Laureatii Galei Biz Social Media Awards 2019

Dupa 20 de editii de Social Media Summit in Bucuresti si in tara, Biz a organizat prima editie a Biz Social Media Awards. Gala de premiere a recunoscut si a celebrat performanta si creativitatea brandurilor si profesionistilor din social media.

Premiile de excelenta al Galei Biz Social Media Awards pentru cele mai bune campanii din social media, cei mai creativi creatori de continut si cei mai performanti jucatori din industrie, au fost acordate dupa cum urmeaza:

Premiu de excelenta pentru abordarea complexa de tip 360 de grade, care imbina continutul propriu cu cel realizat de comunitate s-a acordat brandului SAMSUNG.

Premiu de excelenta pentru doua editii de anvergura Next Big Vlogger si pentru sustinerea noii generatii de continut online s-a acordat brandului COCA-COLA.

Premiu de excelenta pentru combinatia ideala de new media cu marketingul traditional, realizand povesti unitare declinate specific fiecarui canal in parte s-a acordat brandului VODAFONE.

Premiu de excelenta pentru inovatie in comunicarea de social video content s-a acordat brandului KFC pentru lansarea KFC Social Entertainment Channel.

Premiu de excelenta pentru folosirea social media in folosul binelui comun si pentru performantele inregistrate la competitia internationala Solar Decathlon din Dubai s-a acordat echipei EFdeN.

Premiu de excelenta pentru real time marketing si creativitate fara limite, pentru continut care se viralizeaza rapid in social media se acorda brandului NETFLIX.

Premiu de excelenta pentru curaj, asumare si reactii in timp real care transcend limitele rigide ale diplomatiei s-a acordat echipei de comunicare a AMBASADEI SUEDIEI DIN BUCURESTI.

Premiu de excelenta pentru sustinerea si implicarea in organizarea primei conferintei dedicate Instagram-ului din Romania s-a acordat companiei Maresi Romania.

Premiu de excelenta pentru curajul de a apela la user generated content pentru crearea unei campanii de promovare a noii linii de produse inovatoare s-a acordat companiei CAROLI

Premiu de excelenta pentru cele mai curajoase si spectaculoase lansari, cu buzz puternic in retelele sociale s-a acordat brandului CALIF.

Premiu de excelenta pentru creativitate in comunicarea de brand online s-a acordat lui ALEX COTET.

Premiu de excelenta pentru creativitate in crearea de video content pentru unul dintre cei mai cei mai urmariti si apreciati vloggeri romani, cu o crestere de peste 190% a numarului de abonati in intervalul ianuarie – decembrie 2018 s-a acordat lui ANDREI SELARU (SELLY).

Premiu de excelenta pentru construirea uneia dintre cele mai active si dinamice comunitati de Facebook in randul brandurilor de pe piata din Romania prezente in social media, cu peste 2 milioane de fani si campanii inedite de comunicare s-a acordat brandului LIDL.

La trei ani de la publicarea in premiera a listelor cu cele mai relevante nume din blogosfera romaneasca si la mai bine de zece ani de cand scrie despre online-ul romanesc, Biz a lansat, tot in cadrul Galei Biz Social Media Awards, a treia editie Digital Report. Proiectul reuneste informatii despre cele mai importante agentii de digital din Romania, tendinte si evolutii ale pietei de digital, liste cu cele mai relevante nume din blogosfera romaneasca, clasificate in functie de domeniile pe care le acopera, top cei mai urmariti vloggeri, top conturi de Instagram, precum si top bloggeri cu care au colaborat agentiile.

Din cuprins:

  • Cele mai importante agentii de digital din Romania
  • Tendinte si evolutii ale pietei de digital
  • Liste cu cele mai relevante nume din blogosfera romaneasca, clasificate in functie de domeniile pe care le acopera
  • Top cei mai urmariti vloggeri
  • Top conturi de Instagram
  • Top bloggeri cu care au colaborat agentiile
  • Domeniile in care s-au facut cele mai multe campanii in 2018
  • Bloggerii cei mai prezenti in campaniile din 2018

Varianta fizica a proiectului Digital Report fost epuizata inca din precomanda. Proiectul, in format PDF poate fi comandat aici, la pretul de 75 lei (TVA inclus): https://socialmediasummitbucuresti.ro/digital-report/

Pentru detalii suplimentare va invitam pe site-ul va rugam sa ne contactati la lelia.petrescu@revistabiz.ro
 

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Bombardier Transportation
Lactalis Romania
Lactalis Romania
Lactalis Romania

Parteneri Anuali