Heading for the Future - evenimentul de cariera creat de tineri pentru TINEri

Daca ai intre 18 si 30 de ani si inca nu te-ai hotarat ce cariera vrei sa urmezi sau iti doresti sa iti deschizi orizonturile spre noi domenii, AIESEC in Bucuresti te invita la un eveniment inedit, de simulare a experientei de munca. “Heading for the Future” este un eveniment de cariera, o experienta fresh si captivanta care te va ghida catre viitorul tau profesional.

Ce te asteapta la “Heading for the Future” ?

Evenimentul ofera o paleta variata de workshop-uri in care vei putea explora domenii precum  resurse umane, vanzari, dezvoltare afaceri, IT, marketing, digital marketing, management si finante. Fie ca esti in cautarea unei specializari sau vrei sa iti diversifici skill-urile, “Heading for the Future” iti pune la dispozitie resursele necesare.

Este o oportunitate unica de a te conecta cu companii de top, de a interactiona cu speakeri acreditati si specializati in diverse domenii de interes si de a-ti dezvolta networking-ul alaturi de oameni pasionati in acelasi domeniu.

De asemenea, la finalul evenimentului vei primi un certificat de participare, atestandu-ti implicarea si abilitatile dobandite. Mai mult, exista posibilitatea de a obtine chiar si un internship de la unul dintre partenerii nostri de incredere, prin urmare sa ai CV-ul la indemana!

Cand si unde ?

Evenimentul va avea loc in Bucuresti, intre 15 - 28 aprilie si 13 - 27 mai, iar locatia exacta urmeaza sa fie anuntata pe paginile evenimentului de Facebook si LinkedIn. Urmareste si grupurile studentesti de pe WhatsApp pe care te afli sau povestile de pe Instagram ale prietenilor incepand cu 19 februarie,  ca sa fii sigur ca nu ratezi startul si faci primii pasi spre o cariera de succes!

Cum te inscrii ?

Acceseaza link-ul de mai jos si fii pregatit sa faci primii pasi catre cariera potrivita: https://bit.ly/InscriereHeadingForTheFuture si urmareste detaliile despre eveniment aici: https://www.facebook.com/events/HeadingForTheFuture

 

 

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Genpact
Bucuresti
Accace
Timisoara
Accace
Bucuresti

Parteneri Anuali