Seminar HR Club: Bune practici in schimbare culturala si angajament, 18 noiembrie 2014

Marti, 18 noiembrie 2014, am continuat diseminarea proiectelor nominalizate la Gala Premiilor de Excelenta din acest an. Intalnirea a fost dedicata categoriei "Schimbare culturala si angajament".

Astfel, agenda evenimentului a cuprins urmatoarele proiecte:

  • Cetelem - "Dare to be great" - proiectul a pornit de la credinta ca pasiunea nu exista in job-ul detinut, ci in noi insine si cel mai bun loc sa "aprindem" aceasta pasiune este chiar la job-ul actual. A fost data valoare fiecarei pozitii din companie facand-o cunoscuta tuturor celorlalti angajati, punand fata-in-fata persoane din diferite departamente si niveluri ierarhice. In urma proiectului, fiecare angajat a devenit constient de modul in care activitatea sa o influenteaza pe cea a celorlalti colegi si contribuie la indeplinirea obiectivelor companiei. 

"Proiect original de constientizare a rolului si importantei fiecarui post din organizatie si a interactunii dintre ocupantii lor!" - comentariu Juriu Gala HR Club 2014 

  • ING Asigurari de Viata si Pensii - "Imbunatatirea Culturii Organizationale" - Initiativa diagnozei culturii organizationale a luat nastere odata cu proiectul Employer Value Proposition (EVP) care a identificat acei diferentiatori unici si relevanti pentru satisfactia angajatilor si sanatatea organizatiei care definesc modul de lucru in ING Asigurari de Viata si Pensii. Diferentiatorul principal este tipul initiativei: despre oameni si livrata de oamenii din organizatie, cu resurse interne. Pentru ca s-a dorit identificarea acelor elemente din cultura care pot influenta constructiv si mai mult sanatatea organizatiei si satisfactia angajatilor, echipa de talente a identificat trei prioritati de imbunatatire: identificarea valorilor personale care influenteaza si directioneaza comportamentele si actiunile angajatilor, definirea unui profil de manager de echipa si imbunatatirea procesului de management a performantei.

"Un proiect 'clasic' de angajare intr-o schimbare organizationala, condus printr-o metodologie moderna si extrem de antrenanta." - comentariu Juriu Gala HR Club 2014

  • Orange Romania - "Orange like - apreciaza atitudinea Orange!" -  Pentru a incuraja valorile Orange, a fost creat programul Orange LIKE prin care s-a dat posibilitatea angajatilor sa isi aprecieze colegii ori de cate ori simt nevoia sa o faca. O cultura bazata pe recunoastere se formeaza transformand bunele obiceiuri in rutina.

"Un sistem intern de recunoastere dezvoltat pe o idee simpla si originala, implementata cu ajutorul tehnologiei moderne ce contribuie la cresterea stimei de sine a oricarui angajat si a sentimentului de apartenenta la organizatie" - comentariu Juriu Gala HR Club 2014

  • Vodafone Romania -  "From good to great"   -  program demarat cu scopul de a construi/intari intern acele comportamente si mentalitati care sa sustina repozitionarea externa a brandului initiata in 2012. Programul a avut un plan pe 3 ani: cresterea awareness-ului; stimularea comportamentelor; transformarea acestora intr-un obicei. Viziunea programului: inspira oamenii sa performeze prin crearea unui mediu de incredere, unde oamenii sunt pasionati de munca lor.

"O abordare originala a schimbarii culturii organizationale, a modelarii acesteia in directia potrivita, impresionant prin desfasurarea de forte si excelenta in implementare."  - comentariu Juriu Gala HR Club 2014 

Agenda

13:30 - 14:00
Inregistrarea participantilor
14:00 - 15:30
Sesiune plenara I : Denis Alnitei, Orange Romania, Organizational Development Manager - "Orange like - apreciaza atitudinea Orange!"
Irina Stoian, Cetelem, Human Resources Director - "Dare to be great"
15:30 - 16:00
Coffee Break
16:00 - 17:30 - Sesiune plenara 2
Sesiune plenara II : Alina Marian, Vodafone Romania, Learning and Culture Manager - "From Good to Great"
Roxana Axini, ING Asigurari de Viata si Pensii, Organizational Development Coordinator - "Imbunatatirea Culturii Organizationale"

Locatie

Parteneri anuali

Jobs

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Evenimente

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali