Gala Premiilor Revistei CARIERE 2023 „OAMENI CARE NE INSPIRA”

Revista CARIERE organizeaza in data de 11 decembrie 2023, la Bucuresti – Biavati Events, o noua editie a galei sale anuale, in care se premiaza oameni speciali, care prin perseverenta, pasiune si curaj au reusit sa-si depaseasca limitele si sa straluceasca in mod unic si autentic.

Va fi un eveniment care isi propune sa sarbatoreasca excelenta si sa onoreze realizarile impresionante ale acestor oameni speciali.

Pentru ca avem mare nevoie de repere, iar de 20 de ani Revista CARIERE si-a facut o misiune din a le identifica, a le pune in valoare si a le aduce recunoasterea pe care o merita, celor despre care scriem le dedicam o gala.

Gala va reuni peste 200 de lideri – manageri, specialisti de renume national si mondial, elita comunitatii de antreprenori, artisti si lideri de opinie. Protagonistii editiei din acest an sunt personaje inspirationale, revolutionare, promoteri ai schimbarii, care s-au remarcat prin viziune si care si-au lasat amprenta asupra societatii si mediului de business.

In acest an, redactia Revistei CARIERE premiaza personaje inspirationale in urmatoarele categorii:

LEADERSHIP CIVIC – Vocea schimbarii

Premiul Revistei CARIERE pentru implicare cetateneasca si inovare civica

ANTREPRENORIAT – Afaceri pur romanesti

Premiul Revistei CARIERE pentru reinventare prin inovare

EDUCATIE – Viitorul incepe astazi

Premiul Revistei CARIERE pentru excelenta in Educatie

SANATATE – Medici pentru Romania

Premiul Revistei CARIERE pentru excelenta in Sanatate si respect fata de oameni

ARTA – CUM LAUDE

Premiul Revistei CARIERE pentru excelenta in domeniul artei contemporane

IMPACT SOCIAL – Ambasadorii Binelui

Premiul Revistei CARIERE pentru responsabilitate sociala si angajament comunitar

LIDER AUTENTIC

Premiul Special al Revistei CARIERE pentru excelenta organizationala si in business

LIDER ANCORA

Premiul Special al Revistei CARIERE pentru inovatie in leadershipul educational, viziune, stabilitate si continuitate in eduprenoriat

#IMPREUNA – UNITI IN FAPTE BUNE

Premiul Special al Revistei CARIERE pentru Responsabilitate Sociala Corporatista

BEST EMPLOYER

Premiul Special al Revistei CARIERE pentru promovarea unei culturi organizationale sanatoase si a unui loc de munca pozitiv

HyTECH

Premiul Special al Revistei CARIERE pentru dezvoltarea si furnizarea de tehnologii inovatoare care pot imbunatati viata oamenilor

Viziune si misiune – The BEST HR

Premiul Special al Revistei CARIERE pentru cele mai bune practici de Resurse Umane cu impact in viata angajatilor

Best Cultural Transformation Journey

Premiul Special al Revistei CARIERE pentru schimbare culturala durabila

HR Impact

Premiul Special CARIERE pentru excelenta in procesele de resurse umane si pentru imbunatatirea experientei angajatilor

Partener de BINE – Artizanii fericirii

Premiul Special CARIERE pentru excelenta in dezvoltarea de oportunitati care ofera experiente mai bune la locul de munca

IN SLUJBA OAMENILOR

Premiul de Excelenta al Revistei CARIERE pentru leadership remarcabil si contributie exceptionala la Binele Comunitatii

 

MAESTRI DE CEREMONII vor fi: Cati Lupascu – Redactor-sef, Revista CARIERE, Diana Enache – Prezentator Stirile PRO TV, Cosmin Selesi – Prezentator PRO TV

Muzica si buna dispozitie, ingrediente esentiale pentru a crea o atmosfera festiva, vor fi prezente pe tot parcursul evenimentului. ALEXANDRA UNGUREANU, invitat special si artist deosebit, va incanta audienta cu talentul sau incontestabil.

Va invitam sa accesati site-ul https://revistacariere.ro/gala-cariere-2023/ si sa parcurgeti povestile tuturor nominalizatilor.

Votul pentru desemnarea castigatorilor premiilor din acest an este deschis si publicul isi poate vota favoritii pana pe 8 decembrie, la ora 24:00.

 

 

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali