Fii pionier in crearea unui mediu de lucru fara stres!

Lucrezi in domeniul resurselor umane, in management sau in antreprenoriat? Invata sa te relaxezi si cum sa lucrezi productiv alaturi de echipa ta intr-un mediu detensionat.
 
Joi, 4 aprilie, in intervalul orar 8:30 – 11:30, te invitam la un eveniment de wellness gazduit de Shiseido Spa. Exploreaza "de ce?" si "cum?" sa incurajezi si mentii o stare de spirit buna la birou. Lasa-te inspirat si ghidat de experti in wellbeing si echilibru interior - invitatul special este un preot hindus, maestru in meditatie.
 
Exista foarte multe informatii si initiative cand vine vorba de "sanatate la locul de munca" si pe buna dreptate. In zilele noastre, ziua de lucru arata cam asa: perioade lungi de stat pe scaun, gustari rapide, pe tastatura si in fata ecranului, intre sedinte si intalniri si ochi atintiti la monitorul calculatorului. Astfel nu e de mirare ca angajatii se confrunta cu dureri severe de spate, de cap, dezechilibru digestiv, oboseala acuta, insomnii, stres si anxietate; iar companiile cu: productivitate, creativitate si initiativa scazute, costuri mai ridicate ale asistentei medicale, rate de abstenteism si demisie crescute. Este evident ca politicile de compansatii si beneficii NU sunt suficiente pentru a avea si a mentine angajati sanatosi, fericiti si eficienti!
 
 
Vino alaturi de noi, pe 4 aprilie, si relaxeaza-te intr-o fuziune perfecta de cunoastere si experimentare directa a starii de linsite sub indrumarea unora dintre cei mai experimentati oameni din acest domeniu. Descopera ce inseamna de fapt wellbeing & mindfulness si cum sa dezvolti strategia de a-ti face angajatii mai fericiti.
 
Liderii din Silicon Valley (Google, LinkedIN, Apple, Nike, Microsoft, P&G, Netflix etc.) au dovedit ca regandirea strategiei de munca nu este doar posibila prin programele de wellbeing, ci absolut necesara!
 
Din subiectele abordate: ce sunt impresiile inmagazinate in subconstient, inteligenta si inteligenta emotionala, regandirea fiintei umane in era industriala, cum sa generezi si controlezi linistea interioara, cum functioneaza mintea, regandirea sinelui prin terapie prin arta.
 
Mai multe detalii despre agenda, vorbitori si modalitate de inscriere, gasesti aici.
 
 

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Bombardier Transportation
Lactalis Romania
Lactalis Romania
Lactalis Romania

Parteneri Anuali