Seminar de Bune Practici || HR Club Cluj || 22 noiembrie

 
 
Pe 22 noiembrie, te invitam la ultimul seminar de bune practici pe care il organizam in acest an, la Cluj. Incepand cu ora 13:30am pregatit o intalnire bogata, in care aflam povestile implementarii a patru proiecte frumoase din categoriile Managementul Performantei si al Recompensarii si Strategie de RU. Ca de obicei, la finalul fiecarei sesiuni poti adresa intrebari punctuale reprezentantilor proiectelor :).
 
Evenimentul va avea loc la sediul FSEGA din Str. Teodor Mihali, nr. 58-60, et. 1, sala 118 (intre Decanat si Aula Victor Jinga), Cluj-Napoca.
 
Te invitam sa descoperi in meniul din stanga agenda seminarului, descrierea proiectelor si conditiile de participare la eveniment.
 
Asteptam cu drag inscrierea ta!
 
Echipa HR Club
 
 
 

Agenda

13:30 - 14:00
Inregistrarea participantilor & Welcome Coffee
14:00 - 14:45
Proiectul : Clubul de codare
Carmen Nichifor - Project Lead in CSR Team, HP Inc.
14:45 - 15:30
Proiectul : Construim pentru viitor
Florin Blaga - Sales Targeting and Incentives Manager, Provident Financial Romania
15:30 - 16:00
Coffee Break & Networking
16:00 - 16:45
Proiectul : Fabrica de bunastare
Romeo Boscu - Services Projects Manager, Zentiva Romania
16:45 - 17:30
Proiectul : BT Employee Experience Index: Banking cu zamBT
Eda Ismail - Senior HR Consultant, Banca Transilvania

Detalii sesiuni

Titlul proiectului: Clubul de codare
Carmen Nichifor Project Lead in CSR TeamHP Inc.
 
Proiectul “Clubul de Codare” a fost initiat datorita schimbarii constante a lumii in care traim si a evolutiei rapide a tehnologiei. Indiferent de domeniul pe care copiii il vor alege, capacitatea lor de a reusi va depinde de intelegerea modului de functionare a tehnologiei bazata pe codare. Cu toate acestea doar putini invata si sunt pregatiti in aceasta directie.
Dorim sa invatam copiii logica care se afla in spatele codarii si sa se formeze bazele viitoarei generatii.
Cu ajutorul jocurilor bazate pe codare vrem captarea atentiei elevilor, sa le starnim curiozitatea si sa ii orientam catre acest domeniu.
Titlul proiectului: Construim pentru viitor
Florin Blaga Sales Targeting and Incentives Manager, Provident Financial Romania
 
Trecuse mai bine de un an de la angajarea reprezentantilor de vanzari, si pe parcursul anului ne asteptam sa ne desfasuram activitatea in conditii diferite fata de 2016. Tocmai de aceea, dar si pentru ca ne-am diversificat portofoliul de produse, regandirea schemei de bonusare a reprezentantilor este un pas firesc, care va imbunatati semnificativ eficienta business-ului in ansamblu.
Revenirea la rutina de vizitare saptamanala a clientilor cu rate saptamanale si incasarea a cat mai mult din ratele scadente la termenele stabilite prin contract sunt doar cateva dintre comportamentele pe care vrem sa le incurajam prin aceste noi scheme.
Titlul proiectului: Fabrica de bunastare
Romeo Boscu Services Projects ManagerZentiva Romania
 
Fabrica de Bunastare este un program de well-being care urmareste intarirea culturii organizationale bazata pe promovarea unui stil de viata sanatos si armonios, prin reducerea factorilor care pot genera stres si constientizarea actiunilor pe care le putem face pentru a avea un echilibru intre viata personala si cea profesionala dar si activitati care sa creasca sentimentul de apartenenta al angajatilor.
Unicitatea proiectului consta in conceptul creativ realizat in intregime intern de catre membrii departamentului de resurse umane si presupune 14 activitati propuse de Departamentul de RU, expunerea acestora sub forma unei harti care a fost distribuita catre fiecare angajat pentru exprimarea optiunilor.
Obiectivele proiectului au fost atinse in anul 2017 astfel: absenteism lunar sub 2.5%, turnover mediu pe luna de 1% incluzand forta de munca temporara, dublarea numarului de angajati implicati in activitati (peste 300 de angajati), mai mult de 85% dintre angajati au participat la cel putin 1 activitate.
 In Fabrica de Bunastare Zentiva - Starea de bine iti apartine!
Titlul proiectului: BT Employee Experience Index: Banking cu zamBT
Eda Ismail Senior HR ConsultantBanca Transilvania
 
BT Employee Experience Index (BT EEI) reprezinta cel mai amplu studiu derulat in Banca Transilvania care si-a propus sa evalueze perceptiile angajatilor despre ce inseamna un mediu placut in BT. Proiectul a plecat de la unul dintre obiectivele BT, acela de a face din Banca Transilvania un loc unde oamenii vin cu placere si simt ca se dezvolta profesional si personal. In urma derularii proiectului au fost implementate intr-un timp scurt o serie de actiuni concrete (introducerea programului flexibil, noul cod vestimentar, zi libera cu ocazia zilei de nastere, traininguri de dezvoltare pentru manageri).

Partenerii Evenimentului

Parteneri Anuali
Partner on legal matters

Inscrieri

Membru GOLD
Premium
Gratuit
Membru SILVER
Asociat
Gratuit
Membru BRONZE
Baza
100 lei + TVA
Non-membru
175 lei + TVA

Parteneri anuali

Jobs

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Evenimente

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali