Gala Premiilor CARIERE 2017, anul acesta sub egida „Romani care ne inspira”

Revista CARIERE organizeaza cea de-a cincea editie a galei sale anuale prin care premiaza excelenta in antreprenoriat, inovatie, leadership si inspiratie, pe 14 decembrie, la Hotel Radisson Blu din Bucuresti.

Gala reuneste anual elita comunitatii de antreprenori, manageri si specialisti de renume national si mondial, care contribuie la o mai buna imagine a Romaniei in lume.

„Gala Premiilor Revistei CARIERE onoreaza si recunoaste excelenta, competitivitatea, inovativitatea si performanta unor lideri specialisti in domeniile pe care le reprezinta, dar si respectul pentru valorile si traditiile romanesti,” declara Daniela Palade-Teodorescu, redactor sef al Revistei CARIERE. „De peste 15 ani brandul CARIERE aduce in atentia publicului si recompenseaza personalitati ale culturii si stiintei romanesti, dar si antreprenori si manageri care performeaza constant in mediul de afaceri din Romania. Anul acesta, in avanpremiera sarbatoririi Centenarului Marii Uniri, Gala Revistei CARIERE premiaza romani care inspira, ambasadori ai artei, culturii si stiintei, care prin performantele lor, dar si prin spirit civic, reprezinta excelenta in Romania.

Gala Premiilor CARIERE in acest an onoreaza personaje inspirationale in urmatoarele categorii:

  1. Romani de Departe
  2. Liderii Noii Romanii
  3. Management General
  4. Exclusiv Romanesc
  5. Intemeietorii de Visuri
  6. Leadership pentru Intreaga Cariera

Va invitam sa accesati site-ul www.gala-cariere.ro si sa parcurgeti povestile oamenilor care ne inspira in acest an! Votul pentru desemnarea castigatorilor premiilor din acest an este deschis si se incheie pe 12 decembrie, la ora 24.00.

Gala Revistei CARIERE 2017 este organizata cu ajutorul partenerilor principali Telekom Romania, Enel, SELFTRUST Academy, Up Romania, Idea Bank, GSK Consumer Healthcare, Intermedicas si British American Tobacco; al partenerului anual Romanian Software; al partenerilor IQOS si Eucom, al partenerilor de organizare Serve, Zarea, Alexandrion Group, Ie Traditionala, Atelier 13, Tres Bien si Interflora Romania, in timp ce partenerii media sunt Revista HR Manager, RFI, Business Review, HR Club, BIZ, Wall-Street, Portal HR, Doingbusiness.ro si Jurnalul de afaceri.

Pentru informatii suplimentare, contactati-o pe Corina Mica, director de evenimente si comunicare, la adresa corina.mica@cariereonline.ro.

 

Evenimente

Bucuresti
  • Conferinta Nationala HR Club

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

AHK Romania
Bucuresti
ENGIE Romania
Bucuresti
AgroConcept
Bucuresti
Hill International
Ploiesti

Parteneri Anuali