MANUALUL DE BUNE PRACTICI IN MANAGEMENTUL RESURSELOR UMANE, EDITIA X

Iti prezentam cea de-a 10-a editie a Manualului de bune practici in managementul resurselor umane - sursa de inspiratie si izvorul de informatie pretioasa pentru toti practicienii dedicati managementului oamenilor, dar si pentru cei care sunt pasionati de domeniul resurselor umane si care doresc sa urmeze o cariera in aceasta arie profesionala.

Viitorul muncii este in continua schimbare, in continua evolutie, iar aceasta noua realitate afecteaza (si) functiunea de resurse umane. Cercetarile sugereaza ca rolurile de HR au un potential ridicat de redesign, iar activitatile administrative, repetitive, sunt preluate treptat de automatizare. Astfel, schimbarile sociale si economice masive duc intr-o directie in care resursele umane isi vor petrece mai mult timp contribuind strategic la eficienta organizationala. Preocuparea generala pentru strategie reiese si din cea de-a 10-a editie a Manualului de Bune Practici in Managementul Resurselor Umane.

In acest an publicam 20 de proiecte dintre cele 37 inscrise la Gala Premiilor de Excelenta HR Club 2019. Volumul este impartit, la fel ca in editiile anterioare, in 4 arii de activitate: 

1. Recrutare si selectie
2. Managementul performantei si al recompensarii  
3. Formare si dezvoltare  
4. Strategie de resurse umane

Proiectele incluse in manualul de fata reflecta pe deplin tendintele de pe piata muncii si preocuparile angajatorilor: combaterea deficitului pronuntat de forta de munca, in special in categoria blue collars; pregatirea noilor generatii de profesionisti si integrarea lor alaturi de generatiile anterioare; digitalizarea proceselor de resurse umane – folosirea de platforme digitale, aplicatii mobile, machine learning etc. pentru evaluarea performantelor, recrutare si invatare; folosirea unor instrumente precum Design Thinking si gamificare; interesul pentru crearea unei employee experience care sa consolideze implicarea afectiva a angajatilor.

Manualele pot fi achizitionate prin comanda directa pe e-mail, la adresa office@hr-club.ro.

 
 
*Preturile sunt exprimate in lei. 
 
VEZI CUPRINSUL MANUALULUI MAI JOS SAU CONSULTA UN PREVIEW AL PRIMELOR 12 PAGINi AICI. 
 

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali