HR [PLAY] Tech Workout – 11 octombrie 2018, Bucuresti

Revista HR Manager organizeaza pe 11 octombrie cea de-a IV-a editie a HR [PLAY] Tech Workout, evenimentul „playful” din mediul de afaceri local, un maraton de invatare cu regulament, provocari si premii specifice unei antrenament de anduranta.

Evenimentul vine cu noi provocari pentru managerii in Resurse Umane. Ultimele tendinte si solutii in recrutare, metode de engagement, comp&ben, tehnologie de HR, training, well-being devin personajele unui joc de invatare dinamic si antrenant, sustinut de tehnologiile care au devenit deja o a doua natura pentru noi toti: tablete, telefoane mobile, gadgeturi de realitate virtuala.

Directorii de HR aflati in juriu, vor avea ocazia sa contribuie la profesionalizarea comunitatii HR, prin impartasirea experientei lor acumulate de-a lungul parcursului profesional.

Audienta va fi formata din 140 - 150 profesionisti din resurse umane: manageri si specialisti HR din toate industriile, Talent Manageri, Recruitment Manageri, OD Manageri, EE Manageri, L&D Manageri.

Imbinam tehnicile HR cu distractia in cele 4 zone de continut pe care le-am pregatit, unde se vor desfasura câte 4 runde de joc, cu prezentari, paneluri si provocari inedite pentru 140 de factori de decizie si profesionisti din resurse umane.

  • Driving team performance through technology
  • Hold on to your talents
  • Is there a future for HR Tech?
  • Focus on People and Culture

Printre antrenorii de anul acesta sunt: Alexandra Olteanu, Managing Director, All To Know; Razvan-Gabriel Zaharia, Wellness Specialist SmartExperience, Psiholog, Psihoterapeut; Ionel Paun, Proficient English Trainer, IH Bucharest; Mihai Stanca, Managing Director, HR Sincron; Simona Popovici, Group Human Resources Director KMG International, Rompetrol; Marius Mardale, HR Manager, Gebruder Weiss; Marius Ciurariu, Director HR, Provident; Luiza Banyai, Manager Departament Dezvoltare Organizationala, Enel  si altii.

Mai multe detalii legate de participare si inscrieri puteti afla de pe site-ul evenimentului  http://www.hrtech.ro/.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, o puteti contacta pe Laura Gheboianu, telefon: 0726 768 079 sau pe email la evenimente@cariereonline.ro.  

 

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Romanian Software
Bucuresti
UNIQA Asigurari
Bucuresti
Stein & Partner
Bucuresti

Parteneri Anuali