Upskilling Seeds | Employee Experience || ONLINE | 19 octombrie 2023

Joi, 19 octombrie 2023, intre orele 15:00 - 16:30, va invitam la un nou webinar din seria Upskilling Seeds, in care vom primi insight-uri valoroase despre proiectul castigator si celalalt proiect foarte apreciat de juriu, finalist in cadrul categoriei Employee Experience al HR Club Awards 2023

Reprezentantii proiectelor vor impartasi cu noi povestile de succes ale acestor proiecte; ce a stat in spatele dezvoltarii lor; resursele alocate; provocarile implementarii; lectiile invatate; ROI. 

Va invitam sa parcurgeti in meniul din stanga descrierea prezentarilor ce vor fi sustinute, agenda evenimentului si conditiile de participare,

Evenimentul va avea loc ONLINE.

Pentru participare vom folosi platforma Microsoft Teams, iar link-ul de conectare va fi trimis prin e-mail celor inscrisi

Va asteptam cu drag!

Echipa HR Club

Agenda

15:00 - 15:45
Skills & Projects Market + Sesiune Q&A | Orange Romania
15:45 - 16:30
READY TO TELE-PERFORM, New digital onboarding process + Sesiune Q&A | Teleperformance Romania

Detalii sesiuni

Orange Romania | Skills & Projects Market + Sesiune Q&A
 1. Daca esti prins in activitatile zilnice, task-uri, sedinte, deadline-uri, ai focus principal pe a face lucrurile sa se intample incat uneori poti pierde din vedere experientele pe care le traiesti: cum ajungi sa avansezi intr-un proiect? Cum reusesti sa convingi un client sa cumpere serviciile oferite? Cum sustii o prezentare in fata unei audiente? Care sunt acele abilitati ce te ajuta sa treci prin toate provocarile zilnice? Ce skill-uri te definesc si te ajuta sa performezi dar si sa ajungi la job-ul visat?

  Iar daca esti la inceput de drum in cariera ta sau pe un job role nou, de unde stii cu ce sa incepi? Ce skill-uri ai deja si ce-ar mai ramane de invatat?

  Asa s-a nascut Skills & Projects Market - din dorinta de a insoti angajatii intr-o experienta inedita de dezvoltare, care sa cuprinda:

  1. SEE:
   • Un profil de angajat (cu o lista predefinita a skill-urilor necesare pe job role-ul actual)
   • O imagine clara a prezentului (nivelul de expertiza actual)
   • O privire spre viitor (nivelul de expertiza dorit)
   • Cum pot invata lucruri noi pentru a creste profesional
  2. ACT: O platforma dedicata angajatilor (Let’sGrow), accesibila de pe desk si mobil, unde sa poata masura, cantari, analiza ce lipseste si cat; ca la final, sa contureze un plan de actiune si dezvoltare
  3. INTERACT: Un loc unde sa gaseasca mai usor colegi cu aceleasi skill-uri cu care sa impartaseasca experiente si expertiza, dar si colegi cu alte competente de la care sa invete sau cu care sa colaboreze in proiecte transversale (Let’sGrow)

 2.  
Teleperformance Romania | READY TO TELE-PERFORM, New digital onboarding process + Sesiune Q&A
READY TO TELE-PERFORM, New digital onboarding process (Redesenarea procesului de integrare a noilor angajati)

In urma adoptarii lucrului de acasa, aproximativ 80% din noii angajati nu erau corect si/sau complet echipati in prima zi: nu aveau echipamentul IT livrat, le lipseau accesele necesare sau avea dificultati in conectare, ceea ce a rezultat intr-o prima experienta negativa si in cresterea atritiei timpurii.

Obiectivul stabilit a fost ca fiecare nou angajat sa fie complet si corect echipat din prima zi, incluzand:

 • Onboarding pack (pachet de bun venit cu promotionale).
 • echipament IT, inclusiv: ghid de configurare, accesele active pentru toate aplicatiile, asistenta necesara in caz de dificultati.
 • Cunostintele necesare pentru a naviga eficient printre instrumentele specifice companiei, precum si intelegerea proceselor specifice.
 • Sa aiba o experienta digitala (adaptata noilor generatii), precum si o experienta placuta de integrare

Am hotarat sa abordam acest proiect utilizand metoda Lean Six Sigma, iar in analiza si redesenarea procesului am urmarit 2 indicatori importanti pentru organizatie:

 • Readiness Rate (procentul noilor angajati ce au toate echipamentele functionale in prima zi din totalul noilor angajati)
 • New joiners experience (experienta noilor angajati) – captata prin sondaje si focus grupuri in mai multe momente cheie in primele 90 de zile.

Speakers

Andreea
Rau
HR Transformation Lead,
Orange Romania
Cosmin
Ariton
Onboarding Manager,
Teleperformance Romania

Partenerii Evenimentului

Parteneri Anuali
Partner on Legal Matters

Inscrieri

Termen de inscriere

Asteptam cu drag inscrierea ta pana marti, 17 octombrie, la adresa de email: alina.musat@hr-club.ro

Membru GOLD
Premium
Gratuit
Membru SILVER
Asociat
Gratuit
Membru BRONZE
Baza
25 Euro + TVA
Non-membru
50 Euro + TVA

Parteneri anuali

Jobs

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali