Upskilling Seeds | Wellbeing & Performance Management || ONLINE | 29 iunie, orele 15:00 - 17:00

Ne face placere sa va invitam miercuri, 29 iunie 2022, orele 15:00 - 17:00, la evenimentul ONLINE Upskilling Seeds | Wellbeing & Performance Management, in cadrul caruia vom impartasi know-how valoros si vom afla povestile de succes a trei proiecte de HR premiate in cadrul Galei Premiilor de Excelenta 2022, la categoriile "Health & Wellbeing" & "Managementul Performantei si al Recompensarii".

La finalul fiecarei sesiuni am alocat cate 10 minute pentru intrebari punctuale pe care le puteti adresa reprezentantilor proiectelor. 

Evenimentul va avea loc ONLINE.

Pentru participare vom folosi platforma Microsoft Teams, iar link-ul de conectare va fi trimis prin e-mail, celor inscrisi.

Va asteptam cu drag,

Echipa HR Club

Agenda

15:00-15:40
Proiectul Avon Cosmetics "Gainsharing and Skills Based Pay" (program de remunerare si motivare pentru angajatii blue collars) + Sesiune Q&A
15:40-16:20
Proiectul Orange Romania "Ecosistemul de Well-being & Recognition @Orange" + Sesiune Q&A
16:20-17:00
Proiectul MOL Romania "Petroleum Products: Cultura organizationala ca accelerator al performantei" + Sesiune Q&A

Detalii sesiuni

Gainsharing and Skills Based Pay (program de remunerare si motivare pentru angajatii blue collars)

Avon Cosmetics

Gainsharing & Skills Based Pay sunt 2 piloni importanti din strategia noastra de a crea un pachet de compensare motivational si aliniat cu managementul performantei si se adreseaza populatiei blue collars din centrul nostru operational. Gainsharing este un bonus trimestrial oferit in functie de realizarea unor KPI specifici activitatii efectuate de blue collars (costul per comanda, productivitatea liniei de ambalare, performanta  individuala exprimata prin calitate - numar de erori de picking). Skills Based Pay este un program de remunerare lunara (sub forma de prima) in functie de cunostinte, competente tehnice, experienta. El porneste de la o clasificare a angajatilor pe 3 categorii in baza matricei de competente si abilitati tehnice. O data la 6 luni are loc o reevaluare a angajatilor in urma carora sunt (re)pozitionati in schema de SBP.

Ecosistemul de Well-being & Recognition @Orange

Orange Romania

Ecosistemul de Well-being & Recognition @Orange a fost lansat in data de 22 septembrie 2021 si a venit ca un raspuns la nevoile colegilor de a gasi toate resursele, clasele live de sport si workshop-urile disponibile intr-o platforma intuitiva, simplu de accesat, atat de pe desktop, cat si de pe telefonul mobil.

Toate resursele disponibile, articole sau materiale video, au fost grupate pe 7 piloni meniti sa acopere toate nevoile lor: emotional, fizic, spiritual, intelectual, social, de mediu si financial. Colegii pot filtra, cauta si naviga astfel mai simplu prin cele aproape 500 de resurse dedicate echilibrului si starii lor de bine.

Platforma pusa la dispozitia colegilor nostri are si o componenta de Comunitate, in care colegii isi pot impartasi gandurile si ideile pentru starea lor de bine, pot discuta despre subiecte de interes pentru ei, de la parenting, mindfulness, pana la kinetoterapie si nutritie.

Am pus la dispozitia colegilor Challenge-uri in platforma, menite sa ii incurajeze pe colegi sa faca miscare, iar acestea sunt caracterizate de transparenta, fiind in permanenta disponibil un clasament in timp real, fie ca vorbim de puncte obtinute sau de voturi primite de la alti colegi.

Am sustinul astfel cultivarea sanatatii prin sport, iar in perioada urmatoare, acest ecosistem din zona HR se va extinde si va avea impact inclusiv in zona de CSR. Colegi vor face miscare (numar de pasi) si se vor putea implica, astfel, intr-o actiune de impact asupra mediului inconjurator.

Intr-o perioada cu o incarcatura emotionala puternica, le-am pus la dispozitie colegilor un numar de telefon la care pot primi suport emotional 24/7, direct de la un psiholog, dar si o platforma care contine scale de autoevaluare in arii precum stresul, anxietatea, depresia sau burnout-ul, materiale scrise si recomandari de la psihologi acreditati. Totodata, colegii nostri beneficiaza de sesiuni gratuite de terapie, atunci cand simt ca au nevoie de sprijin.

Suntem bucurosi ca in decembrie 2021 am lansat primul modul de recunoastere in cadrul platformei Well-being & Recognition @Orange, prin care colegii pot trimite badge-uri si mesaje de apreciere tuturor colegilor. Modulul se numeste Cheers from Peers si este locul in care oricine poate fi vazut si apreciat, un loc pentru si despre oamenii minunati din echipa Orange.

Cultura organizationala ca accelerator al performantei

MOL Romania Petroleum Products

Noi credem ca exista o legatura de cauzalitate profunda intre cultura si performanta. Exista foarte multe exemple, cercetari si date, dovezi incontestabile ca o cultura organizationala solida conduce la niveluri ridicate de performanta. Cultura si nivelul de implicare a angajatilor sunt un puternic factor predictor al performantei. Avand aceasta convingere, in MOL am transformat procesul de evaluare a performantei prin multiple actiuni menite sa faciliteze o discutie continua pe tema performantei si dezvoltarii.

Dincolo de acestea, am realizat ca este important ca valorile noastre sa fie traite in actiunile de zi cu zi, altfel raman doar postere lipsite de sens pe pereti. Pe de alta parte, pentru ca valorile sa aiba impact, este important sa recompensam membrii echipei si sa ii promovam in baza acestora. Valorile trebuie legate profund de programele de recunoastere a colegilor si de performanta.

Acestea sunt motivele pentru care, printr-un proces de pregatire initiat in anul 2020, in anul 2021 am revizuit intreg sistemul de management al performantei si am inglobat in acesta acele Principii de Succes care ne permit sa ne sporim eficienta si productivitatea la nivel individual, cat si la nivel de comunitate si companie.

Speakers

Tatiana
Rudenco
SR. HR Business Partner Supply Chain SEE,
Avon Cosmetics
Giorgiana
Biciusca
Well-being & Recognition Designer,
Orange Romania
Gabriela
Neamtu
Corporate Center, ASM & HR Manager,
MOL Romania Petroleum Products

Partenerii Evenimentului

Annual Partners
Partner on Legal Matters

Inscrieri

CONDITII DE PARTICIPARE

Membrii Gold si Silver beneficiaza de gratuitate

Membrii Bronze: 25 euro + TVA

Non-membrii: 50 euro + TVA

TERMEN DE INSCRIERE

Asteptam cu drag inscrierea ta pana luni, 27 iunie, la adresa de email: alina.musat@hr-club.ro

Pentru participare vom folosi platforma Microsoft Teams, iar link-ul de conectare va fi trimis prin e-mail, celor inscrisi.

Membru GOLD
Premium
Gratuit
Membru SILVER
Asociat
Gratuit
Membru BRONZE
Baza
25 EURO + TVA
Non-membru
50 EURO + TVA

Parteneri anuali

Jobs

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali