Seminar de Bune Practici in Legislatia Muncii | 20 februarie 2020

Pe 20 februarie te invitam la traditionalul seminar de bune practici in legislatia muncii.Vor fi dezbatute subiecte din zona legislatiei muncii, sustinute in 4 sesiuni diferite si, la finalul fiecarei sesiuni, vom aloca cate 15 minute pentru intrebari punctuale pe temele sustinute de invitati. Suntem nerabdatori sa aflam raspunsurile la curiozitatile legislative, cu provocari si succese, dificultati intampinate si lectii de bune practici.

Termen de inscriere:
Asteptam inscrierea ta pana marti, 18 februarie, la adresa de e-mail anca.toma@hr-club.ro. Numarul de participanti este limitat la 40 de persoane. HR Club isi rezerva dreptul de a inchide inscrierile inainte de termenul precizat daca toate locurile disponibile se vor ocupa.

Locatie:
Evenimentul va avea loc la sediul HR Club din strada Culmea Veche, numarul 2, etajul 1, sector 3, Bucuresti.

Daca si tu impartasesti nerabdarea noastra, te invitam sa petrecem impreuna prima parte a zilei de joi, 20 februarie.

Asteptam cu drag inscrierea ta! 
Echipa HR Club

Agenda

08:30 - 09:00
Welcome Coffee
09:00 - 09:45
Legislatie : Paza buna trece primejdia rea (sau cum sa ne pazim de GDPR)
Maria Ilin, Senior Associate - Mihai & Co. Business Lawyers
09:45 - 10:30
Legislatie : Transferurile de intreprindere/ parti de afacere si implicatiile lor juridice
Cristina Tudoran, Senior Associate - Filip & Company
10:30 - 11:00
Coffee Break & Networking
11:00 - 11:45
Legislatie : Concedierea in cazul restructurarii de business. Aspecte contencioase; Clauza de neconcurenta, noi perspective
Mihaela Maxim, Managing Associate si Mihai Anghel, Managing Associate - Tuca Zbarcea & Asociatii
11:45 - 12:30
Legislatie : Regulamentul intern intre obligativitate si necesitate
Razvan Vasiliu, Managing Partner - Vasiliu Miclea SCA
12:30 - 12:45
Coffee Break & Networking
12:45 - 13:15
Sesiune Q&A

Speakers

Maria
Ilin
Senior Associate
Mihai & Co Business Lawyers

Maria Ilin este avocat inscris in Baroul Bucuresti incepand cu anul 2000 si este Senior Associate in cadrul casei de avocatura Mihai & Co Business Lawyers (www.mhlaw.ro).  Maria conduce echipa de solutionare a litigiilor, avand o experienta vasta ca avocat pledant, si asigura asistenta si coordonarea unor litigii complexe pentru toate gradele de jursidictie, in special pentru clienti persoane juridice, in materii precum: contencios-administrativ si fiscal; IP/IT, plangeri ale consumatorilor. 

Experienta sa in dreptul muncii include printre altele asistenta, pregatirea, coordonarea precum si negocieri complexe ale unor situatii litigioase si/sau cu potential litigios cu privire la relatiile de munca, preponderent pentru clienti companii locale și multinationale, intre mandatatele sale, aflandu-se, proceduri de reorganizare, proceduri disciplinare, litigii cu fostul management al companiilor, negocieri cu sindicatele etc.

Maria, asigura totodata asistenta legata de protectia datelor personale si vietii private, fiind membru activ al International Association for Privacy Proffesionals (IAPP) si avand la activ misiuni de consultanta si de asigurare a conformarii cu prevederile GDPR, precum si numeroase prelegeri pe aceasta tema.

Nu in ultimul rand, Maria s-a facut remarcata printr-un rol activ in cadrul retelei internationale de networking pentru cabinete de avocatura Proteus (www.proteuslaw.eu), avand legaturi apropiate cu avocati din toate tarile membre UE si nu numai.

Cristina
Tudoran
Senior Associate
Filip & Company

Cristina Tudoran face parte din echipa de solutionare a litigiilor, in timp ce experienta acesteia include si consiliere in probleme comerciale generale, cum ar fi aspecte legate de dreptul muncii in proiecte complexe de restructurare, negociere colectiva, contracte de management, contracte de distributie/ vanzare internationala, consiliere generala referitoare la o gama larga de chestiuni de afaceri, inclusiv in domeniul transportului aerian, al sectorului bancar sau al comertului cu amanuntul.

Reperele in activitatea sa recenta includ:

  • consilierea unei companii mondiale de consultanta in afaceri in legatura cu un litigiu complex in materie de munca si drept corporativ initiat de un fost director;
  • consilierea unei institutii bancare de conducere pe piata locala in legatura cu elaborarea si implementarea unei proceduri extinse de evaluare a competentelor profesionale ale unui angajat al conducerii superioare si reprezentarea juridica a acestuia in litigiul initiat de fostul angajat;
  • parte a echipei care asista una dintre cele mai mari companii de renume si active in industria constructiilor internationale intr-un arbitraj major impotriva unei autoritati locale.
Razvan
Vasiliu
Managing Partner
Vasiliu Miclea SCA

Razvan Vasiliu este avocat, membru al Baroului București, partener al Vasiliu Miclea SCA (www.vasiliumiclea.ro), Doctor în drept, având o experiență de peste 16 ani în dreptul muncii, atât ca avocat pledant, cât și în calitate de consultant pentru companii multinaționale și locale din diverse domenii de activitate.
Ca și practician, a asigurat reprezentarea intereselor clienților în numeroase și variate litigii de muncă acumulând și o vastă experiență în oferirea de consultanță specializată, în prevenirea și medierea conflictelor, negocierea unor clauze litigioase sau negocierea contractelor colective de muncă.
A coordonat numeroase proiecte de restructurare a companiilor, a luat parte la negocieri colective și a consiliat angajatorii în diverse situații care implicau decizii cu efecte asupra salariaților.
Dincolo de activitatea de reprezentare în instanță și cea de consultant, în calitate de formator certificat a participat frecvent, ca trainer sau speaker, la conferințe, seminarii și mese rotunde pe teme de legislația muncii.

Mihaela
Maxim
Managing Associate
Tuca Zbarcea & Asociatii

Mihaela MAXIM este Managing Associate in cadrul departamentului de Litigii si Arbitraje Interne al Tuca Zbarcea & Asociatii. Cu o experienta profesionala de 16 ani, Mihaela pledeaza in litigii desfasurate in fata tuturor instantelor de judecata din Romania, precum si a Curtii Constitutionale. Ea este specializata in litigii de dreptul muncii privind relatia angajatorului cu organizatiile sindicale, valabilitatea emiterii unor decizii de concediere individuala sau colectiva, valabilitatea unor acte legate de transferul de intreprindere, drepturi banesti, incadrare in grupe de munca, precum si litigii din domeniul dreptului administrativ, incluzand formularea de documente procesuale si reprezentare in instanta in cazuri avand ca obiect anularea actelor administrative emise de autoritati administrativ-fiscale sau din domeniul concurentei. De asemenea, a pledat si in cauze avand ca obiect actiuni privind protejarea drepturilor de proprietate intelectuala (contrafaceri marci, brevete de inventie, modele industriale, actiuni privind anularea marcilor si a brevetelor de inventie), actiuni in constatarea concurentei neloiale si acordarea de despagubiri. Nu in ultimul rand, Mihaela detine o bogata experienta in litigii arbitrale nationale si internationale (guvernate de regulile ICC, UNCITRAL si CIRDI).

Mihai
Anghel
Managing Associate
Tuca Zbarcea & Asociatii

Mihai ANGHEL este Managing Associate al Tuca Zbarcea & Asociatii, fiind specializat in principal in asistenta acordata in domeniul legislatiei muncii. El detine o experienta de 16 ani in consilierea angajatorilor in probleme de dreptul muncii, incluzand asistenta in cadrul negocierilor cu sindicatele sau cu reprezentantii salariatilor privind contractele colective de munca, precum si pe parcursul derularii raporturilor contractuale dintre angajatori si angajati (contracte individuale de munca, regulamente interne, decizii de concediere, inclusiv concedieri colective, decizii de sanctionare disciplinara etc). Mihai a oferit consultanta unor companii din diverse sectoare ale industriei, precum FMCG, farma, transporturi, IT&C, imobiliare, financiar-bancar, telecomunicatii etc si detine o bogata experienta in ceea ce priveste transferurile de intreprindere sau proiecte complexe de outsourcing/insourcing. Mihai participa frecvent la diverse conferinte, seminarii pe teme de legislatia muncii si este autorul mai multor articole de specialitate, publicate in presa locala si internationala.

Partenerii Evenimentului

Parteneri Anuali
Partner on legal matters

Inscrieri

Membru GOLD
Premium
Gratuit
Membru SILVER
Asociat
Gratuit
Membru BRONZE
Baza
50 Euro + TVA
Non-membru
75 Euro + TVA

Locatie

Parteneri anuali

Jobs

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali