Fii parte din povestea Padurea Copiilor: 10 ani de Cros si multe surprize pentru echipa ta corporate

10 ani de Cros si zeci de hectare de padure vom sarbatori anul acesta cu o editie aniversara de Crosul Padurii Copiilor, singurul eveniment sportiv caritabil ce are ca scop impadurirea sudului Romaniei!

Pe 27 mai alergam la Baneasa si ne mentinem tonusul peste vara pentru Crosul Padurii Copiilor  de pe 3 si 4 noiembrie, in Parcul Tineretului. Va invitam sa transformati parcul intr-o o padure fermecata si sa va costumati in personajul vostru preferat! Am pregatit curse pentru adulti si copii, dar si cursa de 1 km pentru familii!

Angajatii si colegii tai pot face parte din povestea Padurii Copiilor, daca alegi unul dintre pachetele corporate de anul acesta, care sunt pline de surprize: Degetel, Greuceanu, Consanzeana sau Harap alb. Poti sustine participarea pentru 50 de copii aflati in sistemul de protectie sociala, poti beneficia de un discurs motivational de la un sportiv de performanta sau compania ta se poate bucura de beneficii de branding.

Daca pachetele corporate nu ti se potrivesc dar vrei sa vii la alergare, o poti face inscriindu-te conform taxelor de pe site.

Tu si colegii tai puteti lasa grijile de la munca printre copaci, pe 27 mai, in padurea Baneasa, la primul antrenament de masa organizat de Padurea Copiilor! Trage aer proaspat in piept, asculta ciripitul pasarilor si alearga 5, 10 sau 15 km de padure!

Pentru echipa ta, alergarea la Cros poate fi un moment de socializare in afara biroului, de relaxare, sport si bucurie. Pentru Padurea Copiilor, este o contributie importanta la ingrijirea celor  64 de hectare de padure plantate pana acum, in beneficiul a 9 comunitati formate din nu mai putin de 243,000 de oameni din regiunea sud-Muntenia.

Echipa Padurea Copiilor

inscrieri@crosulpadurii.ro

 

 

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Vola.ro
Bucuresti
Vola.ro
Bucuresti
AHK Romania
Bucuresti
ENGIE Romania
Bucuresti

Parteneri Anuali