Upskilling Seeds | DE&I and Wellbeing in Workplace || 20 iunie 2024

Joi, 20 iunie 2024, intre orele 15:00 - 17:00, va asteptam cu drag la un nou webinar din seria Upskilling Seeds, in care vom primi insight-uri valoroase despre proiectele castigatoare HR Club Awards 2024, la categoriile  Workplace Diversity, Equity & Inclusion Best Initiative si Embedding a Culture of Workplace Wellbeing.

Reprezentantii proiectelor vor impartasi cu noi povestile de succes ale acestor proiecte; ce a stat in spatele dezvoltarii lor, KPIs, resursele alocate, provocarile implementarii, lectiile invatate, ROI. 

Va invitam sa parcurgeti in meniul din stanga descrierea prezentarilor ce vor fi sustinute, agenda evenimentului si conditiile de participare.

La finalul fiecarei sesiuni am alocat cate 10 minute pentru intrebari punctuale pe care le puteti adresa invitatilor nostri. 

Evenimentul va avea loc ONLINE.

Pentru participare vom folosi platforma Microsoft Teams, iar link-ul de conectare va fi trimis prin e-mail, celor inscrisi.

Agenda

15:00 - 15:40
Employee Resource Groups Fair + Sesiune Q&A | Philip Morris România
15:40 - 16:20
MindfulParent+ Sesiune Q&A | Banca Comerciala Romana
16:20 - 17:00
The Zitec Tribes + Sesiune Q&A | Zitec

Detalii sesiuni

Philip Morris România | Employee Resource Groups Fair + Sesiune Q&A
In Philip Morris România, construim o cultura incluziva si o forta de munca diversa prin integrarea capacitatilor, mentalitatilor si comportamentelor in curriculumul nostru de leadership si invatare. Strategia noastră DEI s-a bazat, in ultimii trei ani, pe o campanie recurenta de constientizare a diversitatii din companie si aprecierii unicitatii fiecaruia dintre noi. 

Anul trecut insa, pentru ca am ajuns la un nivel de intelegere relevant in ceea ce priveste conceptul de diversitate in general, si deoarece am simtit ca au fost intelese temeinic si principiile echitatii si incluziunii, ne-am concentrat preponderent pe sentimentul de aparteneta si diferitele tipuri de diversitate cu care intram in contact, atat la locul de munca, cat si in mediul in care ne desfasuram activitatea. Astfel, a luat nastere Targul ERG (Employee Resource Group), un eveniment de awareness si engagement care a fost sustinut de o campanie de comunicare solida, pe mai multe canale, pentru a atinge populatia tintă (atat pe colegii din productie, cat și pe cei din divizia comerciala). In urma evenimentului, la care au participat 1.000 de angajați, dintre care 413 s-au inscris intr-un grup ERG local, am reusit sa deschidem drumul care a condus la lansarea a trei grupuri ERG locale în Romania.

  

Banca Comerciala Romana | : MindfulParent+ Sesiune Q&A

Studiile arata ca munca si viata personala nu sunt usor de calibrat, in special pentru parintii care lucreaza, acestia fiind de doua ori mai susceptibili sa sufere de burnout decat cei care nu au copii. Conform unui studiu din 2022 realizat de Universitatea din Ohio, doua treimi dintre parintii activi profesional sufera de burnout in diverse grade de gravitate, avand ca principala cauza stresul. Presiunea sociala si profesionala si stresul care se transfera intre viata personala si cea de la serviciu reprezinta un factor major in scaderea motivatiei, a performantelor si a capacitatii de concentrare de la lucru, care au drept efect inclusiv cresterea numarului de demisii, dar si pierderea abrupta a rabdarii, manifestata de parinti acasa, fata de copiii lor.

In acest context, MINDFULPARENT - program personalizat de incluziune si wellbeing emotional, vine in ajutorul angajatilor – parinti proaspat (re)intorsi din concediu de crestere si ingrijire copil, precum si celor cu copii cu varsta de pana la 4 ani. Programul dureaza 6 luni, iar fiecare luna este centrata in jurul unei tematici importante pentru parinti, cum sunt: sanatatea emotionala si tehnici de autoreglare, atasamentul securizant parinte-copil, siguranta psihologica, personal branding, inteligenta emotionala, nutritia sanatoasa, mindfulness pentru diminuarea stresului si anxietatii.

  

Zitec | The Zitec Tribes + Sesiune Q&A

Belonging isn't just a personal desire – it's a workplace need too. We believe in fostering a fulfilling work experience that nourishes more than just career goals, which is why we created Zitec Tribes. 

Inspired by our team's diverse and awesome hobbies, we built internal communities we call "tribes". This ecosystem allows colleagues to explore their passions, pursue personal dreams, and forge lasting bonds. We currently have 7 tribes - hiking, sailing, book lovers, gaming, music, football, and running – all fueled by free classes and resources to help everyone "rock" (literally and metaphorically!).

Zitec Tribes is more than just activities; it's a community enriching lives, both inside and outside of work. And the best part? It practically runs itself! Colleagues take ownership, leading activities, honing their skills, and even bringing home trophies (National Sailing Championship). Designed by the Community Team, Zitec Tribes thrives on the raw, natural interactions of our colleagues. No forced participation, just genuine connections.

  

Speakers

Ana Maria
Alecu
People Engagement Senior Specialist,
Philip Morris România
Irina
Gross - Neculae
Senior People Engagement Partner & Community Manager MindfulParent,
Banca Comerciala Romana
Gela
Marinescu
Community & Events Manager,
Zitec

Partenerii Evenimentului

Parteneri Anuali
Partner on Legal Matters

Inscrieri

Conditii de participare

Membrii Gold si Silver beneficiaza de gratuitate

Membrii Bronze: 25 euro + TVA

Non-membrii: 50 euro + TVA

Termen de inscriere

Asteptam cu drag inscrierea ta pana marti, 18 iunie, la adresa de email: alina.musat@hr-club.ro

Membru GOLD
Premium
Gratuit
Membru SILVER
Asociat
Gratuit
Membru BRONZE
Baza
25 Euro + TVA
Non-membru
50 Euro + TVA

Parteneri anuali

Jobs

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Genpact
Bucuresti
Accace
Timisoara
Accace
Bucuresti

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Genpact
Bucuresti
Accace
Timisoara
Accace
Bucuresti

Parteneri Anuali