Pe locuri, fiti gata, start! Let’s play HR!

Revista HR Manager organizeaza pe 10 octombrie cea de-a treia editie a HR [PLAY] Tech Marathon, singurul eveniment „playful” din mediul de afaceri local, un maraton de invatare cu regulament, provocari si premii specifice unei curse de anduranta.

HR [PLAY] Tech Marathon este un eveniment neconventional, care sparge tiparele unei conferinte obisnuite prin faptul ca implica spirit de echipa, competitie, responsabilitate sociala si elemente de joc: inveti, alergi si daruiesti!

Editia din acest an aduce laolalta o comunitate de profesionisti HR, lideri si influenceri, care vor impartasi cele mai noi trenduri in materie de inovatie, dar si solutii, instrumente, tehnici si povesti despre viitorul HR, precum si despre adaptarea la schimbarile aduse de acestea, intr-un circuit dinamic prin cele patru zone de continut care abordeaza fiecare in parte tematici diferite: „Team Performance”, „Hold on to your talents”, „Embrance and leverage technology” si „Focus on People and Culture”.

Ca orice eveniment sportiv, HR [PLAY] Tech Marathon include alergatori de cursa lunga – HR manageri pregatiti sa termine cursa mai bogati in solutii bazate pe cele mai bune practici in domeniul HR, precum si „Antrenori”, mai precis profesionisti in Resurse Umane care impartasesc participantilor ultimele tendinte in domeniu.

HR [PLAY] Tech Marathon are la baza un concept realizat de catre Equatorial, care porneste de la psihologia jocului si exploateaza toata gama motivatiilor participative, atat cele intrinseci, specifice oricarei competitii cat si cele extrinseci, determinate de scopuri umanitare. La fel ca in editia anterioara, motivatia extrinseca a participantilor va fi activata de o componenta de responsabilitate sociala. Efortul colectiv (al participantilor,) mai precis „caloriile” arse in timpul maratonului, se vor transforma in rechizite care vor fi donate copiilor din grija Asociatiei Salvati Copiii.

Printre antrenorii cursei de anul acesta sunt: Crina Ilie, HR VP Europe & Africa, Genpact, Andreea Ciulacu, HR Manager Deutsche Bahn Cargo Romania, Alexandra Culicovschi, HR Director FM Romania, Corina Ghiatau, Organizational Development Manager Orange Romania, Mihai Laurentiu Ganj, Managing Director IH Bucharest, Stelian Bogza, Commercial Director si Co-founder BenefitOnline.ro, Luiza Banyai, Manager Departament Dezvoltare Organizationala Enel, Oana Truca, HR Manager Skanska Romania, Felix Toma, Country Manager Gi Group Romania si Bulgaria, Luiza Simion, Business Unit Manager Wyser Romania – parte a Gi Group, Sorina Butea, Manager Resurse Umane Amrest Coffee, Madalina Teodorescu, Senior Director, Human Resources, Avantgarde, Iulia Chapuis, HR Manager Avon Romania & Moldova si Marian Hanganu, Director de Vanzari Romanian Software.

Partenerii revistei HR Manager pentru cea de-a treia editie a HR [PLAY] Tech Marathon sunt: Connectivity Partner: Telekom; Parteneri de cursa: Orange Romania, Wyser, DB, Benefit, International House; Partenerul Anual: Romanian Software; Sponsorul de cursa: 7Card, precum si Coffee Partner Nespresso.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri, va rugam contactati-o pe Laura Gheboianu: laura.gheboianu@cariereonline.ro sau la telefon 0726.768.079 sau consultati pagina evenimentului http://www.hrtech.ro

*Revista HR Manager este singura publicatie din Romania dedicata managerilor din domeniul Resurselor Umane  si este proiectata ca o sursa de informare cu caracter tehnic si aplicat.

Evenimente

Bucuresti
  • Leadership
  • Management
  • Performanta
  • Gala Premiilor de Excelenta HR Club
Bucuresti
  • Afaceri
  • Leadership
  • Management
  • Performanta
  • Conferinta

JOBS

Poti consulta aici lista job-urilor de HR deschise in companiile membre HR Club. Daca esti membru HR Club si vrei sa promovezi un job din cadrul companiei tale, scrie-ne la adresa: office [at] hr-club.ro. Logheaza-te cu contul de membru HR Club si poti vedea CV-uri ale profesionistilor de HR in cautare de noi provocari. De asemenea, daca iti cauti un job, ne poti trimite CV-ul tau; acesta va fi vizibil doar membrilor HR Club, in sectiunea de CV-uri.

A&D Pharma
Bucuresti
UNIQA Asigurari
Bucuresti

Parteneri Anuali