Seminar de bune practici in Formare si Dezvoltare

 
Pe 15 noiembrie, comunitatea HR Club Cluj se reuneste la un nou seminar de bune practici. Am invitat alaturi de noi reprezentantii a 3 dintre cele mai apreciate proiecte ale Galei Premiilor de Excelenta in HR din aprilie.
 
Suntem nerabdatori sa aflam povestile implementarii lor, cu provocari si succese, dificultati intampinate si lectii invatate pe o tema de interes: Formarea si Dezvoltarea Oamenilor. 
 
Daca si tu impartasesti nerabdarea noastra, te invitam sa petrecem impreuna dupa-amiaza zilei de miercuri,        
15 noiembrie, incepand cu 13:30.
 
Asteptam cu drag inscrierea ta! 
Echipa HR Club

Agenda

13:30 - 14:00
Inregistrarea participantilor & welcome coffee
14:00 - 14:45
Proiectul : Programul de managementul carierei "STAR BT" - Academia Liderilor Intreprinzatori Harvard
Diana Vancea - Career Development & Recruiting Manager - Banca Transilvania
14:45 - 15:00
Coffee Break & networking
15:00 - 15:45
Proiectul : Brain Candy - Learning just got sweeter
Francine Rosca - Learning Program Manager - HP Inc.
15:45 - 16:00
Coffee Break & networking
16:00 - 16:45
Proiectul : Igniting Leadership
George Gavrilovici - HR Consultant - Accesa

Detalii sesiuni

Proiectul finalist: Programul de managementul carierei "STAR BT" - Academia Liderilor Intreprinzatori Harvard (Banca Transilvania)

Programul de management al carierei in Banca Transilvania - STAR BT a fost initiat in 2015 avand ca obiectiv asigurarea planificata a succesiunii pentru posturile de conducere care, in urmatorii 3-5 ani, urmau sa devina vacante prin pensionarea titularilor. Programul dezvoltat de BT impreuna cu Qualians, Hart si Human Synergistics este o creatie in care au fost incorporate intr-un mod fericit cateva principii ce ne ghideaza ca organizatie: oameni, echipa, calitate si inovatie. Rezultatul a fost unul transformator pentru participant, energizant si eficient pentru organizatie.

Proiectul castigator: Brain Candy - Learning just got sweeter (HP Inc.)

Brain Candy este platforma de invatare a companiei HP ce aduce la un loc inteligenta colectiva a 50.000 de angajati la nivel global. Aceasta platforma ofera angajatilor acces usor catre experiente de invatare calitative selectate si distribuite din diverse surse interne si externe de catre angajatii companiei. Este o platforma usor de utilizat, ce ofera acces intr-un singur punct la o multitudine de resurse de dezvoltare, dar si la o comunitate interna de experti gata sa impartaseasca din cunostintele lor si sa raspunda la intrebari, toate impachetate intr-o interfata foarte prietenoasa pentru utilizator.

Brain Candy, noua platforma de invatare a companiei HP, a fost lansata la nivel global in ultima saptamana din luna iulie a anului 2016 si in mai putin de 2 saptamani reusea sa atinga un numar de 10.000 de utilizatori activi (20% din angajatii companiei la nivel global). Aceasta noua solutie, a carui nume a fost definit printr-un proces de "crowdsourcing" a transformat radical modalitatea in care angajatii invata in HP.

Aceasta noua solutie, nu numai ca a transformat invatarea digitala, ci a reusit sa creeze o imbinare perfecta intre mediul virtual si cel real, in care colaborarea si impartasirea cunostintelor proprii au devenit elementele cheie in dezvoltarea angajatilor.

Proiectul participant: Igniting Leadership (Accesa)

Programul Igniting Leadership se deruleaza pe parcursul a 6 luni si faciliteaza echiparea fiecarui participant cu abilitatile si cunostintele necesare pentru a deveni un lider eficient. Intregul proiect pune la dispozitie referinte practice si cercetare stiintifica evidence-based, cele mai actuale si eficiente metode practice de leadership si, nu in ultimul rand, favorizeaza dezvoltarea propriului stil de leadership, prin furnizarea rechizitelor si incurajarea comportamentelor prielnice.

Participantii vor invata si aplica metode care sa ii pregateasca pentru a deveni lideri capabili sa intampine provocarile pe care le aduce mediul dinamic din cadrul companiei. Focusul este structurat pe 3 zone: Managing Self, Managing Others, Managing Organization.

Speakers

Diana
Vancea
Career Development & Recruiting Manager -
Banca Transilvania
Francine
Rosca
Learning Program Manager -
HP Inc.
George
Gavrilovici
HR Consultant -
Accesa

Inscrieri

Membru GOLD
Premium
Gratuit
Membru SILVER
Asociat
Gratuit
Membru BRONZE
Baza
100 lei + TVA
Non-membru
175 lei + TVA

Locatie

Parteneri anuali

Jobs

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali