Seminar de Bune Practici in Recrutare si Selectie Cluj-Napoca

Dupa ce la inceputul lunii aprilie am aflat care au fost cele mai bune proiecte de resurse umane in cadrul Galei Premiilor de Excelenta in HR, suntem nerabdatori sa aflam mai multe despre povestile implementarii lor, provocarile si succesele obtinute, dar si dificultatile intampinate si lectiile invatate.

Te invitam joi, 25 mai, incepand cu ora 14.00 sa ni te alaturi noua si celor 3 speakeri invitati pentru a afla mai multe despre proiectele din categoria "Recrutare si Selectie". La finalul fiecarei sesiuni, am rezervat 15 minute in care poti adresa intrebari punctuale reprezentantilor proiectelor.

Pe tab-urile din dreapta poti sa gasesti agenda seminarului si descrierea proiectelor.

Conditii de participare:

  • Membri Gold si Silver: beneficiaza de gratuitate
  • Membri Bronze: 100 lei + TVA
  • Non-membri: 175 lei + TVA

Termen de inscriere:

Asteptam inscrierea ta pana marti, 23 mai, la adresa de e-mail anca.toma@hr-club.ro 

Numarul de participanti este limitat la 50 de persoane. HR Club isi rezerva dreptul de a inchide inscrierile inainte de termenul precizat daca toate locurile disponibile se vor ocupa.

 

Locatie:

Evenimentul va avea loc la sediul BCR, din str. Baritiu nr. 10-12, etajul 5, Cluj-Napoca.

Te asteptam cu drag!

Agenda

14:00 - 14:30
Inregistrarea participantilor & welcome coffee
14:30 - 15:15
Proiectul : finalist al Galei Premiilor de Excelenta in HR 2017: Talentspotting
Claudiu Cornoiu - Employer Branding Manager - UniCredit Bank
15:15 - 16:00
Proiectul : castigator al Galei Premiilor de Excelenta in HR 2017:Cum sa angajezi 300 de persoane doar prin Refer a Friend
Sergiu Paven - Recruitment Team Leader - SYKES
16:00 - 16:45
Proiectul : care a primit Premiul special al juriului in cadrul Galei Premiilor de Excelenta in HR 2016: Community development for tomorrow's challenges
Mirela Mihalcea - Social Development Coordinator - Tenaris Silcotub

Detalii sesiuni

Proiect finalist al Galei Premiilor de Excelenta in HR 2017: Talentspotting - UniCredit Bank

In contextul in care procesul de recrutare este acum prin excelenta candidate-centric, principala provocare a devenit identificarea si atragerea de candidati de top si, in consecinta, gasirea de canale de selectie proactive si eficiente. De aceea, UniCredit Bank Romania a completat mix-ul de recrutare cu Talentspotting - un instrument de social referral prin care angajatii isi pot aborda proactiv si automatizat prietenii si persoanele din comunitatile lor online pentru a le recomanda joburile din cadrul companiei.

Tool-ul a generat o rata de implicare de 58% din totalul angajatilor invitati, 98 aplicatii in decurs de 3 saptamani, 80% dintre acestea fiind validate pentru introducerea in procesul de recrutare.

Proiect castigator al Galei Premiilor de Excelenta in HR 2017: Cum sa angajezi 300 de persoane doar prin Refer a Friend - SYKES

In Top 100 cele mai mari companii clujene dupa numarul de angajati in anul 2016, SYKES Romania a avut o ascensiune de 7 locuri in doar un an si ajunge pana pe cea de-a sasea treapta, cu 1.303 salariati.

Succesul se datoreaza programului "Refer a Friend" din cadrul SYKES Romania. 30% din persoanele angajate au fost recomandate de angajatii companiei. Dintr-un numar total de 904 recomandari primite de la angajati, 324 de persoane au semnat un contract de munca cu compania, rata de angajare fiind de 35,8%.

Chiar daca majoritatea companiilor au programe "Refer a friend", la SYKES diferenta este facuta de modul inedit in care acest program este promovat: campanii precum "A wish come true" (indeplinirea unei dorinte a angajatului), "Refer a Friend and go more often on holidays" (1 zi de concediu extra pentru fiecare recomandare eligibila) etc.

Premiul special al juriului in cadrul Galei Premiilor de Excelenta in HR 2016: Community development for tomorrow's challenges - Tenaris Silcotub

Educatia a fost mereu o valoare de baza in Tenaris, acestia dezvoltand programe educationale menite sa asigure sinergia dintre sustenabilitatea si dezvoltarea echitabila a companiei si comunitatilor locale.

Strategiile de Dezvoltare Sociala si Resurse Umane au generat un proiect educational ce promoveaza relatii pe termen lung cu comunitatea si asigura sinergia dintre sustenabil si echitabil in dezvoltarea ambelor, in acelasi timp.

Implicati in a fi un model pozitiv, Tenaris investeste anual aproximativ 1.3 milioane USD, unindu-si energia si eforturile cu partenerii sai, intr-o serie de programe educationale menite sa pregateasca membrii comunitatii, indiferent de varsta, pentru provocarile viitorului.

Partenerii Evenimentului

Annual Partners
Partner on Legal Matters

Inscrieri

Membru GOLD
Premium
GRATUIT
Membru SILVER
Asociat
GRATUIT
Membru BRONZE
Baza
100 lei + TVA
Non-membru
175 lei + TVA

Parteneri anuali

Jobs

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali