Partenerii Anuali HR Club

Ne face placere sa va prezentam partenerii care ne vor fi alaturi pe parcursul intregului an 2017.

Va invitam sa-i cunoasteti mai jos! 

Romanian Software - Annual Partner HR Club

Romanian Software este furnizor de solutii de ultima generatie in domeniul resurselor umane si unul dintre liderii acestei piete. In cei 12 ani de activitate, compania a ajuns la mai mult de 400 de clienti, iar prin solutia integrata Human Resources Planning (www.hrp.ro) administreaza in acest moment datele a peste 100.000 de angajati din Romania.

"Am ales sa sprijinim si in 2017 proiectele HR Club pentru influenta pozitiva pe care acestea o au asupra comunitatii specialistilor de resurse umane din Romania. Intr-un an al inovatiei si al deficitului de talente, sustinem demersurile constiente ale HR Club pentru atingerea unui nivel de excelenta in HR", a declarat Victor Dragomirescu, CEO al Romanian Software.

Trend - Annual Partner HR Club

Trend este unul dintre liderii pietei de training si consultanta din Romania, care si-a extins in ultimii ani activitatea si in Europa Centrala. Pornind de la ideea ca invatarea este un proces continuu si ca fiecare client are nevoi specifice, Trend Consult ofera in prezent mai mult decat training, devenind un partener in procesele de invatare si de dezvoltare organizationala. Fondata in anul 2000, Trend Consult este o prezenta constanta in topul celor mai importante companii din domeniu.

"La fel cum asociatia de profesionisti HR Club incurajeaza dezvoltarea resurselor umane, Trend Consult este un partener care ajuta oamenii sa se schimbe in bine. Noi vrem sa fim alaturi de profesionistii in Resurse Umane si, prin parteneriatul pe care il avem de 10 ani cu HR Club, sprijinim crearea unui cadru de invatare si excelenta profesionala. Investim in partenerii nostri de discutie pentru ca noi credem in rolul strategic pe care HR-ul il are in organizatii, iar in HR Club avem un colaborator cu care impartasim scopuri si valori, consolidand invatarea, ca proces continuu." Marius Decuseara-Brandenburg, Managing Partner Trend

PeliFilip - Partner on Legal Matters

PeliFilip este una dintre societatile de avocatura de top din Romania care ofera servicii de consultanta atat clientilor din Romania, cat si investitorilor straini, echipa lor reunind cunostinte atat din mediul de afaceri intern cat si international, lucru demonstrat de portofoliul lor de clienti. Echipa PeliFilip reuneste avocati cu cunostinte profesionale exceptionale si o experienta vasta in asigurarea de servicii juridice. 

"Suntem incantati sa continuam parteneriatul cu HR Club, devenit deja o traditie. Pentru PeliFilip comunitatea specialistilor in resurse umane este foarte importanta si ne bucuram ca putem contribui cu expertiza juridica, contributii editoriale, precum si sprijin in initiativele si reactiile comunitatii la realitatile legislative din Romania. Vom continua sa ne implicam in actiunile HR Club si, astfel, sa participam la dezvoltarea domeniului." Ioan Dumitrascu, partener PeliFilip

Evenimente

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

Parteneri Anuali