Microsoft Envision HR – Perspective actuale si tehnologii moderne pentru munca in sistem hibrid | 16 noiembrie 2021, ora 14:00

In ultimele 18 luni, modul in care muncim s-a schimbat fundamental si definitiv, iar studiile recente arata ca 3 din 4 angajati isi doresc ca munca in sistem hibrid sa continue.

Departamentele de HR au acum, mai mult ca oricand, un rol vital in cadrul organizatiilor. Acestea trebuie sa gaseasca solutii actuale si tehnologii inovatoare care sa le ofere angajatilor sentimentul de apartenenta si incluziune, care sa dezvolte colaborarea intre echipe, sa ofere fiecarui angajat o experienta de incredere, sigura si moderna.

Participa online la evenimentul Microsoft Envision HR – Perspective actuale si tehnologii moderne pentru munca in sistem hibrid din data de 16 noiembrie de la ora 14:00.

Afla de la directorii de Resurse Umane ale unor companii de top din Romania care sunt provocarile dar si oportunitatile existente in aceasta perioada. Descopera solutiile si tehnologia care fac din modelul hibrid de munca un model de succes preferat atat de catre organizatii cat si de catre angajatii acestora. 

 

 

 

 

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali