSEGA din Str. Teodor Mihali, nr. 58-60, et. 1, sala consiliu (in zona Decanat), Cluj-Napoca.

Te invitam sa descoperi in meniul din stanga agenda seminarului, descrierea proiectelor si conditiile de participare la eveniment.

 

Asteptam cu drag inscrierea ta!

Echipa HR Club

Agenda

09:00 - 09:45
Inregistrarea participantilor & Welcome Coffee
09:45 - 10:45
Proiectul : Future 25
Andreea Craciun - Talent Development Manager, eMAG
10:45 - 11:15
Coffee Break & Networking
11:15 - 12:15
Proiectul : BT Con(vention)
Dragos Radu - Instructional Designer Academia BT, Banca Transilvania
12:15 - 12:30
Networking

Detalii sesiuni

Titlul Proiectului: Future 25

Andreea Craciun - Talent Development Manager, eMAG

Proiect castigator la categoria "Formare si Dezvoltare"

 

Future 25 este un program de dezvoltare accelerata destinat tinerelor talente din eMAG. Scopul acestuia a fost de a identifica 25 de tineri inovatori, in jur de 25 de ani, din toate tarile in care eMAG este prezent, cu gandire strategica si dornici sa-si dezvolte cariera in zona de leadership sau in zona de experti. 

Programul s-a desfasurat perioada iulie 2016 – mai 2018 si a fost structurat in doua module. Primul modul al programului a fost dedicat unui mix de experiente atipice de dezvoltare printre care s-au numarat un bootcamp, intalniri cu experti din piata, workshop-uri, shadowing si s-a incheiat cu o Arena, sesiune in care participantii au prezentat in fata management-ului proiecte pe teme cu impact in companie. Punctul culminant al programului a fost excursia la San Francisco, unde au vizitat sediile Facebook, Google si Naspers Ventures.

Cel de-al doilea modul al programului a fost gandit sa completeze cunostintele si abilitatile dezvoltate deja si a constat intr-un MBA in varianta scurta, de 1 an, de la Maastricht School of Management. Acesta a inclus cursuri de leadership situational, gandire critica, sesiuni de coaching, rezolvare de business case-uri si multe altele. La finalul acestuia a urmat inca o Arena care sa le masoare participantilor evolutia din ultimul modul.

 

Titlul Proiectului: BT Con(vention)

Dragos Radu - Instructional Designer Academia BT, Banca Transilvania

Proiect castigator al Premiului Generatiei Z

 

BT Con(vention) este un eveniment curajos si inovator dedicat exclusiv angajatilor, organizat de Banca Transilvania intre 2-5 octombrie 2018 in incinta clubului The Face. Pornind de la tema “Exploram viitorul. Impreuna”, intregul proiect BT Con(vention) a fost gandit ca un festival, care sa contina pe langa componenta de fun si coeziune de echipa si componentele de invatare si responsabilitate sociala. Cel mai provocator proiect din categoria engagement pe care si l-a asumat Directia Resurse Umane: peste 2,500 participanti, 3 sesiuni consecutive, 4 zile, peste 70 de persoane implicate in organizare, peste 10 parteneri strategici ai BT atrasi in proiect, 9 speakeri, 3 scene, 2 zone expo cu interactivitate, 1 zona food, 2 actiuni CSR, 8 luni de pregatire.

Inovarea a constat in faptul ca evenimentul nu a avut o agenda impusa ci participantii au putut alege sa asiste la prezentari sustinute de speakeri recunoscuti pe domeniilor lor (tehnologie, inovatie, actorie/inspiratie, astronomie, parenting, dezvoltare personala, aviatie), sa interactioneze cu doua inteligente artificiale, sa testeze tehnologia VR, sa se implice in campanii de CSR, sa cunoasca colegi talentati in zona expo dedicata lor si sa se relaxeze ascultand muzica Live, dar si muzica de club intr-un Party Powered by Untold.

Partenerii Evenimentului

Parteneri Anuali
Partner on legal matters

Inscrieri

Membru GOLD
Premium
Gratuit
Membru SILVER
Asociat
Gratuit
Membru BRONZE
Baza
100 lei + TVA
Non-membru
175 lei + TVA

Locatie

Parteneri anuali

Jobs

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali