Leadership RESET. Claritate in ambiguitate | WEBCAST | 14 iunie 2023, orele 10:00-13:00

Revista CARIERE alaturi de partenerul sau MMM Consulting organizeaza, in data de 14 iunie 2023, un nou eveniment din seria Leadership Reset. Cu tema Claritate in ambiguitate, evenimentul, adresat celor preocupati de evolutia leadershipului si provocarile sale actuale, se va desfasura online, intre orele 10.00-13.00.

Anii post pandemici au schimbat paradigma de conducere si au transformat organizatiile in incercarea de a crea un nou mediu de lucru care sa includa lectiile invatate in tot acest timp, dar si sa creeze premisele de a tine pasul cu schimbarile si dezvoltarea tehnologiei din ce in ce mai accelerate.
La nivelul leadershipului de varf‚ nevoia de claritate in aceasta mare de incertitudine si ambiguitate este covarsitoare. Organizatiile au nevoie de o performanta ridicata in conditiile unor schimbari perpetue. Functiunea de resurse umane are nevoie sa faca un parteneriat cu adevarat solid cu cei care conduc functiunile de business. Pare o afirmatie care nu contine nimic nou, insa contextul are un ADN diferit: ambiguitate si incertitudine, doi cromozomi pereche ai realitatii curente de business.

In cadrul evenimentului, participantii sunt invitati sa ia parte la un dialog onest si deschis despre efectele starii permanente de „faza beta” a organizatiilor, scaderea calitatii leadershipului, care deriva din nevoia de control a contextului, paradoxurile aparute intre nevoia de curiozitate si descoperire in fata nevoii de conformitate pentru reducerea riscului.

Evenimentul Leadership Reset. Claritate in ambiguitate aduce la un loc: o perspectiva de la nivel de CEO: cum se simte incertitudinea la varful ierarhiei si de ce au nevoie liderii pentru a putea lua decizii clare pentru echipele lor si siguranta businessului in vremuri incerte si ambigue; o perspectiva stiintifica asupra nevoii de claritate si colaborare a oamenilor; si perspectiva managerului de resurse umane care cauta permanent solutii de a reduce efectele de oboseala, de a creste capacitatea de adaptare a oamenilor si de a contribui la stabilitatea organizatiilor.
 

Teme de discutie:

  •  Cum resimt liderii de organizatii provocarile leadershipului de zi cu zi in contextul in care avem ambiguitate si o viteza naucitoare cu care se schimba lucrurile.
  •  Cum lucreaza in incertitudine, cum functioneaza pentru ei leadershipul colaborativ, cum au schimbat mediul de lucru, cum s-au adaptat noii perspective de conducere centrata pe starea de bine a angajatului.
  •  Cum percep oboseala, daca o percep, cum adauga claritate in ambiguitate, ce este pozitiv si posibil.
  •  Cat de mult se pot baza pe intuitie si incredere in deciziile pe care le iau.
  •  Cum mediaza colaborarea dintre generatii si cum pregatesc organizatia pentru momentul de dominatie a noii generatii, tinand cont de particularitatile educationale, psihologice si comportamentale ale exponentilor ei.

 

Printre speakeri se numara:

  • Madi Radulescu – Executive Coach, MCC, MBA, Managing Partner, MMM Consulting
  • Anca Decu, Director HR, Cora
  • Andreea Ionita, Chief Digital & Technology Officer, E.ON Romania
  • Delia Virga – Prof. univ. dr., Director al Departamentamentului de Psihologie din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara
  • Andreea Mihnea, Chief People Officer, First Bank
  • Diana Voicu, Senior Consultant Learning Architect, MMM Consulting
  • Angelica Barbu, Chief People & Brand Officer, CEZ Romania
  • Marius Ciurariu, HR Director, Provident

Pentru a vedea toti speakerii evenimentului, accesati pagina evenimentului.

Evenimentul va fi moderat de Cati Lupascu, Redactor-sef Revista CARIERE si Diana Voicu, Senior Consultant Learning Architect, MMM Consulting

Parteneri de organizare: Revista CARIERE, MMM CONSULTING

Parteneri media: Revista HR Manager, BIZ, HR Club, Doingbusiness.ro, Jurnalul de Afaceri, Hipo.ro, Portal HR, Psychologies, Spotmedia, Wall-Street, RisCo

Participarea la acest webinar este gratuita si se face pe baza confirmarii inregistrarii.

Mai multe detalii legate de participare si inscrieri puteti afla de pe site-ul evenimentului.

Pentru informatii organizatorice ne puteti contacta pe e-mail la: evenimente@cariereonline.ro.

 

 

 

 

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali