UPSKILLING SEEDS | Innovative Sourcing || ONLINE | 27 aprilie 2023, orele 15:00 - 17:00

Ne face placere sa va invitam joi, 27 aprilie 2023,  intre orele 15:00 - 17:00, la webinarul Upskilling Seeds | Innovative Sourcing, in care vom impartasi know-how valoros si vom afla "secretele" si povestile de succes ale proiectului castigator si proiectelor finaliste la categoria Innovative Sourcing din cadrul HR Club Awards 2023.

In meniul din stanga va invitam sa parcurgeti descrierea prezentarilor sustinute de reprezentantii proiectelor, agenda evenimentului si conditiile de participare.
 
Evenimentul va avea loc ONLINE.
 
Pentru participare vom folosi platforma Microsoft Teams, iar linkul de conectare va fi trimis prin e-mail, celor inscrisi.
 
Va asteptam cu drag!
Echipa HR Club

Agenda

15:00 - 15:40
Devino game tester la Comic Con! + Sesiune Q&A
15:40 - 16:20
#PeopleOfContinentalSibiu - Growing a "city" in the city + Sesiune Q&A
16:20 - 17:00
Grand Job Experience + Sesiune Q&A

Detalii sesiuni

Devino game tester la Comic Con!, Ubisoft

Ubisoft Romania, liderul industriei locale de gaming, cu aproape 2.000 de angajati in doua studiouri, a dezvoltat o solutie inovativa pentru o problema de recrutare des intalnita – nevoia de a angaja un numar mare de Game Testeri intr-un interval scurt de timp.

Am vrut sa ne diferentiem in randul companiilor care tintesc acelasi profil – tineri care sa fi terminat liceul, sa stie bine limba engleza si sa fie pasionati de gaming. Am reusit prin aplicarea insight-urilor acumulate despre ei – sunt pragmatici, ancorati in prezent si in concret, cauta realism si autenticitate in interactiuni. Ceea ce le-am si oferit la Comic Con, unde am adaptat procesul de recrutare pentru pozitia de Game Tester la contextul evenimentului si l-am pus in practica. Vizitatorii puteau sa isi inceapa o cariera in game development chiar acolo, daca treceau cu succes toate probele. 

Am obtinut o rata de conversie de 12 ori mai mare si o viteza de angajare de 2.5 ori mai mare decat benchmark-ul. In plus, initiativa a intarit imaginea de angajator si a generat engagement record cu Ubisoft Romania.

 
 

 

#PeopleOfContinentalSibiu - Growing a "city" in the city, Continental Sibiu

At Continental Sibiu we are growing a “city” in a city. With a community of over 4000 colleagues, a hiring need of hundreds of positions per year, a vast diversity of roles and competencies, plus the goal of being the most attractive and progressive employer - going the extra miles in our recruitment and employer branding activities has become a prerequisite.

Our nominated project is referring to our growth strategy, a very well connected and strategic mix comprising our innovative talent attraction measures, talent pipeline development programs & employer branding initiatives from the last two years.

Some of the element of this strategic mix include career reconversion programs (e.g. Software Academy; Technical Training Center), networking and recruitment events (e.g. “Continental angajeaza in Craiova), career entry programs (e.g. Engineering Trainee Program, Internship Programs; Dual School), employer branding online campaigns (e.g. My Jobs is Done when…), Ambassadors Program, Alumni Program, improving our application and recruitment processes (e.g. Implementation of Smart Recruiters ATS) and many more

This strategy enabled our continuous growth in the last years and brought us the title of the most desired employer in Sibiu, contribution also to being the most desired engineering employer on country level.

Grand Job Experience, Kaufland Romania

Kaufland a revolutionat sistemul de recrutare pentru Generatia Z, devenind primul retailer care a deschis un magazin in jocul GTA FiveM. Brandul a invitat tinerii sa exploreze si sa testeze in cadrul jocului meserii reale din Kaufland, precum: ingrijitor de cladiri, lucrator comercial, manager de raion, casier sau chiar director de magazin.

Pentru a ajunge la un target atat de tanar, neinteresat sa invete despre joburile din retail, am lansat campania la cea mai cunoscuta conferinta de gaming din Romania, ComicCon. Iar trainerii clasici din compania noastra au fost inlocuiti de unii dintre cei mai cunoscuti streameri de gaming din tara noastra.

Speakers

Andreea
Ben Salem
Senior Manager, Talent Acquisition
Ubisoft
Georgiana
Gotia
Employer Branding & Communication Team Leader
Continental Sibiu
Alexandra
Munteanu
Employer Branding Specialist
Kaufland Romania & Moldova

Partenerii Evenimentului

Parteneri Anuali
Partner on Legal Matters

Inscrieri

Termen de inscriere:
Asteptam cu drag inscrierea ta pana marti, 25 aprilie, la adresa de email: alina.musat@hr-club.ro.
 
Membru GOLD
Premium
Gratuit
Membru SILVER
Asociat
Gratuit
Membru BRONZE
Baza
25 Euro + TVA
Non-membru
50 Euro + TVA

Parteneri anuali

Jobs

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali