Getting to Equal Report 2017

Accenture anunta ca generatia din 2020 a absolventelor de studii universitare, din economiile dezvoltate, va fi prima care va beneficia, in timpul parcursului lor profesional, de eliminarea decalajului salarial dintre sexe, potrivit celui mai recent studiu “Getting to Equal 2017.”

Studiul arata ca, in urmatoarele decenii, diferentele salariale intre genuri ar putea fi eliminate daca femeile vor profita de trei factori favorizanti si daca mediul de afaceri, cel politic si academic vor sustine acest demers. Potrivit raportului, primul factor care poate accelera eliminarea diferentelor de gen este reprezentat de competentele digitale – gradul de utilizare a tehnologiilor digitale de catre femei pentru a se conecta, a invata si a munci. Al doilea factor accelerator este o abordare strategica a dezvoltarii carierei – nevoia ca femeile sa tinteasca mai sus, sa ia decizii bine informate si sa isi gestioneze proactiv evolutia profesionala. Ultimul factor este aprofundarea cunostintelor tehnologice – oportunitatea de a-si dezvolta aptitudini solide legate de tehnologie si digitalizare, pentru a avansa la fel de rapid precum barbatii.

 

Image: 
An: 
2017

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Bombardier Transportation
Lactalis Romania
Lactalis Romania
Lactalis Romania

Parteneri Anuali