Manualul de Bune Practici in Managementul Resurselor Umane, editia IX

Iti prezentam cea de-a 9-a editie a Manualului de bune practici in managementul resurselor umane - sursa de inspiratie si izvorul de informatie pretioasa pentru toti practicienii dedicati managementului oamenilor, dar si pentru cei care sunt pasionati de domeniul resurselor umane si care doresc sa urmeze o cariera in aceasta arie profesionala.

Editia cu numarul 9 a Manualului de Bune Practici in Managementul Resurselor Umane reflecta eforturile companiilor din Romania de a construi experiente pozitive pentru angajati, de a intari brandul de angajator, a castiga implicarea emotionala a oamenilor si a crea programe de dezvoltare pentru angajati. De exemplu, dezvoltarea programelor de onboarding pentru noii angajati si cresterea ratei de retentie se numara printre cele mai actuale preocupari ale departamentelor de HR.

Manualul detaliaza cele mai apreciate 22 de proiecte de resurse umane de catre juriul Galei Premiilor de Excelenta editia 2018. Ca si in editiile anterioare, este structurat pe 4 capitole corespunzatoare categoriilor de la Gala Premiilor de Excelenta HR Club:

1. Recrutare si selectie
2. Managementul performantei si al recompensarii  
3. Formare si dezvoltare  
4. Strategie de resurse umane

 
Manualele pot fi achizitionate prin comanda directa pe e-mail, la adresa office@hr-club.ro.
 
 
*Preturile sunt exprimate in lei. 
 
VEZI CUPRINSUL MANUALULUI MAI JOS SAU CONSULTA UN PREVIEW AL PRIMELOR 12 PAGINI AICI. 
 

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Asociatia HR Management Club

Parteneri Anuali