Leadership RESET. Lideri in caruselul schimbarii | Eveniment hibrid | 8 noiembrie 2023

Revista CARIERE cu sprijinul MMM Consulting organizeaza, in data de 8 noiembrie 2023, un nou eveniment din seria Leadership RESET. Cu tema Lideri in caruselul schimbarii, evenimentul  este o dezbatere despre Rolul liderului in schimbare, nevoia de autenticitate si pregatirea pentru viitor cu umanitate si se va desfasura in format hibrid: in-person la Capital Plaza Hotel, Bucuresti si online, in  intervalul 10.00-14.00.

Lumea de business se schimba cu o viteza ametitoare. In incercarea de a se reaseza pe o traiectorie a predictibilitatii, adaptandu-se continuu nevoii de claritate in ambiguitate si incertitudine, organizatiile experimenteaza continuu fenomene care le pun la incercare flexibilitatea, rezilienta si puterea de a se replia cu rapiditate.

In acest carusel al schimbarii, liderii se confrunta, pe langa presiunea performantei, cu dileme  ce tin de identitatea si sensul afacerii care le vor pune la incercare personalitatea si stilul de leadership.

Transformarile sunt greu de realizat, in ciuda celor mai bune intentii. Companiile trebuie sa inteleaga corect mai multe elemente, inclusiv stabilirea unor obiective ambitioase, bazate pe fapte si construirea unui “de ce” convingator, care merge dincolo de obsesia rezultatului.

In cadrul evenimentului, participantii sunt invitati sa ia parte la un dialog despre experiente si practici care pot functiona ca solutii la urmatoarele provocari comune:

  • Cum cream energia potrivita in organizatii, cum pastram si acceleram momentul cand transformarea cere rapiditate?
  • Dilema angajamentului in organizatie: ce este rezonabil sa cerem oamenilor si cum construim o relatie care sa fie considerata un schimb corect, in timp ce gestionam asteptarile stakeholderilor in noua lume a businessului.
  • Care sunt practicile de leadership care transforma businessul si cum ajuta o cultura de organizatie centrata pe nevoile oamenilor la atingerea obiectivelor de business? 

Printre invitatii deja confirmati veti regasi pe:

  • Andreea Mihnea, Chief People Officer, First Bank
  • Claudia Oanea, Managing Director, Siemens Healthineers Romania
  • Geanina Cioara, Head of HR, Continental Automotive Romania
  • Lavinia Tanculescu-Popa, Lect. Univ. Dr. UHB si SNSPA, Vice-Presedinte APIO
  • Ondrej Safar, Country Manager, Grupul CEZ
  • Madi Radulescu, Executive Coach, MCC, MBA, Managing Partner, MMM Consulting
  • Diana Voicu, Senior Consultant Learning Architect, MMM Consulting

Pentru a vedea toti speakerii evenimentului, accesati pagina evenimentului.

Evenimentul va fi moderat de Cati Lupascu, Redactor-sef Revista CARIERE si Diana Voicu, Senior Consultant Learning Architect, MMM Consulting

Evenimentul este destinat managerilor de resurse umane, liderilor de organizatii si antreprenorilor.

Participarea in sala se face pe baza de invitatie nominala trimisa de organizator si este gratuita.

Participarea la online se face prin Zoom si este valida dupa confirmarea inregistrarii.

Mai multe detalii legate de participare si inscrieri puteti afla de pe site-ul evenimentului:

https://revistacariere.ro/eveniment-cariere/leadership-reset-2/

Pentru informatii organizatorice ne puteti contacta pe e-mail la: evenimente@cariereonline.ro.

 

 

 

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali