Invitatie lansare AcademIAA

Ne face o deosebita placere sa va invitam la evenimentul de lansare a Programului AcademIAA - o noua initiativa IAA Romania ce are la baza formarea unui parteneriat strans intre mediul de business (reprezentat de companiile membre IAA) si mediul academic (ASE – Facultatea de Marketing, SNSPA – Facultatea de Comunicare si Relatii Publice si Universitatea Bucuresti – Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii).

Misiunea AcademIAA este cresterea angajabilitatii absolventilor de studii superioare din domeniile marketing si comunicare.

Cu aceasta ocazie, vor fi prezentate concluziile studiului „Motivatia Millennials”, realizat de D&D Research cu contributia IAA Romania si a Universitatilor partenere in programul AcademIAA.

Rezultatele studiului sunt relevante atat mediului de afaceri cat si pentru mediul universitar – aducand o perspectiva noua asupra modului in care tanara generatie se raporteaza la educatie si cariera.

Lansarea AcademIAA si prezentarea principalelor concluzii ale studiului “Motivatia Millennials” va avea loc in cadrul unui eveniment la care sunt invitati reprezentanti ai IAA Romania, ai mediului universitar si ai mediului de afaceri din domeniul marketing, comunicare si resurse umane.

Ne-am bucura sa fiti alaturi de noi joi, 9 noiembrie 2017, incepand cu ora 9:00, la ASE Bucuresti – Aula Magna, Piata Romana, nr. 6.

Participarea la eveniment este gratuita si se realizeaza accesand: https://docs.google.com/forms/d/1PoZ-mg4c84GM1jYHptV14S11pqOYbaINLd8RRma-7ng/edit, sau trimitand un mail la adresa: laura.tampa [@] iaa.ro, pana la data de 8 noiembrie ora 10.00.

Locurile sunt limitate si se ocupa in ordinea inscrierilor.

 

Va multumim si va asteptam cu drag,

Echipa AcademIAA

 

 

Evenimente

Bucuresti
  • Leadership
  • Management
  • Performanta
  • Gala Premiilor de Excelenta HR Club
Bucuresti
  • Afaceri
  • Leadership
  • Management
  • Performanta
  • Conferinta

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

A&D Pharma
Bucuresti
UNIQA Asigurari
Bucuresti

Parteneri Anuali