Impactul economiei locale si globale in activitatea de HR | 29 iunie 2023, ora 15:30 | MS Teams

 

Seria evenimentelor HR Connect: Future is now a ajuns la cea de-a cincea editie. NN Romania si HR Club te invita din nou sa fii la curent cu cele mai actuale si relevante informatii din domeniul resurselor umane, pentru a-ti duce strategia de HR la urmatorul nivel.

HR Connect: Future is now adreseaza mindsetul de schimbare si conceptul de wellbeing al angajatului, asa cum evolueaza ele in acest context socio-economic sensibil si dificil de navigat, atat pentru companii, cat si pentru echipele lor.

Editia cu numarul 5 va aborda tema „Impactul economiei locale si globale in activitatea de HR” si va avea loc pe 29 iunie 2023, incepand cu ora 15:30, pe platforma online Microsoft.

Aceasta editie va pune in context influenta pe care economia locala si globala o au asupra activitatii de HR. Totodata, va explora diferite moduri prin care practica de HR poate integra o componenta cuantificabila, aplicata, care tine cont de factorii economici si sociali, precum si de tendintele economice pe termen lung.

Invitatul special al acestei editii este Cristian Popa, membru al boardului Bancii Nationale a Romaniei. Cristian Popa are o experienta profesionala de peste 14 ani in industria financiara, avand in trecut si functia de Chief Investment Officer, cel mai mare administrator de fonduri de pensii private din Romania.

A doua parte a evenimentului va deschide spatiul pentru un dialog pe tema impactului economiei in activitatea de HR, in cadrul unui panel de discutie cu experti din industrie. Invitatii vor impartasi din experienta lor si vor oferi noi perspective despre cum putem ancora practica de HR in realitatile curente.

Structura evenimentului:

 • 15:30-16:15: Speaker principal: Cristian Popa, CFA - Membru de Board, Banca Nationala a Romaniei – prezentare libera pe tema, Q&A
 • 16:15-17:30: Panel cu invitati din domeniul HR:​
  • Mihaela Matei - Reward and Operations Manager, Ursus Breweries
  • Andreea Georgescu - HR Manager, DHL Express Romania
  • Oana Munteanu - Director People & Organisation, PwC

Ce vei afla la eveniment:

 • Cum influenteaza economia locala si globala activitatea de HR;
 • Cum poti ancora practica ta de HR intr-un context economic si social mereu in schimbare;
 • Care este viziunea si practica altor angajatori.

 

La finalul evenimentului vei putea castiga si unul dintre premiile oferite de NN Romania: o sesiune de coaching 1:1 pe strategie de resurse umane sau un atelier de educatie financiara pentru angajatii companiei tale. Descarca regulamentul concursului.

 

UPDATE

CASTIGATORII UNEI SESIUNI DE COACHING PE STRATEGIA DE RESURSE UMANE, FACILITATA DE ANCA MOLDOVEANU:

 • Alina De Mezzo - DHL 
 • Gabriel Firan - Agricover
 • Oana Toma - Bonatti S.p.a. Parma

CASTIGATORII UNUI ATELIER DE EDUCATIE FINANCIARA PENTRU COMPANIE, FACILITAT DE UN EXPERT NN:

 • Mihaela Plescan - Rosman Talent
 • Vlad Motantau - Michelin
 • Silvia Matei - Zentiva
 • Mihai Soare - Marelli Ploiesti Romania

 

Speakers

Cristian
Popa, CFA
Membru de Board,
Banca Nationala a Romaniei

In prezent membru in boardul Bancii Nationale a Romaniei, Cristian Popa are o vasta experienta profesionala de peste 14 ani in industria financiara. Anterior, Cristian a avut rolul de Chief Investment Officer al celui mai mare administrator de fonduri de pensii private din Romania, fiind responsabil pentru administrarea de fonduri care depășesc 3,5 miliarde de euro. Cristian a absolvit Academia de Studii Economice Bucuresti fiind licentiat in economie, iar ulterior a obținut diploma de masterand în managementul riscului financiar internațional. A primit titlul de Chartered Financial Analyst (CFA) din partea CFA Institute din Virginia, SUA, si este membru de board al CFA Society Romania. A primit, de asemenea, distinctia de Chartered Alternative Investments Analyst (CAIA) si sustine prelegeri in cadrul Institutului Bancar Roman.

Mihaela
Matei
Reward and Operations Manager,
Ursus Breweries

Este absolventa a programului EMBA ASEBUSS si a numeroase programe de Leadership, Managementul resurselor umane, Management Financiar, in tara si strainatate.

Experienta de peste 20 ani in aria resurselor umane, pozitiile manageriale detinute in diverse industrii si organizatii importante din mediul de business actual, studiile urmate, alaturi de implicarea activa in aria de consultanta, o sustin in solutionarea provocarilor curente din aceasta zona.

Andreea
Georgescu
HR Manager,
DHL Express Romania

Lucreaza in HR de peste 20 de ani in companii diferite unde instrumentele si studiile de piata au fost elemente cheie in definirea strategiilor pentru angajatori. Este o stiinta aparte sa integrezi toate aceste date disponibile si sa creezi cu managementul echipei actiuni relevante si cu impact asupra comunitatii in care ne integram. Cand se uita la HR in viitor, crede ca va fi mult mai multa automatizare si mult mai multe date inteligente care vor ajuta la crearea solutiilor pentru prezent si viitor.

Oana
Munteanu
Director People & Organisation,
PwC

Oana conduce echipa de servicii integrate de resurse umane din PwC, avand peste 15 ani de experienta in consultanta. Oana a coordonat multiple proiecte de analiza a pietei muncii si a transformarilor prin care trece forta de munca, precum si studii de benchmarking legate de salarii si beneficii si alti inidcatori de resurse umane.

Parteneri anuali

Jobs

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali