Laureatii Galei de Excelenta Biz 18 ani

Bucuresti, 21 septembrie 2017 – In prezenta a peste 200 de top manageri din companii, antreprenori, oameni de cultura si inovatori din diverse domenii, echipa revistei Biz a premiat, miercuri seara, in cadrul Galei Biz 18 ani, 21 dintre cele mai respectate si performante personalitati romanesti.

Revista Biz a aniversat 18 ani de cand scrie despre cei mai importanti lideri din peisajul de business si cultura din Romania. La Gala Biz Awards s-au decernat premii pe categoriile leadership, antreprenoriat, inovatie, publicitate, cultura & design.

“De 18 ani, revista Biz scrie despre realizarile oamenilor si brandurilor care au reusit sa se impuna la nivel local si international. Acestia sunt antreprenorii Biz, liderii si inovatorii, cei care nu se tem sa fie diferiti, devenind modele de inspiratie.”, spune despre laureati Marta Usurelu, redactorul sef al revistei Biz.

Laureatii Galei Biz 18 ani au fost:

La categoria “Leadership”:

 1. Mugur Isarescu, Guvernator, BNR
 2. Sir George Iacobescu, Presedinte, Canary Wharf Group
 3. Mariana Gheorghe, CEO, OMW Petrom
 4. Severina Pascu, Liberty Global pentru ECE
 5. Cornel Marian Partner, Oresa Ventures
 6. Marian Alecu, Antreprenor
 7. Sergiu Oprescu Presedinte executiv, Alpha Bank Romania
 8. Shachar Shaine, Presedinte, United Romanian Breweries Bereprod (URBB)

 

La categoria “Antreprenoriat:

 1. Marius Ghenea, Director de investitii, 3TS Capital Partners
 2. Radu Timis, CEO, Cris-Tim
 3. Felix Patrascanu, Managing Partner, FAN Courier
 4. Dragos Paval, Presedinte, Dedeman
 5. Dan Ostahie, Fondator si CEO, Altex
 6. Dan sucu, Fondator, Mobexpert
 7. Mihai Marcu, Presedintele Consiliului de Administratie, MedLife

 

La categoria “Inovatie”:

 1. Claudiu Butacu, Presedinte, Asociatia EFdeN

 

La categoria “Cultura & Design”:

 1. Alexandru Tomescu, Violonist
 2. Cristian Kit Paul, Creative Director, Brandient
 3. Cristian Mungiu, Regizor

 

La categoria “Publicitate”:

 1. Liviu David, Creative Director, NEXT Advertising
 2. Mihai Gongu, Director de Creatie, Jung von Matt Berlin

 

Designul trofeului Galei de Excelenta Biz 18 ani a fost creat de artistul plastic Ovidiu Toader, un exemplu de ascensiune, ce marcheaza atingerea primului loc in domeniul in care activeaza fiecare laureat.

Gazda evenimentului a fost Radu Atanasiu, Adjunct Lecturer, Maastricht School of Management Romania, care a purtat invitatii evenimentului printr-o adevarata calatorie a recunoasterii meritelor celor mai importante resurse pe care Romania le detine: oamenii de valoare. Momentele artistice au fost sustinute de trupa Byron.

Echipa Biz multumeste partenerilor care au facut posibila acesta editie: Alpha Bank, LIDL Romania, Philip Morris Trading, Chivas, Samsung, FARMEC, Skoda, Lillet, Marbo Trade, Sameday, Nespresso, GT Grafica si Tipar, AD Production, Olla Flowers, Air France KLM si KOON.

***

Despre Biz

Biz este brandul care reuneste o puternica comunitate de oameni de afaceri, atat online, cat si offline. Revista s-a impus prin realizarea unor importante studii si topuri in parteneriat cu agentii de research, pe cele mai importante domenii de activitate din Romania: Top 50 companii performante, Anuarul directorilor de marketing, Top 20 companii IT pentru care merita sa lucrezi, Topul agentiilor de PR din Romania, Brand Ro sau BizTech.

Biz este unic laureat al Red Dot din Romania. In premiera absoluta pentru Romania, Brandient si Biz au castigat legendarul premiu Red Dot Design Award, cea mai prestigioasa competitie internationala de design, pentru coperta editiei Biz Singapore.

Jurnalistii revistei au lansat puternice campanii de constientizare a valorilor romanesti (Sustinem inovatia, Sunt un taran) sau proiecte unice in lume precum Biz Marketing Xchange, provocarea prin care cei mai importanti directori de marketing din Romania isi schimba, pentru o zi, compania in care lucreaza. O alta inovatie este Biz World, care consta in editii ale revistei realizate integral peste hotarele tarii, in Bruxelles, Londra, SUA, Germania, Singapore, Franta si Austria.

Biz este un brand unic in mass-media de afaceri din Romania si de 15 ani organizeaza puternice evenimente de afaceri in 9 orase din tara si 8 capitale din lume, de pe 3 continente.

Evenimente

Bucuresti
 • Leadership
 • Management
 • Performanta
 • Gala Premiilor de Excelenta HR Club
Bucuresti
 • Afaceri
 • Leadership
 • Management
 • Performanta
 • Conferinta

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

A&D Pharma
Bucuresti
UNIQA Asigurari
Bucuresti

Parteneri Anuali