Industria MarCom-ului isi da intalnire la Best Marketing Cluj

De opt editii incoace Biz sustine cu succes conferinta Best Marketing, un eveniment care capteaza atentia intregii industrii de MarCom din orasele importante ale Romaniei. Afla care sunt cele mai noi trenduri, in cadrul conferintei BEST MARKETING 2018 ce va avea loc la Hotel Platinia, Cluj-Napoca, pe 26 septembrie 2018.

La fel ca in 2017, exista o tendinta de schimbare, iar companiile trebuie sa-si alinieze rapid demersurile de marketing si comunicare pentru a se mentine relevante pentru consumator.. Best Marketing a ajuns la a III-a editie organizata in Cluj-Napoca si reuneste in fiecare an profesionisti din toate industriile, devenind un “Must Attend” pentru toti cei care vor sa se pregateasca pentru aceste schimbari si sa profite de avantajul know-how-ului in fata competitorilor.

De la personalizarea uneltelor de marketing in functie de consumator, la constituirea unei culturi bazate pe autenticitate, strategii in comunicare si branding, toate acestea reprezinta masuri ce trebuie adaptate, astfel incat sa se alinieze noilor tendinte aduse de lumea digitala si care intereseaza deopotriva agentiile si clientii, marketerii si consumatorii.

Organizatorii promit o editie cu speakeri profesionisti si continut care sa surprinda strategiile si uneltele folosite de departamentele de marketing, acoperind subiecte de la tehnologie, la media, la content si advertising.

Printre invitatii conferintei se numara: Ruxandra Marin, Senior Partner, Oxygen; Robert Katai, Visual Marketer & Content Strategist, Bannersnack; Ana Maria Diceanu, Founder, Brain 4 Strategy; Tudor Galos, Digital Transformation Consultant; Ana Morodan, Influencer & online entrepreneur; Ciprian Susanu, General Manager, Dare Digital.

“Vremurile se schimba, specialistii in marketing si comunicare trebuie sa iasa din zona de confort, sa uite de normal si sa imbratiseze ideile curajoase. Curajul este arma secreta a omului de marketing si ne propunem ca prin acest eveniment sa insuflam curaj in strategiile de marketing din Romania,” spune Marta Usurelu, redactor sef revista Biz.

In cadrul conferintei din Bucuresti, Biz a lansat o noua editie a Anuarului Directorilor de Marketing din Romania. Cartea reuneste peste 150 dintre cei mai importanti directori de marketing din tara, cei care decid strategiile de comunicare ale brandurilor si coordoneaza campanii de marketing. Anuarul poate fi comandat aici: www.revistabiz.ro/bestmarketing2018/comanda/

Mai multe informatii despre programul si speakerii evenimentului din Cluj-Napoca puteti regasi aici: www.revistabiz.ro/bestmarketingcluj2018

 

***

Despre Biz

Biz este brandul care reuneste o comunitate puternica de oameni de afaceri, atat online, cat si offline. Business-ul Biz inglobeaza revista Biz, o divizie puternica de organizare evenimente, servicii de content marketing pentru clientii sai si o divizie dedicata studiilor de piata. Biz s-a impus prin realizarea unor importante studii si topuri in parteneriat cu agentii de research, pe cele mai importante domenii de activitate din Romania: Top 50 companii performante, Anuarul directorilor de marketing, Top 20 companii IT pentru care merita sa lucrezi, Topul agentiilor de PR din Romania, Brand Ro sau BizTech. www.revistabiz.ro

Contact

Lelia Petrescu

Lelia.petrescu@revistabiz.ro

0723443150

 

 

Evenimente

Bucharest
  • Management
  • Coffee Talks
  • Learning & Development
  • Legislatie
  • Seminarii HR Club

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

UNIQA Asigurari
Bucuresti
Stein & Partner
Bucuresti
Secom
Bucuresti

Parteneri Anuali