Seminar de Bune Practici in Resurse Umane

Dupa premierea celor mai apreciate proiecte de HR in cadrul Galei din aprilie, am fost nerabdatori sa ascultam pe larg povestile implementarii lor, cu provocari si succese, despre dificultati intampinate si lectii invatate.
Pe 11 mai, ne-am petrecut impreuna dupa-amiaza, incepand cu 13:30, pentru a afla detalii despre proiectele de HR din categoria "Formare si Dezvoltare" apreciate in mod deosebit de juriul Galei. La finalul fiecarei sesiuni, am alocat cate 15 minute pentru intrebari punctuale.

Pe tab-urile din partea stanga, te invitam sa parcurgi agenda seminarului si decrierea proiectelor.

Agenda

13:30 - 14:00
Inregistrarea participantilor & welcome coffee
14:00 - 14:45
Denumire proiect: : Scoala de Management "Generali Simpler and Smarter"
Rodica Sfetu - Director Divizia Resurse Umane si Organizare - Generali Romania Asigurare Reasigurare
14:45 - 15:30
Denumire proiect: : Brain Candy - Learning just got sweeter
Francine Rosca - Learning Program Manager - HP Inc.
15:30 - 16:00
Coffee Break & networking
16:00 - 16:45
Denumire proiect: : Leaders HUB
Laura Martin - Coordinator, Leadership Development - Vodafone Romania
16:45 - 17:30
Denumire proiect: : Six generations@work. Developing. Growing. Performing.
Simona Popovici - Group Human Resources Director - KMG Rompetrol

Detalii sesiuni

Proiectul castigator: Scoala de Management "Generali Simpler and Smarter"

Proiectul a urmarit diseminarea si executarea strategiei grupului intr-un moment cheie de transformare organizationala la nivelul competentelor tuturor liderilor organizatiei (de la membri ai Board-ului, la liderii echipelor operationale si de vanzari), carora li s-au alaturat in ultima etapa a proiectului si 17% dintre angajatii cheie ai companiei (succesori, key people si high-potentials) din toate structurile organizatiei. Proiectul a fost creat cu sprijinul si implicarea directa a Presedintelui Supervizory Board, al Presedintelui Directoratului si Board-ului Generali Romania.

Proiectul castigator: Brain Candy - Learning just got sweeter

Brain Candy este platforma de invatare a companiei HP ce aduce la un loc inteligenta colectiva a 50.000 de angajati la nivel global. Aceasta platforma ofera angajatilor acces usor catre experiente de invatare calitative selectate si distribuite din diverse surse interne si externe de catre angajatii companiei. Este usor de utilizat, ofera acces intr-un singur punct la o multitudine de resurse de dezvoltare, dar si la o comunitate interna de experti gata sa impartaseasca din cunostintele lor si sa raspunda la intrebari, toate impachetate intr-o interfata foarte prietenoasa pentru utilizator. In mai putin de 2 saptamani de la lansare, platforma reusea sa atinga un numar de 10.000 de utilizatori activi (20% din angajatii companiei la nivel global). Aceasta noua solutie a reusit sa creeze o imbinare perfecta intre mediul virtual si cel real, in care colaborarea si impartasirea cunostintelor proprii au devenit elementele cheie in dezvoltarea angajatilor.

Proiectul castigator: Leaders HUB

Leaders HUB este programul de leadership development menit sa dezvolte o retea de lideri eficienti, foarte versatili in abordarile ce privesc echipele pe care le conduc si pregatiti pentru a ocupa pozitii executive in cadrul Vodafone Romania. Programul s-a desfasurat in perioada noiembrie 2014 - octombrie 2016 in parteneriat cu Maastricht School of Management. Strategia de invatare a fost construita pe modelul 70-20-10 si tematicile acoperite sunt atat din zona personala si autentica a leadership-ului, cat si din zona inovatiei in business.

Proiectul finalist: Six generations@work. Developing. Growing. Performing.

O forta de munca bine pregatita este o componenta esentiala pentru eficienta operationala a oricarei companii. Pentru a asigura o performanta ridicata imediat dupa angajare, KMGI investeste in dezvoltarea viitorilor sai angajati.

Prin identificarea celor mai buni studenti si investitia in dezvoltarea lor inca din stadii timpurii, compania dezvolta profesionisti bine pregatiti care sa poata prelua responsabilitatile celor care urmeaza sa se pensioneze. Programul de internship permite companiei sa observe evolutia studentilor si dezvoltarea lor in concordanta cu prioritatile si nevoile de business, asigurand transferul de cunostinte de la expertii sai care vor iesi din campul muncii catre tanara generatie.

Partenerii Evenimentului

Parteneri Anuali
Partner on Legal Matters

Inscrieri

Inscrierile s-au inchis!

Membru GOLD
Premium
GRATUIT
Membru SILVER
Asociat
GRATUIT
Membru BRONZE
Baza
50 euro + TVA
Non-membru
75 euro + TVA

Locatie

Parteneri anuali

Jobs

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali