HR CLUB Learning Byte | 30 septembrie 2021

Te invitam pe 30 septembrie la o noua sesiune de bune practici sub conceptul HR Club Learning Byte, pentru a impartasi know-how valoros si pentru a afla povestile inspirationale a doua dintre proiectele de HR participante in cadrul Galei Premiilor de Excelenta 2021, la categoria "Managementul Performantei si al Recompensarii".

La finalul fiecarei sesiuni am alocat cate 10 minute pentru intrebari punctuale pe care le poti adresa reprezentantilor proiectelor. 

Daca ne vei fi alaturi la sesiunea HR Club Learning Byte de joi, 30 septembrie, intre orele 15:00-16:30, asteptam inscrierea ta la adresa de e-mail alina.musat@hr-club.ro pana miercuri29 septembrie.

Pentru participare vom folosi platforma Microsoft Teams, iar link-ul de conectare va fi trimis ulterior pe e-mail celor inscrisi.

Te asteptam cu drag,

Echipa HR Club

Agenda

15:00-15:40
Proiectul: STAR Awards, AVON Cosmetics + Sesiune Q&A
15:40-16:20
Proiectul: New Performance Ecosystem - Orange Romania + Sesiune Q&A

Detalii sesiuni

► 15:00-15:40 – Proiectul: STAR Awards - AVON Cosmetics + Sesiune Q&A

People first. When dealing with many simultaneous challenges ( pandemic, global M&A, merger of 2 clusters) we wanted to be sure we are properly rewarding our people and in the same time maintain the focus on the areas critical for our business.

In January 2020, Avon officialy became part of Natura&Co family triggering a global strategy turnaround; early in March we stared the merger of 2 local hubs into a new cluster (11 markets, 1200 employees and $200mil turnover) and last, but not least, pandemic started and impacted our whole world. 

In such a context, it was critical that we keep momentum, inspiring the new/adapted desired mindset, raising engagement and inspiring focus on the critical areas. One of the pillars of our strategy was to fastly launch a recognition program that was designed to address these.

Also, when you take care of such a purpose driven lovebrand like Avon, one that has as main mission to improve other ones lives, HR is not just a pillar to build organisational structures, but a brand ambassador and a purpose advocate focused on cultivating the spirit of a powerful community.

***

► 15:40-16:20 – Proiectul: New Performance Ecosystem - Orange Romania + Sesiune Q&A

Conceptul noului ecosystem de performanta are o metafora asociata: cea a sistemului nostru Solar.

Miscarea de rotatie, a Pamantului in jurul propriei axe, este ciclul de executie al noului proces: setarea si urmarirea de obiective, folosind principiile metodologiei OKRs. Este acea parte a procesului care asigura dinámica de livrare a organizatiei si un nou ritm in care ne uitam in retrospectiva ca rezultate.

Miscarea de revolutie, a Pamantului in jurul soarelui, este ciclul de dezvoltare care aduce focusul pe viitor si evolutie, in acest proces.

Ambele cicluri au la baza 3 principii comune, care sustin performanta individuala, a echipelor si a organizatiei in final: apartenenta la scopuri comune, competenta si aprecierea ei, autonomía in atingerea rezultatelor si a  dezvoltarii.

Noul ecosistem vine un grad mare de inovatie, bazate pe 3 concepte noi pentru organizatia noastra:

  • Objectives & Key Results methodology: autonomie in setarea si urmarirea obiectivelor, transparente la nivelul intregii organizatii, individuale, respectiv de echipa operationala sau transversala
  • Un proces continuu, in care discutiile si feedforward-ul pot fi punctuale pe situatii blocante si conversatii cu valoare adaugata, de invatare din experientele care se incheie si directii de viitor.
  • Un nou sistem de recunoastere fina

***

 

Speakers

Ada
Macinica
People Services Lead Europe, AVON Cosmetics
Florin
Iordackioiu
Training & Development Manager, Orange Romania

Partenerii Evenimentului

Parteneri anuali HR Club
Partner on Legal Matters

Inscrieri

Conditii de participare:

  • Membri Gold si Silver: beneficiaza de gratuitate
  • Membri Bronze: 25 euro + TVA
  • Non-membri: 50 euro + TVA

Asteptam inscrierea ta la adresa de e-mail alina.musat@hr-club.ro pana miercuri, 29 septembrie.

Pentru participare vom folosi platforma Microsoft Teams, iar link-ul de conectare va fi trimis ulterior pe e-mail, celor inscrisi.

Te asteptam cu drag,

Echipa HR Club

Parteneri anuali

Jobs

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali