Seminar de Bune Practici in Legislatia Muncii, 22 februarie 2018

 
Dam startul seminariilor de bune practici HR Club in 2018. Primul va avea loc joi, 22 februarie. Incepem cu subiecte din zona legislatiei muncii, sustinute in 4 sesiuni diferite. La finalul fiecarei sesiuni, vom aloca cate 15 minute pentru intrebari punctuale pe temele sustinute de cei 4 invitati. 
 
Suntem nerabdatori sa aflam rasunsurile la curiozitatile legislative, cu provocari si succese, dificultati intampinate si lectii de bune practici pe o tema de interes: Legislatia Muncii. 
 
Termen de inscriere:
Asteptam inscrierea ta pana luni, 19 februarie, la adresa de e-mail madalina.tanase@hr-club.ro . Numarul de participanti este limitat la 50 de persoane. HR Club isi rezerva dreptul de a inchide inscrierile inainte de termenul precizat daca toate locurile disponibile se vor ocupa.
 
Locatie:
Evenimentul va avea loc la sediul HR Club din strada Culmea Veche, numarul 2, etajul 1, sector 3, Bucuresti (vezi harta aici).
 
Daca si tu impartasesti nerabdarea noastra, te invitam sa petrecem impreuna prima parte a zilei de joi, 22 februarie, incepand cu 8:30.
 
Asteptam cu drag inscrierea ta! 
Echipa HR Club

Agenda

08:30 - 09:00
Inregistrarea participantilor & welcome coffee
09:00 - 09:45
Andreea Suciu - Head of Employment&Pensions - S.P.R.L. Menzer & Bachmann - Noerr
09:45 - 10:30
Razvan Lazar - Senior Associate - Jinaru, Mihai & Notingher Law Offices & Tax Advisors
10:30 - 11:00
Coffee Break & networking
11:00 - 11:45
Serban Paslaru - Partener si Coordonator al Departamentului de Dreptul Muncii, Tuca Zbarcea & Asociatii
11:45 - 12:30
Ecaterina Burlacu - Senior Associate, PeliFilip
12:30 - 12:45
Coffee Break & networking
12:45 - 13:15
Sesiune Q&A cu intrebari pe alte teme de legislatie

Speakers

Andreea
Suciu
Head of Employment&Pensions
S.P.R.L. Menzer & Bachmann - Noerr

Andreea Suciu este Coordonatoarea Departamentului de Dreptul Muncii in cadrul firmei de avocatura Noerr. In 2011 a absolvit Masteratul in Drept European si Integrare Europeana (LL.M.) a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii din Graz/Austria iar din 2015 este Membru in Boardul Editorial al publicatiei EELC (European Employment Law Cases), jurnalul oficial al European Employment Lawyers Association EELA.

Principalul domeniu de expertiza al Andreei este dreptul muncii, domeniu in care aceasta a dobandit o vasta experiența, acordand asistența si consultanța juridica pentru numeroase companii multinaţionale, de peste 10 ani. Andreea ofera consultanta in special cu privire la dreptul de sedere al cetatenilor UE si non-UE, contracte individuale de munca si contracte de management, sindicate / reprezentanti ai salariatilor, negocierea si incheierea de contracte colective de munca, concedieri individuale si colective dar si protectia drepturilor salariatilor in cazul transferului intreprinderii, al unitatii sau al unor parti ale acestora.

Razvan
Lazar
Senior Associate
inaru, Mihai & Noţingher Law Offices & Tax Advisors

Razvan Lazar, Senior Associate la Jinaru, Mihai & Noţingher Law Offices & Tax Advisors (www.jmn.ro), are o experienta de peste 10 ani in servicii de consultanta juridica pentru companii multinationale si locale din diverse domenii de activitate cum ar fi: real-estate & constructii, sanatate, industria farmaceutica, retail, IT si outsourcing. Razvan ofera asistenta clientilor preponderent pe chestiuni de dreptul muncii, drept societar / fuziuni si achizitii si coordoneaza echipa interna pe partea de consultanta juridica. Razvan a coordonat si a fost implicat activ in diverse proiecte de restructurare, concedieri, redactare si negociere de contracte comerciale, infiintare si structurare de companii.

Serban
Paslaru
Partener si Coordonator al Departamentului de Dreptul Muncii
Tuca Zbarcea & Asociatii

Serban Paslaru este Partener al Tuca Zbarcea & Asociatii si coordonator al departamentului de Dreptul Muncii. El detine o experienta de 15 ani in consilierea angajatorilor in probleme specifice de dreptul muncii, incluzand pregatirea documentatiei aferente incetarii raporturilor de munca si parcurgerea etapelor procedurilor de restructurare, negocieri colective, pregatirea si implementarea planurilor de concedieri, efectuarea transferurilor de intreprindere, pregatirea si implementarea unor programe motivationale, asistenta pe durata conflictelor de munca etc. 

Serban Paslaru este membru al unor prestigioase asociatii profesionale precum HR Club, European Employment Lawyers’ Association (EELA) si face parte din comitetul privind dreptul muncii al Multilaw.
Serban Paslaru participa frecvent, in calitate de lector, la conferinte, seminarii si mese rotunde pe teme de legislatia muncii si este autorul mai multor articole si analize de drept publicate in reviste interne si internationale. (E-mail: serban.paslaru@tuca.ro

Ecaterina
Burlacu
Senior Associate
PeliFilip

Ecaterina Maria Burlacu este din 2013 avocat senior la PeliFilip. Ariile de expertiza ale ei includ in principal asistarea clientilor in probleme specifice dreptului muncii, fuziunilor & achizitiilor si tranzactiilor imobiliare, avand insa si componente de drept societar si aspecte de compliance & regulatory.

Cele mai importante proiecte includ asistarea unuia din principalii producatori internationali de automobile in restructurarea si reconfigurarea integrala a structurii organizationale si negocierea contractelor colective de munca la nivel de companie si ramura, dar si asistarea Bancii Transilvania in preluarea VolksBank Romania, cea mai mare tranzactie a anului 2014 in Romania.

Partenerii Evenimentului

Annual Partners

Inscrieri

Membru GOLD
Premium
Gratuit
Membru SILVER
Asociat
Gratuit
Membru BRONZE
Baza
50 euro + TVA
Non-membru
75 euro + TVA

Parteneri anuali

Jobs

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali