Medicina din suflet. Cu si pentru oameni.

Enayati Medical City,  Orasul Medical fondat de medicul Wargha Enayati, uneste sub acelasi acoperis doua spitale (chirurgical si de recuperare), o policlinica cu 60 de cabinete, un centru rezidential si o baza de recuperare medicala performanta.

Ne-am uitat la toata experienta pe care o avem in domeniul medical si la modul in care au evoluat nevoile pacientilor de-a lungul anilor si am dezvoltat un model de abonament care include mult mai mult decat doar servicii medicale: ma refer la identificarea corecta a nevoii medicale, ghidarea pacientului intr-o retea  medicala deschisa, acces rapid si neconditionat la servicii si la medici. Concierge Medical este evolutia fireasca a abonamentelor medicale, urmatorul pas in dezvoltare, care pune accentul pe o relatie stransa si personalizata intre Concierge Doctor si pacient.” Valentin Jurcut, Corporate Business Director, Enayati Medical City.

Ce e diferit la abonamentele Concierge Medical?

Concierge Doctor dedicat. Fiecare abonat are acces la  Concierge Doctor, care indruma pacientul si optimizeaza parcursul medical, fie ca vorbim de servicii in sistemul medical privat sau de stat.

O alta caracteristica distinctiva in cadrul pietei abonamentelor medicale este reprezentata de reteaua deschisa standardizata calitativ. Cei care opteaza pentru abonamentele de la Enayati Medical City beneficiaza de acces neconditionat la o retea extinsa de clinici partenere (in Bucuresti si in tara), inclusiv retele multidisciplinare, clinici cu specializare nisata, precum si spitale, atat de stat, cat si private.

Prin abonamentul Concierge Medical, se asigura o perioada garantata de 3 zile pentru programari, indiferent de specialitate. In plus, beneficiarii au acces prioritar la intreaga echipa medicala, fie ca vorbim despre un medic specialist sau un profesor universitar.

Pachetul Complete Health Check-up, este alternativa turismului medical practicat in tari precum Turcia si Austria, unde romanii cauta o radiografie completa a starii lor de sanatate. Acum, companiile pot oferi angajatilor astfel de pachete, in Enayati Medical City. Dintre companiile care au ales astfel de beneficii pentru echipele de management fac parte Kaufland si Agricover.

Ce ne diferentiaza in piata serviciilor medicale? Experienta de peste 25 de ani in antreprenoriat medical si dorinta permenenta de a inova, de a pune pacientul abonat in centrul unui sistem medical complet. Dr. Wargha Enayati: „Multa lume astepta, dupa exit-ul meu din Regina Maria, o repetare a modelului, dar una dintre valoarile pe care o aduce un antreprenor sta in inovatie si in gasirea unor sisteme structural diferite de imbunatatire a unui concept existent. In cazul nostru, modelul de abonament Concierge Medical deschide noi orizonturi, greu de replicat in momentul de fata in Romania.”

 

 

 

 

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali